Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    13. Ožujak 2020. 23:33

Sretno Karla, da ujutro drzis svoju bebicu🤞🏻🤞🏻💕💕

It’s a baby boy💙

Jahanara
    13. Ožujak 2020. 23:35

Sretno Karla! Da bude brzo i sto manje bolno!🤞🤞

Boa35
    14. Ožujak 2020. 03:06

U 1 krenuli opet u bolnicu.. trudovi na manje od 5min.. 
    Pregled, klizma i sad šetam i dišem 🙈 boli poprilično.. otvorena 2-3cm,izvadili mi krv za epiduralnu.. sve droge prihvaćam 🤪🤓

• Sancy3
    14. Ožujak 2020. 03:08

Karla89

Pregled, klizma i sad šetam i dišem 🙈 boli poprilično.. otvorena 2-3cm,izvadili mi krv za epiduralnu.. sve droge prihvaćam 🤪🤓

Sretno!!

skoljka
    14. Ožujak 2020. 04:06

Karla89

Drzim 🤞🏻 da bude sto bezbolnije, da droge djeluju ucinkovito 😅👍🏻,  i da sve bude uredu. 😘😘😘😘❤️

Fever
    14. Ožujak 2020. 05:05

I da ne traje jako dugo!
    🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

It’s a baby boy💙

• meddleO407
    14. Ožujak 2020. 05:13

Sretno karla!

• mamasita05
    14. Ožujak 2020. 06:47

Karla89

Sretno Karla, 
    Da bude brzo i sto bezbolnije 🙏🤗

• Anita91
    14. Ožujak 2020. 06:49

Karla sretno 🤗

14. Ožujak 2020. 06:55

Karla sretno, mozda se druzis vec sa bebicom 💕
    E sad eto ja Karlu opet kopiram i pratim, nocas sam se nekoliko puta ustajala na wc jer curka neka vodica, na kraju stavila ulozak i jutros vidim kapljicu krvi 😳 sad isla na wc nema nista kad se obrisem. I ta vodica nije bila sluzava ni nista da je ko taj sluzni nego bas kao da mi vodice malo procurilo. Ja bolova nemam nikakvih ni menstrualnih ni to sa leđa. Bebicu normalno osjetim. Valjda nemoram ic nista provjerit u bolnicu nezelim nepotrebno ici da mi cackaju bzvz, a u po idem na ctg.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.