Ibuprofen i dojenje idu zajedno? Da ubacim za svaki slucaj u torbu... imam onaj u granulama od 600, to je ok?
.
I ja cekam izvjestaj od Jagodice...
Da, meni dr rekao da moze tu u bolnici, i to mi daju, od 600 i granulama, ne smiju dati jaci :-) spakiraj al svakako trazi i od njih
It’s a baby boy💙
Neverland može se najesti ako aktivno sisa 15-20 minuta, meni tako jede i radila sam testni podoj s patronaznom i ispalo je da pojede 70-80 ml u tom periodu, sto je za nju prije dva tjedna bilo okej, sad brze i jače vuče i isto pojede za 15-20 minuta.
Fever moja jede svaka dva, dva i pol sata i bas se drži tog ritma, po noći zna odvaliti i 3 sata 😂 iako kad je popodnevna nervoza opere jede i češće jer je tak jedino uspijem smiriti - cicom
Fever meni nakon 4 dana bila mi je ranicu napravila na bradavici pa sam koristila komprese ako koja ima problema s tim mene su spasile te komprese,cudo
Ejj, i meni je jedna bradavica u losijem stanju tako da smo jucer kupili te komprese i danas sam ih dva puta stavila. No za sada ne vidim neko poboljsanje :/ koliko je tebi trebalo da ti pomognu?
Ja sam dobila ovaj kompletic za krstenje samo cu obuci crne riflice jer se jezim od plisa 🙄
https://ibb.co/VLvkZcR
Svijecu cu naruciti u svijece Vatovac najbolji su mi, rade s imenom….kum je musko pa racunam da se nece sjetiti pitati za to, ak pita reci cu mu di da naruci haahahha, a haljinicu cu tu negdje u gradu vjerojatno iako ima i kod tih gdje i svijece uzimam ali su skuplje.
Ajme kako je slatko od kud je taj kompletic? I ja sam kod njih gledala svijece, pronasla sam te setove kosuljice personalizirane i svijece, pa moram sa kumom vidjeti ko ce to kupovati 🤪 mada bi muz veli naruci da ne bi kum kupio a da mi ne kaze pa ce gore biti kad nebudes zadovoljna 🙉😂
Da, meni dr rekao da moze tu u bolnici, i to mi daju, od 600 i granulama, ne smiju dati jaci :-) spakiraj al svakako trazi i od njih
Ok, tnx. Ubacujem u torbu.
Skoljka kompletic je iz hma, na netu je vecinom rasprodan al u trgovinama ga ima :-D mislim da nije nesto ni skup, na netu je bio 12€
It’s a baby boy💙
Cure za bradavice vam je najbolje nakon podoja namazati sa vlastitim mlijekom i pustiti da se osuse na zraku. Premda sam ja u bolnici koristila i biobazinu mast isto mi se cinila ok. I ja sam bila tjedan dana u bolnici i vec su mi se tad privikle bradavice na dojenje.
Zuticu je imala 2 dana isto dok smo u bolnici bile pa je isla tamo na suncanje i stavljala sam je kraj prozora kad bi mi je vratili i malo sam joj rukave zavrnula. Budila se sama za jesti svaka 2/3sata, ali sam se isto izdajala tako da lakse pojede i brze izbaci to zutilo.
I dalje ujutro dojim, a popodne se izdajam jer dok dojim cesce mi trazi tako da se sigurno ne najede do kraja ili je lijena vuci do kraja. Cak mi palo na pamet da joj ide prebrzo dok dojim jer se zagrcne svaki put kad otpust navre.
Nisu mu vadili krv, nije jako zut, al posuncat ce ga danas 2x. Trebali bi sutra doma, valjda nam nece sad pokvarit planove😅
Super da ti ga suncaju...meni je bio granicno zut i nisu ga suncali i pustili su nas doma nakon 2 dana i bas smo se napatili...i dalje je zut.
Neverland gubim se u tim trakama dok ih ne skuzim moja beba ima pet dana
Sortiraj odgovore
Najstariji