Karla kak te boli? I di? Dali samo trbuh? Ili? 🙈
Znaci nema vise ni kod njih pratnje 🙄😤
Boli me dolje kao menstrualni i trbuh mi se grči kod tih bolova.. malo i bol u leđima al ništa jako..
Sad napokon znam što su trudovi 🙈
Stalno ili se javi pa stane? Moram te sve pitat da znam odgonetnut sve 🤦♀️🙇♀️
Tak sam ja plakala pol sata jer sam slusala zensku u drugoj sobi da vristi, i poslije smo bile skupa u sobi, veli nisu joj stigli epi dati.
.
Nemoj razmislajti u smislu joj kako cu ja to, budi hrabra i snazna, pripremaj se da ti treba snaga. Razzmislja u smislu idem to sad odraditi 💪🏻 Odi lezi, pokusaj spavat i nemoj razmisljat kad ce se pokrenuti, vodenjak i da pukne u snu, kao meni, osjetit ces ne brini. Plodna voda moze curiti a da je i dalje ima dovoljno, jesul komentirali da je mlijecna?
Sad vidis razliku od kontrakcija, drugacije se stomak grci, kad te pocnu jace boliti ledja onda je to to, ja isto trudove nisam osjecala, tek kad su me ledja pocela boliti. Uh sad sam i ja napeta 😅
Karla89 nemoj razmisljat o pratnji jer kad ti krene porod ne vidis nikoga vjeruj mi..iskreno drugi put mi nije ni falila pratnja ani prvi bitno da sve prodje kako treba i da u bolnici sve bude kako treba,a kad dodjes kuci sve ces lakse.
Karla superr da se pokrece eto ako nista izgleda da ce bit barem datumi po muzevoj zelji... Mareta mi je prekrasno ime😍❤️
Sretno i javljaj nam sve
Imate na roda hr o koronavirusu i trudnicama tako i o koronavirusu i dojenju meni frendica poslala dobro je procitati
Ovako to izgleda...narančasto su bolovi a zeleno razmak između.. od truda to trudna nema više od 6min.. bolovi su malo jači nego prije..
https://ibb.co/y428CJN
Legla sam sad u krevet, pa ćemo vidjeti kroz sat dva kako bude..ako će pojačati ćemo u bolnicu..
Hvala vam na podršci 🥰💞
Ovako to izgleda…narančasto su bolovi a zeleno razmak između.. od truda to trudna nema više od 6min.. bolovi su malo jači nego prije..
https://ibb.co/y428CJN
Legla sam sad u krevet, pa ćemo vidjeti kroz sat dva kako bude..ako će pojačati ćemo u bolnicu..
Hvala vam na podršci 🥰💞
Sretno!
Sortiraj odgovore
Najstariji