Hej. U 21 i 30 stigla je princeza Mia. Ima 3200 i dugacka je 51 cm. Ja sam od 11 ujutro bila na dripu i bilo mi je svakako. Napise detalje sutra. Pozz svima 😍
Čestitam❤ brz oporavak mamice. Mia ima najljepše ime😍
Skoljka pa moze biti u cemu god ti hoces,a svijecu uzima kum kliko se sjecam? Ili?😂ja sam bila kuma prije dvije godine al mislim da sam ja trebala svijecu al me mama od bebe preduhitrila pa su oni uzeliSkoljka bebač može biti obučen kako želiš.
Znam samo da se u crkvu nosi krsna svijeća i krsna haljinica/košuljica. Obično kupuju kumovi, ali to je u biti i sve u dogovoru s vama. Kod nas je običaj da kumovi kupe uz to i odjeću za krštenje. Al u novije vrijeme roditelji žele sami pa je sve stvar dogovora.
Gdje se kupuju kosuljica i svijeca? A sta sa cvijecem? Ma znam da bi trebao kum i tortu, al eto mislila sam da mi , vidjet cemo jos sa njim. Jel ima jos nesto bitno?
.
Sagi ako ti se zuri onda navali na ciscenje 😂
.
Jagodica cestitam🥳, dobro dosla Mia 💖
Školjka ako sam dobro skužila ti su negdje oko Jaske? Dobar izbor ima Bimbo, ja gledala kad se prva krstila. Na kraju nisam tamo uzela ali sam gledala i bilo je lijepo. Meni je haljinu sveki uzela a svijeću kuma. Znam da sad puno stranica ima personaliziranu svijeću. Možda neka cura zna koje, meni nekad iskoči reklama. Ako cure neznaju probaj guglati
Pupi nas su iz bolnice pustili s malo zutice, uz savjet da ga doma stavimo uz prozor bez robice, naravno ne na direktno sunce i da bude dovoljno topline. Tak je bio dva tri dana po par sati, u kolicima na popodnevnom spavanju. Tjedan dana poslje, nista vise od zutice, al jeo je ko lud. Ne znam jesi probala, mozda pomogne.
Inace mi smo vani od 6. dana zivota, ne dugo, pola sata krug po parku. Od danas sam mu pocela davati Bio gaia kapi, svaki dan ima sve vise problema s probavom, sad je vec redovno da cendra od 20-22h.
Jel radite kakve vjezbice na trbuhu? Mi smo probali, malo glavicu okrene lijevo desno, i vec se vise krece dok spava, vise nije kak ga ostavim da se tako i probudi
Ja jutros obavila ctg, uredan, sutra ujutro opet 🙄
.
Jahanara to sredivanje mi je takva tlaka... Pogotovo sad kad su pregledi svaka dva dana, jutros se probudila u 6 da prije bolnice sve sredim i na kraju opce nije bilo pregleda nego samo ctg.... Bas sam bila ljuta sta sam dzabe se mucila hahahah
.
Jel ima koja kakva vremenske tegobe?
Mene glava ubiiiija 😣
Znaci jos od petka kako mi je ono pozlilo, nisam dosla k sebi i rekla sam im to danas, i dr napise da se subjektivno osjecam dobro, a meni u glavi ringispil ko poslije dobre pijanke 🤭
Cure koje ste vec u 41 tjednu mogu mislit kako vam je i ne bolilo vas sve.pogotovo psihicki ubija
Ja sam dobila ovaj kompletic za krstenje samo cu obuci crne riflice jer se jezim od plisa 🙄
https://ibb.co/VLvkZcR
Svijecu cu naruciti u svijece Vatovac najbolji su mi, rade s imenom....kum je musko pa racunam da se nece sjetiti pitati za to, ak pita reci cu mu di da naruci haahahha, a haljinicu cu tu negdje u gradu vjerojatno iako ima i kod tih gdje i svijece uzimam ali su skuplje.
It’s a baby boy💙
MiniMa bravo za dobar pregled tj ctg. Vjerujem da je tlaka svaki dan ici na preglede.
Nadam se da ce se kod svih nas koje smo ostale sto prije pokrenuti samo od sebe🤞
Nakon koliko su vam bradavice prestale bit tak osjetljive( vi koje dojite)
Mi se moramo suncati 2x dnevno po 3 h pa se izdajsm sad tu u bolnici
It’s a baby boy💙
Lijepi pozdrav (oprostite sto upadam ovako). 😄 Ako kome od vas treba vrtic / krevetic neka mi se javi. 095 88 66 941 Prodajem vrtic s madracem i navlakom za 300 kn. Vrtic je kao nov,zuti na pcelicu. Ima kocnice i otvara mu se stranica. Koristen je vrlo malo,steta da stoji.😉 uzivajte,pusa
Sortiraj odgovore
Najstariji