Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    18. Svibanj 2020. 13:22

Neverland nisu oke zute bas, samo koza :-D stavljat cu ga kad prozora i kupiti dohranu za svaki slucaj da bude mirna noc :-D da nam sto prije ispiski to zutilo :-D

It’s a baby boy💙

Majuska
    18. Svibanj 2020. 13:40

sagi

Jahanara

Jutro cure!
    Terminuse ima li sta?🤗 kod mene nista… imam osjecaj da cu vjecno biti trudna…

Ja cihelo vrijeme mislim da će se rodit poslije termina tak da nemam osjećaj da neće van. To ću nakon četvrtka imat 😂

Ja bila jucer na pregledu ,nista sve isto ...ok kao bilo je trudova ali ja to nisam osjetila...sutra idem opet 😅
    Kaze dr setaj ,druzi se sa muzem 🤔

Jahanara
    18. Svibanj 2020. 13:55

Znaci sve smo u komadu😅
    .
    Jesu kome sjele komplikacije? Meni je uplacen rodiljni, al komplikacije nisu...

Majuska
    18. Svibanj 2020. 14:06

Jahanara

Znaci sve smo u komadu😅
    .
    Jesu kome sjele komplikacije? Meni je uplacen rodiljni, al komplikacije nisu…

Pa do kad si bila na komplikacijama ?meni je prosli mj poceo rodiljni  i jedan dan mozda komplikacija 

Jahanara
    18. Svibanj 2020. 14:16

Do 4.4.sam bila na komplikacijama, trebali bi mi uplatiti za tih par dana. 

• monalisa
    18. Svibanj 2020. 14:21

Jahanara

Cula sam da komplikacije budu sutra tek, a porodiljno mi jos nije sjelo, ja imam pola mj komplikacije pola porodiljno, pa budem vidjela kad bude sjelo 🤔

Jahanara
    18. Svibanj 2020. 14:24

monalisa

Jahanara

Cula sam da komplikacije budu sutra tek, a porodiljno mi jos nije sjelo, ja imam pola mj komplikacije pola porodiljno, pa budem vidjela kad bude sjelo 🤔

Tnx, vidjet cu sutra za kompl. Mozda ovisi i od banke, ja sam u Pbz-u. Negdje oko 2 mi je sjeo rodiljni.

Vaki
    18. Svibanj 2020. 14:45

Malina08 - baš sam danas poslala supruga po te kapi u Ljekarnu. Okus maline ☺️ Javim kako je nama prošlo. Nadam se da će i nama pomoći te da nije slučajnost. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    18. Svibanj 2020. 14:47

Zamisli, nije mi dalo napisati ime ljekarne jer je to oglašavanje... 
    Cure u finishu - sretno! 
    Brankice - prekrasna cura 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

18. Svibanj 2020. 14:49

neverland

Mellorine

Neverland imam vec dosta zaliha 😂

Na pocetku sam imala viska, sad mi se uskladilo koliko joj treba 😊

Vauuu koliko mlijeka 😍😍
    Ti to u obične vrećice za zamrzivač?

Da morala sam jer dok je ova glupa korona bila kod nas u ljekarni nije bilo za kupiti, a bilo mi zao bacati, one cvrsce iz dm-a. Sve se mislila ako moze hrana moze onda i mlijeko. 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.