Karla sretnooo!🥳 Ja prijavljujem ispadanje sluznog cepa jucer i trudove tako da evo me na ctg-u opet
Sretno tina i karla…možda bebe stignu isti dan.
Jučer sam se kao što znate borila s dojenjem, dan mi je bio baš neki 😶 davali su mi krv jer je željezo bilo skroz nisko i nakon toga sam malo živnula, ali ubijalo me u pojam to dojenje. Stalno sam ju stavljala na cicu a ona kao da ništa nije jela, oko pet se počela toliko drečat, nisam ju nikako mogla smirit. Sestra je taman došla i otišla je premotati i nahraniti, pojela je 30 ml. Ali čim ju je vratila beba je opet tražila na cicu. Tu sam ja za tih desetak minuta dok bebe nije bilo uspjela se sabrati, otišla na wc, popila vode, pojela nešto slatko i objesila živce na klin. I ništa, ajmo opet na cicu. Malo sam probala mijenjat položaje, pa onako radit kompresije i učinilo mi se da stvarno jede. Bila je nakon toga dobra, malo vukla, malo spavala, navečer ju je sestra došla okupat i nahranit ali rekla je da je odbila flašicu. Nakon toga smo išle spavati. Ona se u toku noći budila samo tri puta, sisala par minuta i nastavila spavati. Ujutro opet nije htjela jesti, nešto sitno samo. I eto, malo jede i malo spava, cice su mi se po noći prepunile i baš mi ih je fino ispraznila, davala sam joj jednu cicu i na drugi podoj i sad doslovno vidim razliku - iz te ide žućkasto gusto mlijeko, a iz ove druge vodenasto. Doktor je bio i pregledao ju - ako nam se posreći ići ćemo danas ili sutra kući. Ispala sam glupa pred njim, pitala ga jel beba dobiva na težini, a on se smijao pa kaže da bi to bilo jako teško postići tek 4. dan ali da nije puno izgubila. Daj Bože da nam krene kako spada. Mazala sam jednu bradavicu jer me bolila onom multi mam kremicom i stavljala kompresu, čini mi se da je pomoglo.
Ah...dosta trkeljanja😅
Karla nadam se da je porod gotov odavno i da je sve proslo dobro i da se mazite 🤗
Medleo eto nakon muke poci je dobro. Sam tako nastavi, uspjet ce te, bravo 👍🏻
Tina 😃 mozda nas ipak razveselis danas, ako te opet ne vrate kuci 🙈
Melorine a da ti ipak nazoves ili odes, ipak je bilo krvi, ko zna sta moze biti 🤨
Tina sretno!
Meddle drago mi je da ide na bolje, biti će to još bolje kad budete doma na svom terenu.
Sretno Tina i Karla!
Jučer sam imala iznenađenje od svojih maturanata.
Trebao nam sljed. tjedan biti zadnji skupa, al zbog korone škola ne radi, pa se nećemo vidjeti i oni mi. organizirali oproštaj i iznenađenje.
i evo nas dvije u 32.tjednu
url=https://lilypie.com]
Sretno Tina i Karla!
Jučer sam imala iznenađenje od svojih maturanata.
Trebao nam sljed. tjedan biti zadnji skupa, al zbog korone škola ne radi, pa se nećemo vidjeti i oni mi. organizirali oproštaj i iznenađenje.
i evo nas dvije u 32.tjednu
😍 Kako lijepo iznenadjenje, bravo djeco 👍🏻
A ti prekrasna teudnica i prekrasan buso, stomak ti loptast kao sto je moj bio 😃
Sortiraj odgovore
Najstariji