Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    17. Svibanj 2020. 17:42

Fever meni nakon 4 dana bila mi je ranicu napravila na bradavici pa sam koristila komprese ako koja ima problema s tim mene su spasile te komprese,cudo

My baby
    17. Svibanj 2020. 17:43

Fever sta ima zuticu?

Fever
    17. Svibanj 2020. 18:11

Nisu mu vadili krv, nije jako zut, al posuncat ce ga danas 2x. Trebali bi sutra doma, valjda nam nece sad pokvarit planove😅

It’s a baby boy💙

Fever
    17. Svibanj 2020. 18:12

Okej, ma meni su bas jako osjetljive al danas mi vec lakse nego jucer. Mazem lanolin masti i ok je za sada, nema ranica, iako vuce ko glados pravi

It’s a baby boy💙

MickeyMouse
    17. Svibanj 2020. 18:31

MiniMa super za dobar ctg! 🤞🏼 Da uskoro krene samo.
    Fever meni je nakon par dana popustila osjetljivost/napetost bradavica. Ja sam koristila od biobaze mast za bradavice. U početku mi je napravila ranice/ragadice na bradavicama ali brzo je to prošlo. 

neverland
    17. Svibanj 2020. 19:23

Fever i jagodica, čestitam vam!! Jagodica, čekamo izvještaj 🙂
    Fever kao da slušam svoj porod, dosta sličnosti. Isto su se čudili tko je procijenio i kako su fulali. Nije se htjela spustiti ali ja sam čekala punih 10 min i počela tiskati jer sam bila već 9 sati na dripu. Ludacki bolovi.
    Jako se pazi sada, meni su bolovi bili 7 dana da sam vristala od placa još u bolnici. Bolje mi je tek otkad sam došla kući i mirujem. Oni kreveti visoki su horor!!! Dizanje i spuštanje pa pogotovo kad moraš oko bebe stalno, užas..jedva sam čekala da ju odvedu... pila sam brufen 3x na dan i još svoje koje sam ponijela u torbi..
    I moja je dobila zuticu, 4 dana nismo mogli kući, sunčala se 12 sati na dan najmanje.
    ..
    I dalje ima zuticu,10 dana nakon poroda. Koliko su dugo vama imale? I nitko mi nije ništa rekao za D kapi, moram li to koristiti?
    ...
    Dojenje- nije problem, ali jede prekratko. Zbog žutice ju budimo na 3 sata i jede 15 min, max 20-25 aktivno i to je to. Je li moguće da se najede za 10min? 
    My baby nemaš potpis pa ne znam kolika ti je beba? I kako da ga ja promijenim,zaboravila sam totalno 😭

neverland
    17. Svibanj 2020. 19:28

Uspjela staviti traku 🥳

Fever
    17. Svibanj 2020. 19:38

Neverland, osim sto su horor visoki toliko skripe da se on jadan trzne svaki put..
    I meni daju brufene i imam svoje jos i torbi, danas malo lakse nego jucer, da nema tih hemeroida bilo bi jos bolje😅😅😅 maloprije sam prvi put piskila u wcu, dosad sam svaki pit isla pod tus kao i kod ustajanja nakon poroda, jer do sad nisam imala osjecaj kad moram...uvijek me voda potakla. Vec sam mislila da cu zauvijek piskit pod tusem.
    E ja se izdojim dosta brzo, dajem mu na svaka 2h da jede da sto prije to ispiski, i pojede svih 30ml.
    Kad sam ga stavljala na sisu danas sisa jednu aktivno 30 min cca. S tim da lijevu nesto ne voli..😂 ugl jako mi je tesko tu lezecki dojiti pa mi se lakse izdojiti s elektricnom i kad je on u sobi jer mi je zbog reza tesko prebacit ga s jedne na drugu stranu kreveta. Nadam se da idemo sutra doma jer tamo imam luftic pa mogu sjest na njega il jedan guz i lagano sjedecki dati sisati...

Ono o dojenju u teoriji sve znam, sad cemo vidjeti kako ce nam ici u praksi :-D 

Svakih koliko ste vi ostale davale na pocetku sisati? 2-3h? Ja ga sad budim zbog zutice, ne ostaje mi se dulje tu🤣

It’s a baby boy💙

Fever
    17. Svibanj 2020. 19:39

E da, neverland- do 15 og dana zivota bi zutica trebala nestati, ne bi smjela biti zuta dulje

It’s a baby boy💙

Corinne
    17. Svibanj 2020. 19:45

Fever mene su bradavice bolile tjedan dana. Vec u bolnici sam mazala lanolinom, koji mi je olaksavao dojenje, ali onda kao da su se navikle, nakon par dana vise nije bilo efekta. Pomoglo mi je najvise luftanje i mazanje mojim mlijekom. Sad ih vise ne osjetim. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.