Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    17. Svibanj 2020. 21:13

Daisy30 svih 12 komada dok nisam potrosila cim se osuse stavim novu meni se povukla ranica i sad kad ju stavim na dojku gledam da joj stavim citavu bradavicu

My baby
    17. Svibanj 2020. 21:14

Sto se tice zutila nama je vec bolje imam dosta sunca u boravku pa ju suncamjoa su joj oci malo zute

My baby
    17. Svibanj 2020. 22:06

Mellorine tako i moja u pocetku pocne vuci i zagrcne se pa se uspava na cici pa ju budim tako da ju poskakiljam po bradi da nastavi

Fever
    17. Svibanj 2020. 22:11

Izdojim 30 iz obje za sad, i dam mu, sestra ga onda odveze i da mu jos 30, kaze malo bljucne. Valjda ce nadoc uskoro i meni više😅 doma moze nasisavati i navaciti koliko hoce

It’s a baby boy💙

neverland
    17. Svibanj 2020. 22:23

MickeyMouse

Neverland može se najesti ako aktivno sisa 15-20 minuta, meni tako jede i radila sam testni podoj s patronaznom i ispalo je da pojede 70-80 ml u tom periodu, sto je za nju prije dva tjedna bilo okej, sad brze i jače vuče i isto pojede za 15-20 minuta.
    Fever moja jede svaka dva, dva i pol sata i bas se drži tog ritma, po noći zna odvaliti i 3 sata 😂 iako kad je popodnevna nervoza opere jede i češće jer je tak jedino uspijem smiriti - cicom

Jao hvala ti! Morat ću i ja kupiti vagu samo da mi srce bude na mjestu... Iako dobiva na kilaži i previše. Sutra se vazemo pa se javim 🙂
    Fever tak sam i ja u bolnici, presretna sam što sam ponijela električnu tamo. I davali su joj na sunčanju. Samo je nama bilirubin išao iznad 200. Možda zato i sad još uvijek ima...
    Kakav luftic ima? Ja sam nabavila onaj pravi jastuk za sjedenje,ali nakon 10 min se ispusti cijeli. Još se ne usudim sjesti, sutra 11. dan 😱😱😱😱

neverland
    17. Svibanj 2020. 22:26

Mellorine

Cure za bradavice vam je najbolje nakon podoja namazati sa vlastitim mlijekom i pustiti da se osuse na zraku. Premda sam ja u bolnici koristila i biobazinu mast isto mi se cinila ok. I ja sam bila tjedan dana u bolnici i vec su mi se tad privikle bradavice na dojenje.
    Zuticu je imala 2 dana isto dok smo u bolnici bile pa je isla tamo na suncanje i stavljala sam je kraj prozora kad bi mi je vratili i malo sam joj rukave zavrnula. Budila se sama za jesti svaka 2/3sata, ali sam se isto izdajala tako da lakse pojede i brze izbaci to zutilo.
    I dalje ujutro dojim, a popodne se izdajam jer dok dojim cesce mi trazi tako da se sigurno ne najede do kraja ili je lijena vuci do kraja. Cak mi palo na pamet da joj ide prebrzo dok dojim jer se zagrcne svaki put kad otpust navre.

Kako izdajas? Nikad ne znam kad bih. Probala sam prije dojenja izvući ono manje masno mlijeko da budem sigurna da se najela. Ali onda bude previše gladna pa ne stignem. A onda poslije se bojim da neće ona imati dosta mlijeka ako se izdojim previše. Tj ja ju dojim isključivo, ali spremam si malo mlijeka za svaki slučaj jer eto kad budem morala izaći iz kuce, a to će biti skoro, ili da joj dam jednom dnevno da budem sigurna da je pojela.
    Ili da se izdajam samo kad mi ostane viška poslije podoja? Pa to sve zajedno pomijesam od jednog dana? Meni je to sve SF

Fever
    17. Svibanj 2020. 22:57

Ma onaj okrugli luftic s rupom za more za djecu😂😂😂 koliko si ti uspjevala izdojiti u bolnici? Jel ti sad nadoslo pravo? Imam griznju savjesti sto cesce izdajam nego stavljam na sisu al totalno mi je tu nezgodno. Cim mal zakmeci eto ih.. onda volim izdojiti dok jos spava pa ga probuditi 

It’s a baby boy💙

• Pupi30
    17. Svibanj 2020. 23:54

Fever

Izdojim 30 iz obje za sad, i dam mu, sestra ga onda odveze i da mu jos 30, kaze malo bljucne. Valjda ce nadoc uskoro i meni više😅 doma moze nasisavati i navaciti koliko hoce

Fever sto nije 60 ml puno za tek rodjenu bebu...znam da su meni u bolnici davali 20 ml...max 30 a nije cikio nista.Po tome bi to tvoje izdojeno trebalo biti dosta 🤷‍♀️ Napisala si bila da zutica smije trajati 2 tjedna,moj je dalje zut...jel se trebam zabrinuti? Ja ga stavljam uz zatvoreni prozor ali ne direkt na sunce kao sto je netko tu napisao...mislim da oni ne smiju na sunce?

My baby
    18. Svibanj 2020. 00:07

Pupi30 meni je tako patronazna rekla gdje je svijetlo ili ako ima sunca da upijaju uv zrake tako sam i mladju kcer stavljala isto nek me ispravi netko ako grijesim

My baby
    18. Svibanj 2020. 00:08

Mislim ne izlazem ju izravno suncu nego svijetloj prostoriji

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.