Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    13. Ožujak 2020. 10:27

Ma mislim da ove nase domace nijedna nisu slane..sole se cvarci posebno kad se naprave

• Sancy3
    13. Ožujak 2020. 10:32

Kod mene nema nista,bolovi su prisutni al podnosljivo je

My baby
    13. Ožujak 2020. 11:19

Medlle0407 uspjet ces jer kao sto kaze jahanara ima skok kod nekih je to i desetak dana i jedino sto ti preostaje kad je tako dojenje na njen zahtjev.

My baby
    13. Ožujak 2020. 11:43

Evo cittam da se od ponedjeljka sve zatvara.Bas me zanima danas imam roditeljski u skoli da vidim dokad zatvaraju

Boa35
    13. Ožujak 2020. 11:44

Cure, pitanje.. 
    Ako sad steriliziram bočicu i dudu varalicu (onako kuhanje u vodi) kako da ih spremim? 
    Mislila sam osušiti i staviti u vrećicu i u ladicu..će to biti ok? 

skoljka
    13. Ožujak 2020. 11:54

Karla89

Cure, pitanje..
    Ako sad steriliziram bočicu i dudu varalicu (onako kuhanje u vodi) kako da ih spremim?
    Mislila sam osušiti i staviti u vrećicu i u ladicu..će to biti ok?

Ja sam tak napravila

Vaki
    13. Ožujak 2020. 11:55

Uh, mastitis je baš koma. Još se sjećam te boli i temperature. Oblozi, masaža, izdajanje...milina.
    Hemeroide imam već mjesec dana, ali me uopće ne bole. Možda jer su vanjski?! Mažem, ali ne prolaze. Klistir će biti divota! 
    Karla, nemaš onu kutijicu za dudicu? Imaš za kupiti u dm-u. Mada je i vrećica o. k.
    Meni danas CTG očitavao trudove, otvorena 2 prsta i cerviks je nestao... Dr. je bila u panici, a ja ništa ne osjećam. Puštena sam kući uz mirovanje. Bebolino 3650 kg. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Boa35
    13. Ožujak 2020. 12:07

Vaki

Uh, mastitis je baš koma. Još se sjećam te boli i temperature. Oblozi, masaža, izdajanje…milina.
    Hemeroide imam već mjesec dana, ali me uopće ne bole. Možda jer su vanjski?! Mažem, ali ne prolaze. Klistir će biti divota!
    Karla, nemaš onu kutijicu za dudicu? Imaš za kupiti u dm-u. Mada je i vrećica o. k.
    Meni danas CTG očitavao trudove, otvorena 2 prsta i cerviks je nestao… Dr. je bila u panici, a ja ništa ne osjećam. Puštena sam kući uz mirovanje. Bebolino 3650 kg.

Ajme Vaki pa tvoj je bebač stvarno veliki 💙 
    Pogledat ću tu kutiju u dmu, dobro će mi doći za kasnije.. hvala 🥰

13. Ožujak 2020. 12:15

Karla ja sam tako sterilizirala i stavila u kutijicu za dudu koju sam isto sterilizirala i onda sve u vrecicu onu za zamrzavanje mesa. 😂
    Vaki bebolino ti je stvarno veliki mozes slobodno prije mene 😁

My baby
    13. Ožujak 2020. 12:21

Vaki ne kuzim dr je bila u panici a pustila te kuci?zasto je bila u panici? Pa u terminu si

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.