U 1 krenuli opet u bolnicu.. trudovi na manje od 5min..
Pregled, klizma i sad šetam i dišem 🙈 boli poprilično.. otvorena 2-3cm,izvadili mi krv za epiduralnu.. sve droge prihvaćam 🤪🤓
Pregled, klizma i sad šetam i dišem 🙈 boli poprilično.. otvorena 2-3cm,izvadili mi krv za epiduralnu.. sve droge prihvaćam 🤪🤓
Sretno!!
Drzim 🤞🏻 da bude sto bezbolnije, da droge djeluju ucinkovito 😅👍🏻, i da sve bude uredu. 😘😘😘😘❤️
Sretno Karla,
Da bude brzo i sto bezbolnije 🙏🤗
Karla sretno, mozda se druzis vec sa bebicom 💕
E sad eto ja Karlu opet kopiram i pratim, nocas sam se nekoliko puta ustajala na wc jer curka neka vodica, na kraju stavila ulozak i jutros vidim kapljicu krvi 😳 sad isla na wc nema nista kad se obrisem. I ta vodica nije bila sluzava ni nista da je ko taj sluzni nego bas kao da mi vodice malo procurilo. Ja bolova nemam nikakvih ni menstrualnih ni to sa leđa. Bebicu normalno osjetim. Valjda nemoram ic nista provjerit u bolnicu nezelim nepotrebno ici da mi cackaju bzvz, a u po idem na ctg.
Sortiraj odgovore
Najstariji