Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pupi30
    17. Svibanj 2020. 11:52

Jagodice cestitam 😍😍🤗
    .
    Faliti ce mi ovo iscekivanje bebica u grupi kad ne bude vise niti jedne trudnice u grupi i budemo grupa Mamica 🤣🤣 
    .
    Kako ste vi danas? Mene ce ovaj moj izluditi.Zutica se smanjila i dan ipo je bio beba za pozeliti...sam se budii na dva sata za hranjenje, papao kao da nema sutra...divota...plakala sam ko godina od srece kad sam vidila da sam trazi i da tako uziva.Nije dugo potrajalo...opet ga moram razbudjivati za papanje,to razbudjivanje traje preko pola sata...onda borba dok papa...stipanje, vlazne maramice,masiranje.. itd.Poluditi cu vise...A naravno kad treba jesti onda mu se spava...i kad pojede na pustu muku onda je party,oci sirom otvorene i vrisak.Jutros je muz pokusao s njim u setnju da ja odspavam prvi put od poroda 2 sata u komadu jer me unistio nocas i jadan se vratio izbezumljen,kaze da nije stao vristati.Ja ga ptistekam na cicu i zaspe za 3 sekunde...cim se maknem vrisak...i tako u krug. 😮😮😮

Jahanara
    17. Svibanj 2020. 11:53

My baby nista se ne dogadja... cistim, ribam po kuci svaki dan, idem u kilometarske setnje ne bi li se sto pokrenulo. Svaki drugi dan perem i peglam kosu, cupam dlake da budem u potpunosti spremna. Dignut cu ruke od tog sveg, mozda onda krene😆

My baby
    17. Svibanj 2020. 11:59

Jahanara 😂😂tako inace biva kad zaboravis nesto se desi i ja sam tako 😂.
    Pupi30 ja imam srecu iako ima zutilo ne moram ju budit trazi stalno dojiti i to mi je super. Doji svakih tri sata a navecer ju podojim u 1 ujutro i mirna je do pet pol sest.

brankica09
    17. Svibanj 2020. 12:26

My baby

Jahanara 😂😂tako inace biva kad zaboravis nesto se desi i ja sam tako 😂.
    Pupi30 ja imam srecu iako ima zutilo ne moram ju budit trazi stalno dojiti i to mi je super. Doji svakih tri sata a navecer ju podojim u 1 ujutro i mirna je do pet pol sest.

Ljubomorna sam 😂😂😂 mi ne spavamo tak dugo u komadu , mislim da se 1 dogodilo nakon kupanja 4 sata 🤭 provjerala sam dal dise od soka 🙈 prvo smo malo na balkon, onda van kad nije puhalo 🙈
    Cure da te bebe izadu vec jednom 🤞💪🤞

sagi
    17. Svibanj 2020. 12:29

Jahanara kad ono opet imaš pregled na kojem kao ostaješ?

MickeyMouse
    17. Svibanj 2020. 12:53

My baby mi već dugo (dva tjedna sigurno) nju stavimo van u kolica spavati, bas lijepo odspava. A kad je budna isto smo vani po dvorištu i šetamo, ima kapicu i zamotam je u dekicu.
    Pupi nadam se da će vam žutica brzo proći. Jel vam dolazi patronažna da vidi napredak u kilaži? 
    Jahanara bas će krenuti kad ne opereš kosu 😂 kao sto se meni dogodilo, bila sam preumorna reko budem sutra i u noći krenuli trudovi.
    Brankica ni mi ne spavamo tak dugo u komadu, mislim da je 3 sata maksimalan doseg i to poslije kupanja i vrištanja za oblačenje potegne tri sata.
    Nama je danas mjesec dana, bas evo gledam gdje je vrijeme prošlo. Trenutno mi obje spavaju u kolicima vani, a ja sjedim i uživam u trenutku 😂

My baby
    17. Svibanj 2020. 13:30

I frendica mi je rekla da je odmah bila vani ja cekam da bude suncanije sad mi je bzv vrijeme da ju vodim van tek cu tamo od srijede kad bude suncanije

• Pupi30
    17. Svibanj 2020. 13:31

MickeyMouse

My baby mi već dugo (dva tjedna sigurno) nju stavimo van u kolica spavati, bas lijepo odspava. A kad je budna isto smo vani po dvorištu i šetamo, ima kapicu i zamotam je u dekicu.
    Pupi nadam se da će vam žutica brzo proći. Jel vam dolazi patronažna da vidi napredak u kilaži?
    Jahanara bas će krenuti kad ne opereš kosu 😂 kao sto se meni dogodilo, bila sam preumorna reko budem sutra i u noći krenuli trudovi.
    Brankica ni mi ne spavamo tak dugo u komadu, mislim da je 3 sata maksimalan doseg i to poslije kupanja i vrištanja za oblačenje potegne tri sata.
    Nama je danas mjesec dana, bas evo gledam gdje je vrijeme prošlo. Trenutno mi obje spavaju u kolicima vani, a ja sjedim i uživam u trenutku 😂

Nije bila tjedan dana ali ja imam vagu doma pa ga vazemo svako jutro i dobar je po meni...rodio se sa 3800, izasao iz bolnice 3490 i jos je doma pao prvi dan na 3450...a sad ima 4250.Meni se cini da je to prihvatljivo 🤷‍♀️

Jahanara
    17. Svibanj 2020. 13:48

Sagi u utorak imam pregled. Ak se nista ne bude dogadjalo, necu im ostati, bas me briga. Al sta je najbolje, muz naumio da je to taj dan i gotovo😆😆

My baby
    17. Svibanj 2020. 13:56

Mi imamo prvo vaganje u uto ili srijedu ce doci patronazna da ju izvaga doma se nismo vagale tj sfavila sam ju sa sobom na digitalnu al po tom ispada da je nedonosce😂pa ne vagam vise

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.