Kad je veliki. Popije ovih 30 i dernja se, stavim ga na sisu i kad skuzi da nema nista- dreka. Jednom je uspio zaspati nakon 30 i nije piskio 4h uopce... a trebs ispiskiti zbog zutice.
Žuticu smatramo patološkom ako se ona javi jako rano (već u prva 24 sata), ili predugo traje (u pravilu preko 2 tj.) ili su previsoke vrijednosti bilirubina.
It’s a baby boy💙
Kad je veliki. Popije ovih 30 i dernja se, stavim ga na sisu i kad skuzi da nema nista- dreka. Jednom je uspio zaspati nakon 30 i nije piskio 4h uopce… a trebs ispiskiti zbog zutice.
Žuticu smatramo patološkom ako se ona javi jako rano (već u prva 24 sata), ili predugo traje (u pravilu preko 2 tj.) ili su previsoke vrijednosti bilirubina.
Sto to znaci za bebu? Meni apsolutno nitko nista nije rekao osim da ga stavljamo uz prozor i da ce proci...to je to.
Hej. U 21 i 30 stigla je princeza Mia. Ima 3200 i dugacka je 51 cm. Ja sam od 11 ujutro bila na dripu i bilo mi je svakako. Napise detalje sutra. Pozz svima 😍
Čestitaaam 🥰💜
Dobro nam došla princeza Mia 💞
Pupi30 nsjbolje vidi s pedijatricom sto cete u vasem slucaju, nezz koliko je zut tj kolika je razina bilirubina kod njega
It’s a baby boy💙
Pupi30 nsjbolje vidi s pedijatricom sto cete u vasem slucaju, nezz koliko je zut tj kolika je razina bilirubina kod njega
Pregled mu je tek za tjedan dana.U bolnici ga nisu suncali jer kao nije bilo potrebe ali je bio zut od prvog dana
Jutro cure 😊
Pupi jel primjecujes da je manje zut? Kod moje se bas to zutilo vidjelo, i svakim danom sve manje, kad sad gledam slike bome se bas kuzilo.
Ma onaj okrugli luftic s rupom za more za djecu😂😂😂 koliko si ti uspjevala izdojiti u bolnici? Jel ti sad nadoslo pravo? Imam griznju savjesti sto cesce izdajam nego stavljam na sisu al totalno mi je tu nezgodno. Cim mal zakmeci eto ih.. onda volim izdojiti dok jos spava pa ga probuditi
I ja sam tako. Meni je jakooo išlo mlijeko od samog početka. Ovako je izgledalo kad sam se rucno počela. Tek.neki dan je počelo biti bijelo.
https://ibb.co/jHSGC68
Oko 30 sam na početku, onda sam mogla 50 svaka 2 sata. Sad toliko iz jedne izdojim za 4,5min.
Samo se ti izdajaj, oni će njemu uvaliti ad inače, nećeš ni znati dok je na sunčanju... ja se i sad izdajam pa joj nekad dam da znam koliko pojede i koliko joj treba otprilike
Jutro!
Grr, vec mi dva puta danas promocile ppc na ledja, drekeci jel! :( jel sve svojim bebama dajete k1d3? Sinoc opet poceli grcevi. Ja uzela neke kapi sto mi frendica ostavila i ne znam jel slucajnost al djelovalo je! Homeolab kids relief colic
Jutro cure 😊
Pupi jel primjecujes da je manje zut? Kod moje se bas to zutilo vidjelo, i svakim danom sve manje, kad sad gledam slike bome se bas kuzilo.
Pa manje je zut da...ali je i dalje...i koza i bjeloocnice
Cure za bradavice vam je najbolje nakon podoja namazati sa vlastitim mlijekom i pustiti da se osuse na zraku. Premda sam ja u bolnici koristila i biobazinu mast isto mi se cinila ok. I ja sam bila tjedan dana u bolnici i vec su mi se tad privikle bradavice na dojenje.
Zuticu je imala 2 dana isto dok smo u bolnici bile pa je isla tamo na suncanje i stavljala sam je kraj prozora kad bi mi je vratili i malo sam joj rukave zavrnula. Budila se sama za jesti svaka 2/3sata, ali sam se isto izdajala tako da lakse pojede i brze izbaci to zutilo.
I dalje ujutro dojim, a popodne se izdajam jer dok dojim cesce mi trazi tako da se sigurno ne najede do kraja ili je lijena vuci do kraja. Cak mi palo na pamet da joj ide prebrzo dok dojim jer se zagrcne svaki put kad otpust navre.
Kako izdajas? Nikad ne znam kad bih. Probala sam prije dojenja izvući ono manje masno mlijeko da budem sigurna da se najela. Ali onda bude previše gladna pa ne stignem. A onda poslije se bojim da neće ona imati dosta mlijeka ako se izdojim previše. Tj ja ju dojim isključivo, ali spremam si malo mlijeka za svaki slučaj jer eto kad budem morala izaći iz kuce, a to će biti skoro, ili da joj dam jednom dnevno da budem sigurna da je pojela.
Ili da se izdajam samo kad mi ostane viška poslije podoja? Pa to sve zajedno pomijesam od jednog dana? Meni je to sve SF
Kad se probudi dam je muzu il mami il upalim na mobu white noise da zuji pa se izdojim, ovisi di sam 😂 a izdojeno ti na sobnoj temp do 24 stupnja moze stajati i 5 sati tako da uvijek ima u bocici nesto. I inace sto se vise izdajas ili dojis to ce vise mlijeka biti. Ne vrijedi ono sakupljanje vise sati pa ce vise biti, preskakanjem se samo moze smanjiti. I sto vise tekucine piti.
Sortiraj odgovore
Najstariji