Ma mislim da ove nase domace nijedna nisu slane..sole se cvarci posebno kad se naprave
Medlle0407 uspjet ces jer kao sto kaze jahanara ima skok kod nekih je to i desetak dana i jedino sto ti preostaje kad je tako dojenje na njen zahtjev.
Evo cittam da se od ponedjeljka sve zatvara.Bas me zanima danas imam roditeljski u skoli da vidim dokad zatvaraju
Cure, pitanje..
Ako sad steriliziram bočicu i dudu varalicu (onako kuhanje u vodi) kako da ih spremim?
Mislila sam osušiti i staviti u vrećicu i u ladicu..će to biti ok?
Cure, pitanje..
Ako sad steriliziram bočicu i dudu varalicu (onako kuhanje u vodi) kako da ih spremim?
Mislila sam osušiti i staviti u vrećicu i u ladicu..će to biti ok?
Ja sam tak napravila
Uh, mastitis je baš koma. Još se sjećam te boli i temperature. Oblozi, masaža, izdajanje...milina.
Hemeroide imam već mjesec dana, ali me uopće ne bole. Možda jer su vanjski?! Mažem, ali ne prolaze. Klistir će biti divota!
Karla, nemaš onu kutijicu za dudicu? Imaš za kupiti u dm-u. Mada je i vrećica o. k.
Meni danas CTG očitavao trudove, otvorena 2 prsta i cerviks je nestao... Dr. je bila u panici, a ja ništa ne osjećam. Puštena sam kući uz mirovanje. Bebolino 3650 kg.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Uh, mastitis je baš koma. Još se sjećam te boli i temperature. Oblozi, masaža, izdajanje…milina.
Hemeroide imam već mjesec dana, ali me uopće ne bole. Možda jer su vanjski?! Mažem, ali ne prolaze. Klistir će biti divota!
Karla, nemaš onu kutijicu za dudicu? Imaš za kupiti u dm-u. Mada je i vrećica o. k.
Meni danas CTG očitavao trudove, otvorena 2 prsta i cerviks je nestao… Dr. je bila u panici, a ja ništa ne osjećam. Puštena sam kući uz mirovanje. Bebolino 3650 kg.
Ajme Vaki pa tvoj je bebač stvarno veliki 💙
Pogledat ću tu kutiju u dmu, dobro će mi doći za kasnije.. hvala 🥰
Karla ja sam tako sterilizirala i stavila u kutijicu za dudu koju sam isto sterilizirala i onda sve u vrecicu onu za zamrzavanje mesa. 😂
Vaki bebolino ti je stvarno veliki mozes slobodno prije mene 😁
Vaki ne kuzim dr je bila u panici a pustila te kuci?zasto je bila u panici? Pa u terminu si
Sortiraj odgovore
Najstariji