Karla svakako odi! Najbolje da te pregledaju. Sretno!
.
Vaki bome velika beba. Mogla bi ti i prestici neke ovdje!
.
Vidjela sam krasne trbuscice🥰
.
Meddle 🤞 da uspostavite dojenje.
.
Danas obavila kupovinu za rodiliste i jos neke sitnice za bebu sta nam fale. Opet trazila jastuk u Pepcu. Rekli su mi da trenutno nemaju al da dobivaju inace.Jahanara kupi sve 💪 vidis sta se dogada, ovo vise nije normalno , na kraju se nece moc iz kuce 🙈
Tako i jesam. Jedino nema za kupiti maramica za dezinfekciju u DMu.
.
Kupila sam i ogrtac. Mislila sam u Bosnu na plac po komplet spavacica i ogrtac al s obzirom na situaciju bojim se da nista od toga.
Pitala me danas zena u trgovini gdje smo narucivali ormar (bili smo tamo prije 2 tjedna) zar sam jos u komadu🙈 onda mozete misliti koliko trudno izgledam, kao pred porod😅
Karla sretno i javi nam stanje! Bolje da odeš i provjeriš nego da razbijaš glavu
Curke koje su u Zg a brine ih odlazak u labos, nasla sam neku zdr ustanovu koja ti doma dode izvadit krv i nose u bolnicu te se placa 80kn po uputnici, a iduca uputnica 60kn. Zvala sam Zoricu i corluku no oni ne nose u bolnicu. Zovu se Epruveta. Meni ce doc u srijedu izmedu 7 i 8 sestra da mi izvadi krv i nosi u petrovu za senzibilizaciju, a u vin kks i tsh.
Pa to bome nije loše, ja bi za 2 tjedna trebala u Petrovu za iat.
Ajd javi kak je to prošlo. Znam da ovi u Petrovoj ne šalju nalaze mailom neg moraš po njih. Oće ti onda slat običnom poštom il će ti ovi donijeti onaj papirić za pokupit nalaz?
Javim svakako, a za podizanje nalaza to je poslr 14h kad nema ljudi pa me to ne brine a i to moze muz otic iako mislim da cak oni imaju opciju dovest nalaz al isto naplacuju.
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Evo me doma.
Uglavnom..ja otišla tamo zbog rozog iscjetka a ono imam trudove 🙈 pitale me tamo da jel ja to ne osjećam?!
A kako sam ja imala užasno bolne menstruacije, meni su ovo blagi bolovi..
Za isjedak ne znaju zašto je rozi (kao možda je neka žilica pukla 🙄), otvorena i dalje 1prst i trudovi..
Ali pošto nisam više otvorena i živim na 15min pustili me doma, kao da sam dalje zadržali bi me..
Rekli mi da ako se bolovi trudova pojačaju i smanji vrijeme ili pukne vodenjak nek odmah dođem..
Kao to može biti već noćas, a može se i odužiti koji dan..
Eto i dalje čekamo, al barem sad znam što me to boli i da su to trudovi 😆
I da, zabranjena pratnja i u vinogradskoj 😡😡
Znači nisu dali mužu ni da sjedi na katu ispred lifta, nego ga poslale dolje u prizemlje!! 🤦🤦
Zaboravila sam napisati da je plodne vode dovoljno, tak da uzgleda da to ne curi plodna voda..a sad kaj curi, nemam pojma.
Evo me doma.
Uglavnom..ja otišla tamo zbog rozog iscjetka a ono imam trudove 🙈 pitale me tamo da jel ja to ne osjećam?!
Za isjedak ne znaju zašto je rozi (kao možda je neka žilica pukla 🙄), otvorena i dalje 1prst i trudovi..
Ali pošto nisam više otvorena i živim na 15min pustili me doma, kao da sam dalje zadržali bi me..
Rekli mi da ako se bolovi trudova pojačaju i smanji vrijeme ili pukne vodenjak nek odmah dođem..
😃😃 Stize na malena ( kako si ono rekla ime, znam da je interesantno i morsko) uskoro ☺️☺️ jedva cekam, sam da bude sto bezbolnije i da bude sve uredu.
Karla kak te boli? I di? Dali samo trbuh? Ili? 🙈
Znaci nema vise ni kod njih pratnje 🙄😤
Evo me doma.
😃😃 Stize na malena ( kako si ono rekla ime, znam da je interesantno i morsko) uskoro ☺️☺️ jedva cekam, sam da bude sto bezbolnije i da bude sve uredu.
Mareta 💞
Joj Školjka panika me primila kad sam ležala tamo na ctgu a žena neka vikalaaa! Mislim se pa kak ću ja ovo?! I onda je bebica krenula nakon par min vrištati da je muž do prizemlja čuo!! 😆😆😆
Jedino mi muka zbog pratnje da ne može biti samnom..a vjerujem da bi mi to stvarno puno značilo! 😔
Karla kak te boli? I di? Dali samo trbuh? Ili? 🙈
Znaci nema vise ni kod njih pratnje 🙄😤
Boli me dolje kao menstrualni i trbuh mi se grči kod tih bolova.. malo i bol u leđima al ništa jako..
Sad napokon znam što su trudovi 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji