Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    13. Ožujak 2020. 19:19

brankica09

Jahanara

Karla svakako odi! Najbolje da te pregledaju. Sretno!
    .
    Vaki bome velika beba. Mogla bi ti i prestici neke ovdje!
    .
    Vidjela sam krasne trbuscice🥰
    .
    Meddle 🤞 da uspostavite dojenje.
    .
    Danas obavila kupovinu za rodiliste i jos neke sitnice za bebu sta nam fale. Opet trazila jastuk u Pepcu. Rekli su mi da trenutno nemaju al da dobivaju inace.
    Jahanara kupi sve 💪 vidis sta se dogada, ovo vise nije normalno , na kraju se nece moc iz kuce 🙈

Tako i jesam. Jedino nema za kupiti maramica za dezinfekciju u DMu. 
    .
    Kupila sam i ogrtac. Mislila sam u Bosnu na plac po komplet spavacica i ogrtac al s obzirom na situaciju bojim se da nista od toga.

Jahanara
    13. Ožujak 2020. 19:38

Pitala me danas zena u trgovini gdje smo narucivali ormar (bili smo tamo prije 2 tjedna) zar sam jos u komadu🙈 onda mozete misliti koliko trudno izgledam, kao pred porod😅

MickeyMouse
    13. Ožujak 2020. 19:52

Karla sretno i javi nam stanje! Bolje da odeš i provjeriš nego da razbijaš glavu 

happyivy
    13. Ožujak 2020. 20:09

sagi

happyivy

Curke koje su u Zg a brine ih odlazak u labos, nasla sam neku zdr ustanovu koja ti doma dode izvadit krv i nose u bolnicu te se placa 80kn po uputnici, a iduca uputnica 60kn. Zvala sam Zoricu i corluku no oni ne nose u bolnicu. Zovu se Epruveta. Meni ce doc u srijedu izmedu 7 i 8 sestra da mi izvadi krv i nosi u petrovu za senzibilizaciju, a u vin kks i tsh.

Pa to bome nije loše, ja bi za 2 tjedna trebala u Petrovu za iat.
    Ajd javi kak je to prošlo. Znam da ovi u Petrovoj ne šalju nalaze mailom neg moraš po njih. Oće ti onda slat običnom poštom il će ti ovi donijeti onaj papirić za pokupit nalaz?

Javim svakako, a za podizanje nalaza to je poslr 14h kad nema ljudi pa me to ne brine a i to moze muz otic iako mislim da cak oni imaju opciju dovest nalaz al isto naplacuju. 

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

Boa35
    13. Ožujak 2020. 21:26

Evo me doma. 
    Uglavnom..ja otišla tamo zbog rozog iscjetka a ono imam trudove 🙈 pitale me tamo da jel ja to ne osjećam?! 
    A kako sam ja imala užasno bolne menstruacije, meni su ovo blagi bolovi..
    Za isjedak ne znaju zašto je rozi (kao možda je neka žilica pukla 🙄), otvorena i dalje 1prst i trudovi..
    Ali pošto nisam više otvorena i živim na 15min pustili me doma, kao da sam dalje zadržali bi me.. 
    Rekli mi da ako se bolovi trudova pojačaju i smanji vrijeme ili pukne vodenjak nek odmah dođem.. 
    Kao to može biti već noćas, a može se i odužiti koji dan.. 
    Eto i dalje čekamo, al barem sad znam što me to boli i da su to trudovi 😆

Boa35
    13. Ožujak 2020. 21:31

I da, zabranjena pratnja i u vinogradskoj 😡😡
    Znači nisu dali mužu ni da sjedi na katu ispred lifta, nego ga poslale dolje u prizemlje!! 🤦🤦
    Zaboravila sam napisati da je plodne vode dovoljno, tak da uzgleda da to ne curi plodna voda..a sad kaj curi, nemam pojma. 

skoljka
    13. Ožujak 2020. 21:31

Karla89

Evo me doma.
    Uglavnom..ja otišla tamo zbog rozog iscjetka a ono imam trudove 🙈 pitale me tamo da jel ja to ne osjećam?!
    Za isjedak ne znaju zašto je rozi (kao možda je neka žilica pukla 🙄), otvorena i dalje 1prst i trudovi..
    Ali pošto nisam više otvorena i živim na 15min pustili me doma, kao da sam dalje zadržali bi me..
    Rekli mi da ako se bolovi trudova pojačaju i smanji vrijeme ili pukne vodenjak nek odmah dođem..

😃😃 Stize na malena ( kako si ono rekla ime, znam da je interesantno i morsko) uskoro ☺️☺️ jedva cekam, sam da bude sto bezbolnije i da bude sve uredu. 

brankica09
    13. Ožujak 2020. 21:41

Karla kak te boli? I di? Dali samo trbuh? Ili? 🙈
    Znaci nema vise ni kod njih pratnje 🙄😤

Boa35
    13. Ožujak 2020. 21:41

skoljka

Karla89

Evo me doma.

😃😃 Stize na malena ( kako si ono rekla ime, znam da je interesantno i morsko) uskoro ☺️☺️ jedva cekam, sam da bude sto bezbolnije i da bude sve uredu.

Mareta 💞
    Joj Školjka panika me primila kad sam ležala tamo na ctgu a žena neka vikalaaa! Mislim se pa kak ću ja ovo?! I onda je bebica krenula nakon par min vrištati da je muž do prizemlja čuo!! 😆😆😆
    Jedino mi muka zbog pratnje da ne može biti samnom..a vjerujem da bi mi to stvarno puno značilo! 😔

Boa35
    13. Ožujak 2020. 21:45

brankica09

Karla kak te boli? I di? Dali samo trbuh? Ili? 🙈
    Znaci nema vise ni kod njih pratnje 🙄😤

Boli me dolje kao menstrualni i trbuh mi se grči kod tih bolova.. malo i bol u leđima al ništa jako.. 
    Sad napokon znam što su trudovi 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.