Vaki bit će ubrzo bebač i kod tebe 🙂
.
Nas danas zvali sa sv.Duha da se trudnički tečaj odgađa do daljnjega. Čak mi je to i ok, barem ne hodam po bolnici. Iako ne kužim kak ćemo nadoknaditi kad smo 2 dana odslušali.
Hej cure! Čitam vas i pratim, al nikak da se javim. Danas sam ja bila kod opće prakse radi kašlja tri dana - pa me iznapadala zašto se nisam javila a trudna sam da ne čekam, reko glupo mi bilo pitat a nitko od pacijenata ispred mene se nije ponudio. Sestra inače ne izlazi van pa ne vidi tko čeka. Kašljem ko konj, al sva sreća nije na plućima, nemam temperaturu pa mi je dala Prospan. Jel tko pio u trudnoći? Ak dobijem temperaturu onda da se javim da vadim krv.
Vaki pa ti iz prikrajka samo uletila još ćeš prije svih 😄 a ja se pitam za Tinu, Sanju, Karlu.. 😂
Meddle biti će to sve okej, bude se beba naucila na cicu i uspostaviti će se ponuda potražnja, i to najbolje kad doma dođeš. Sad neka papa i dohranu da se sto prije oporavite i idete doma.
Ja sam počela mazati bradavice kremom biobaza, zadnji put mi je to pomoglo - bar mislim da je jer nisam imala nikakvih problema sa bradavicama/ragadama…
i napokon sam nasla oktanisept u ljekarni, gdje god da sam pitala kažu da ni toga nema… reko super, s čim da ja bebi pupak tretiram…
Pa ako bude ona stipaljka na njemu, to mu skinu za dva dana i spale, onda se ne sprica sa okteniseptom, samo tirosurom i stapicima za usi. I brzo otpadne.
Da teudnice po ambulantama ne cekaju, samo pokucas i odmah si na redu 😂
Opet sluz u velikim kolicinama..sad je prozirna,kao u ovulaciji ali puuno obilnija🤷♀️🤷♀️ citala sam da sluzni cep moze biti proziran,ne mora biti "obojan"…mozda bi moglo biti to
E znas sta, svi ce se prije tebe poroditi 😂😂😂😂
A bome i ja tako miislim🙄
Tina da sluzni može biti i skroz proziran!
Školjka već te neko vrijeme hoću pitati kako stojiš s kg sad nakon poroda i naravno da uvijek zaboravim! Sad kad krenete u šetnjice ćeš se vratit na staro!
MickeyMouse 🤞 da kašalj čim prije prođe!
Maja da, svi penzici 😂 i svi pitaju jaooo pa koliko još i tak, al nitko da se ponudi. A ja sam malo srameća 😂
Skoljka u Sisačkoj bolnici i tu patronažne daju takve upute, ima kvačica čeka se da spadne, ne pali se. A dva puta dnevno ide po spric oktanisepta i okolo gazica, bez praska. Skužila sam već da svaka bolnica svoju politiku vodi oko pupka 😂Ja ne moram na tečaj (tj. Muž) al bi trebala papir da je odslušao, ali nitko se je javlja ni ništa. Budem ponesla stari papir jer tko zna kakva će uopće biti situacija s tim.
Tina i Mamasita ja sam te oštre propadajuće bolove pripisala namještanju bebice dolje i “nabijanju” na pravo mjesto 😄 svakako mislim da je to pred kraj normalno.
Tina da sluzni može biti i skroz proziran!
Školjka već te neko vrijeme hoću pitati kako stojiš s kg sad nakon poroda i naravno da uvijek zaboravim! Sad kad krenete u šetnjice ćeš se vratit na staro!
MickeyMouse 🤞 da kašalj čim prije prođe!
Pa imam sigurno 8 kg viska, a pred porod imala 14kg, znaci da mi je 6 otislo na porodu, a ostalo sam natukla u sebe 🙈😂, nema veze otici ce to.
.
MickeyMouse e da vidis kod vas je drugi sistem. Meni se ovaj svidio zato sto brzo otpadne, zamladi a i lijepo mu izgleda.
Tina ce nam kao ona zena neki dan rodit bebu od 5,6 kg 🙈
Vaki ne zaostaje u kilazi bebe 🥰
Ja ne znam kakvo je stanje sa kg, jer su samo radili vaginalni pregled, ali nekako se drzim onog sta mi je rekla doktorica da ako doguramo do kraja procjena je na 3500-3700 ( u 32.smo bile na 2300 )
Mene buni taj sluzni cep , nemam pojma, mislim da je kod mene takav smedi iscjedak zbog grubog pregleda, premda sam nasla da tako izgleda i sluzni cep 🤷♀️ od kad su me tamo prokopali i boli me trbuh i prepone i sve 👀 i izlaze te cudne stvari u boji iz mene 🙄
Skoljka pa nisi ti dobila puno kg u trudnoci , otic ce to kroz koji dan 💪 samo da rijesis hemeroide, mozda da si pomognes s onim cepicima za kakanje 🙈
Karla jos si u komadu 🤰🤩
Meddle samo ti njih pitaj nek ti objasne, pa one ti i trebaju pomoc s cicom 🙈 ja nemam iskustva ali nekima treba malo duze da uspostave to dojenje tako da nisi ti nista kriva 🥰 sve ce to doc na svoje 💪
Skoljka mojoj je ispao nakon 9 dana i sad izgleda kao mali gumbić. Bas nekako čudno 🤷🏼♀️
Brankice budeš skužila služni čep, on je bas gromada, komad imas ga sto vidjeti. Ja sam mislila da mi je ispao, ali to je bio komadić mali, a u bolnici mi je ispao ostatak. Ali da u trudničkoj su bas grubi, uopće se ne veselim tim pregledima. I onda još ak netko dobaci komentar pa gospodo kak vi planirate roditi ak vas ovo boli 🤯
Skoljka mojoj je ispao nakon 9 dana i sad izgleda kao mali gumbić. Bas nekako čudno 🤷🏼♀️
Brankice budeš skužila služni čep, on je bas gromada, komad imas ga sto vidjeti. Ja sam mislila da mi je ispao, ali to je bio komadić mali, a u bolnici mi je ispao ostatak. Ali da u trudničkoj su bas grubi, uopće se ne veselim tim pregledima. I onda još ak netko dobaci komentar pa gospodo kak vi planirate roditi ak vas ovo boli 🤯
Mene cijelu trudnocu kod mog gin gledaju dole, ali ovo jos nisam dozivjela 🙄 nikad mi nije bilo tako👀 nekako je mirno, sad kad na kraju u jednom danu par nas rodi 🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji