Maybabyzbunjuje me jer imamo skoro isto ime 😂 sad uzivaj na godisnjem 👋👋 i toliki trbuh sam ja imala u 4. Mj trudnoce😂
hahahahahhaa..
ja baš mjerim kako raste opseg stomaka iz tjedna u tjedan hahaha
url=https://lilypie.com]
To su jadne zene od straha ovog virusa dobile trudove sve😂
Meni od jucer nije svejedno isto,odma me trbuh boli od jucer kad je kva panika nastal...znaci sreca da sam sve za bebu prije uzela ovdje je sada koma skoro pa ni pelena nema...
Ja se nadam sto prije roditi isto da se vratim kuci u mir,iako neka me jos par dana da predjem 37 tjedan
Pupi ja sam isto jedva nasla taj oktanisept, ne znam ja sam s njim zadnji put sve špricala i pupak i pipi 😂 da sam sad zabrijala da ga moooram imati spremnog.
Maybaby prekrasno iznenađenje i prekrasna si trudnica 😍
Lunina_mama zao mi je radi problema s dojenjem, nadam se da će u ponedjeljak biti sve okej na kontroli od patronazne.
Mamasita strpi se još malo da se gužve raziđu 😄
Meni kašalj još drži, nešto mi je bolje od Prospana ali sam luda vise. I imam osjećaj da mi se beba počela nabijat glavom dolje, i sva sam neka natečena, jedva hodam prepone me rasturaju i bas se osjećam “izudarano” dolje. Nemam bolova u leđima ili trbuhu al ak to krene budem otišla na kontrolu. Beba se javlja redovno, ali su udarci jaki i nagli
Sretno Tina i Karla!
Jučer sam imala iznenađenje od svojih maturanata.
Trebao nam sljed. tjedan biti zadnji skupa, al zbog korone škola ne radi, pa se nećemo vidjeti i oni mi. organizirali oproštaj i iznenađenje.
i evo nas dvije u 32.tjednu
Bas si predivna trudnica😊
Pupi ja sam isto jedva nasla taj oktanisept, ne znam ja sam s njim zadnji put sve špricala i pupak i pipi 😂 da sam sad zabrijala da ga moooram imati spremnog.
Maybaby prekrasno iznenađenje i prekrasna si trudnica 😍
Lunina_mama zao mi je radi problema s dojenjem, nadam se da će u ponedjeljak biti sve okej na kontroli od patronazne.
Mamasita strpi se još malo da se gužve raziđu 😄
Meni kašalj još drži, nešto mi je bolje od Prospana ali sam luda vise. I imam osjećaj da mi se beba počela nabijat glavom dolje, i sva sam neka natečena, jedva hodam prepone me rasturaju i bas se osjećam “izudarano” dolje. Nemam bolova u leđima ili trbuhu al ak to krene budem otišla na kontrolu. Beba se javlja redovno, ali su udarci jaki i nagli
Mene je isto taj kašalj držao dosta dugo, ali srećom pa je otišlo od bijelog sljeza.
Ni ja nemam bolove u leđima i trbuhu, ali mi je užasan pritisak u preponama. Možda si se i ti počela lagano otvarati, ipak bebe vuku prema dolje.
🤞❤️🙏
Ja stalno pogledavam ima li novosti od Karle i Tine...cudno mi je da se Karla ne javlja 😂
Pa ne znam ocito je uvijek tako u 3. Mj ja se shecam i prije 11 god kad sam iska prvi put rodit a i drugi jer du obadvije rodene u trecem mj da je bilaguzva u bolnici i da su neke trudnice slale u druge bolnice,ja sam poslije poroda cak tri sata bila u hodniku dok se nije mjesto naslo..pa eto ocito je 3. Mj uvijek pun😁
Ajme..svašta sam propustila..
Tina i Karlasretno vam…to je to..🤗
Ja ne stignem ništa. Kao što sam se i bijala, dojenje je i ovaj put najteži dio poroda..Mali neće cicati…sav je uspavan i nezainteresiran. Rijetko uzme cicu na 5 minuta s šeśirićem. Ne plače uopće. Ja se izdajam svaka 3 sata kako njega budim da jede, ali mlijeko se ne povećava.
Patronažna nas je skoro poslala natrag u Vinogradsku jer je slabo dobivao ali smo se dogovorili da pricekamo do ponedjeljka. Pa ga sad tovim s adaptiranim + kad uspijem prikupiti svog za jedan obrok.
Ja se još nadam da će cicati, ali ako nestane mlijeka neće imati šta.
Dan mi se svede na presvlacrnje, tjeranje da uzme i pojede bočicu svaka 3 sata. Izdajanje, sterilizacija, pola sata odmor i sve ispočetka.
Inače mali je divan 😊
A jojj bas mi zao da je tako. Jel ima zuticu mozda pa je tak ljen? A mozda je jednostavno taj tip da nece cicat. Kako jede iz bocice, jel isto lijen ili je halapljiv?
Ja sam jutros bila u Petrovoj na ctg-u u predradjaoni. Uglavnom, tamo je kaos od rodilja, sve krenule radjati, svi boksevi puni, njih nekoliko ceka u predradjaoni. Ne znam jel Tina bila medju onima koje su radjale, al sve su bile tihe poprilicno 😊😊 samo se svako malo cuje duzi jauk pa plac bebice 😊🙏
Ja cu jos pricekati malo, nek prodju guzve 😂🤗
Sta nije Tina iz Zadra? Ili sam ja nesto pomjesala 🤷🏻♀️
ja sam u Bosni uzeli sprej i neki prah su mi dali da uzmem.. i još sam gazice uzela za pupak.. al njih mogu i kod nas kupiti.
Sudocrem na sniženju bio u Bipi neki dan i još sam Mustela za kupanje uzela veliko pakiranje.. mislim da je još uvijek 25% sniženje u Bipi na Mustela proizvode.
I još sam u tom paketu jučer dobila svašta od baby proizvoda.. ne trebam više ništa
Sortiraj odgovore
Najstariji