Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MiniMa
    18. Svibanj 2020. 10:45

Kod mene i dalje nista 😣
    Ctg uredan, na pregledu nema pomaka... U srijedu jos kontrolni ctg, a u petak pregled i odluka o indukciji.....

Jahanara poznat mi je taj osjecaj..... Makar znam da beba mora van kad tad, al doslovno ko da cu zauvijek bit trudna i iscekivat 😏

Jahanara
    18. Svibanj 2020. 10:55

Brankica bas je slatkica bez obzira na zutilo🥰
    .
    MiniMa izdrzat cemo jos to malo💪 

• Pupi30
    18. Svibanj 2020. 11:06

brankica09

Isto tako, i koza i bjeloocnice 🙈 sigurno 3 tjedna sam primjecivala 👀 manje ali je bila zuta

Mišić mali ❤
    .
    Znaci 3 tjedna je trebalo vama...mi smo prosli 3 tjedna.Nisam se zamarala ni ja puno s tim u smislu njegova zdravlja dok mi Fever nocas nije spomenula patolosku zuticu i onda sam isla gledati sto je i proplakala ostatak noci 😫😥
    .
    Psihicki se spremam zvati patronaznu...
    .
    Dali ima koja beba da pociki u 10 min.Moj je prije cikio jako jako dugo dog smo oboje bili na boku a jucer sam promijenila polozaj dojenja i bas lijepo guta ali nakon 10 min nece bas vise 🤷‍♀️

My baby
    18. Svibanj 2020. 11:07

Malina ja ne mislim svojoj davat k1d3 nego samo d kapi i to od oleovita jer mi je frendica rekla da plivine izazivaju grceve

Fever
    18. Svibanj 2020. 11:17

Neverland idemo domaaaa!
    Mali popije 45 ml u susu, uspijem izdojiti sad 30-40, ovo je bilo dva izdajanja dok je bio na suncanju pa sam popratila.

Pupi, bas mi ne zao, nisam ti nista trebala ni pisati tak kasno🙄 
    Mi po savjetu pedijatra nakon dva tj ako primjetimo saljemo pedijatru bebaca. Pogotovo ak se ne smanjuje, ak su zuti zuti

It’s a baby boy💙

neverland
    18. Svibanj 2020. 11:27

Fever

Neverland idemo domaaaa!
    Mali popije 45 ml u susu, uspijem izdojiti sad 30-40, ovo je bilo dva izdajanja dok je bio na suncanju pa sam popratila.

Pupi, bas mi ne zao, nisam ti nista trebala ni pisati tak kasno🙄
    Mi po savjetu pedijatra nakon dva tj ako primjetimo saljemo pedijatru bebaca. Pogotovo ak se ne smanjuje, ak su zuti zuti

Bravo!! Uživajte kući večeras 🤗😍
    Ako su bjeloocnice žute? A ostatak ide na bolje?

18. Svibanj 2020. 11:50

Neverland imam vec dosta zaliha 😂 

Na pocetku sam imala viska, sad mi se uskladilo koliko joj treba 😊

neverland
    18. Svibanj 2020. 12:02

Mellorine

Neverland imam vec dosta zaliha 😂

Na pocetku sam imala viska, sad mi se uskladilo koliko joj treba 😊

Vauuu koliko mlijeka 😍😍
    Ti to u obične vrećice za zamrzivač?

brankica09
    18. Svibanj 2020. 12:38

Pupi30

brankica09

Isto tako, i koza i bjeloocnice 🙈 sigurno 3 tjedna sam primjecivala 👀 manje ali je bila zuta

Mišić mali ❤
    .
    Znaci 3 tjedna je trebalo vama…mi smo prosli 3 tjedna.Nisam se zamarala ni ja puno s tim u smislu njegova zdravlja dok mi Fever nocas nije spomenula patolosku zuticu i onda sam isla gledati sto je i proplakala ostatak noci 😫😥
    .
    Psihicki se spremam zvati patronaznu…
    .
    Dali ima koja beba da pociki u 10 min.Moj je prije cikio jako jako dugo dog smo oboje bili na boku a jucer sam promijenila polozaj dojenja i bas lijepo guta ali nakon 10 min nece bas vise 🤷‍♀️

Tako nesto otprilike 👀 nazovi ju pa vidi, bas me zanima 🙈 javi nam 🤞💪

sagi
    18. Svibanj 2020. 12:40

Jahanara

Jutro cure!
    Terminuse ima li sta?🤗 kod mene nista… imam osjecaj da cu vjecno biti trudna…

Ja cihelo vrijeme mislim da će se rodit poslije termina tak da nemam osjećaj da neće van. To ću nakon četvrtka imat 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.