Ja nisam jos nista 🙄..cekam da i starijoj kcerki prodje rockas mladja je imala 5. A starija ima21.3. pa kad to prodje onda cu se baciti u pripremanje stvari za bebu,pranja odjece i drugih stvari
Malina koje uloske si uzimala? Planiram Chicco jedan paket i mislila sam Jessa za inkontinenciju al netko je pisao da su ti Jessa kratki...
Cure meni je frendica rekla da su iz mullera ti ulosci slicni chicco i puno jeftiniji od njih pa cu ja uzet u mulleru
Citala sam i ja za te iz Mullera da su kao Chicco.
.
Ne javljaju se Karla i Tina?
MyBaby, radim to, dižem ju i mijenjam cice, zasad pali ali nikako da joj bude dosta. Sad se podrignula mislim da ju je čulo pol rodilišta haha. Ne smijem ju spustit, evo upravo sam s njom u rukama jela, pila vode, još da mogu na wc....
Meddle0407 neka siki samo..ako sta trebas pitat tu sam..i nek se podrignula tako da joj stane vise 😁srecica mala.kad god primjetis da je nervozna na toj dojci ponudi joj drugu i podigni joj glavicu.srecica mala🥰
Sad sam preletila da vidim jesu li sr javljale Karla i Tina vidim nisu, bit ce da su u radjaonama ili se vec maze sa bebicala, 🤞🏻 da vam sve prodje uredno.
.
Sad idem citat zaostatke od 47str. Kod mene bila parada sa upaljenom sisom, unutarnjim hemoroidima i temp 39.1, sad sam bolje.
Sad sam preletila da vidim jesu li sr javljale Karla i Tina vidim nisu, bit ce da su u radjaonama ili se vec maze sa bebicala, 🤞🏻 da vam sve prodje uredno.
.
Sad idem citat zaostatke od 47str. Kod mene bila parada sa upaljenom sisom, unutarnjim hemoroidima i temp 39.1, sad sam bolje.
Ufff i onda je lako biti zensko🙈
A ja sam popodne zsvrsila na hitnom vadenju zivca jednog zuba naravno bez anestezije, i ciscenju kanala posto su mi vec oci ispadale od boli, poslije sam opet morala popit 2 paracetamola jer nikako se nije mogao zub smirit, nadam se vcrs malo mirnijoj veceri, i malecna mi je mirnija danas kao da zna da me boli💖
Nadam se samo da ce ovo sa zubima se malo smirit, jer kak je krenulo za iduci rodendan bi mogla trazit umjesto poklona nove zube za poklon🙈🤦♀️
Jutro cure!
Skoljka nadam se da si bolje danas!
Mumtobe,i kod tebe da se smirilo..da si i odspavala. Nece bit bebici nista od paracetamola. Koji si tjedan? Ima anastezija bez adrenalina..tako sam ja dobila kad sam bila kod zubara..neznam zasto to radit na zivo.
Ja zasad imam samo vir uloske..jos moram pokupovat te potrrpstine za bolnicu.
Jutro cure, ja sam kupila u Mulleru velike uloške, 12 komada za par kuna, stvarno su debeli i dugački i baš su dobri, na njih stavim i one vir ali to je tak bezveze, sam se petlja, danas mislim da ih više i neću stavljat, ne krvarim puno ionako.
Što se tiče dojenja, mi smo se sinoć borile do jedan, na cicu, pa dreka pa podrigni pa druga i na kraju sam zvala sestru da je nahrani, bila sam sigurna da je gladna i da vuče u prazno iako je mlijeka naočigled bilo. Pojela je 40 ml i bila je sva pokakana. Kad ju je vratila mislila sam da će spavat ali nije, kao da ništa nije ni pojela, opet je tražila cicu, aa odma čim je počela cicat se opet dobro pokenjala, smrdilo je bože sačuvaj, ali znala sam da ju neće htjet motat do ujutro. Doduše njoj kao da to nije uopće smetalo. Od jedan do tri opet isto, cice sam mijenjala, podrigivala ju, na kraju je pustila cicu i zaspala i budila se par puta do pet sati, ali samo je kenjkala bezveze, ja bih ju malo onako ušuškala i spavala je. Malo je cicala dva tri puta od jutros, cice su mi pune ko čep, a ona sad spava. Kako vam se čini ovo sve? Hoćemo li uspjeti dojiti, mora li se ona tako nacicavati cijelo vrijeme?
Sortiraj odgovore
Najstariji