Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    17. Svibanj 2020. 08:35

Mammaa prerastu brzo, vjerojatno se vec izduzila i dobila na  tt :-D

It’s a baby boy💙

• monalisa
    17. Svibanj 2020. 08:48

Jagodice cestitam ☺☺
    Ostalo nas jos jako malo na listi 😆😆

Majuska
    17. Svibanj 2020. 09:16

Jagodica  cestitam ,zelim ti brzi oporavak 😍
    Ja evo idem na pregled ,nadam se da se bar nesto pocelo dogadati jer cu psihicki skrenuti 😂

maybaby
    17. Svibanj 2020. 09:45

Ja u bolnici od petka.. kontrola stalno ctg i plodna voda.
    Sve super, samo beba tvrdoglava i neće van.
    Molim se da se uskoro nešto pokrene, jer ovaj tjedan mi traje cijelu vječnost 

url=https://lilypie.com]

sagi
    17. Svibanj 2020. 11:01

skoljka

My baby

Skoljka pa moze biti u cemu god ti hoces,a svijecu uzima kum kliko se sjecam? Ili?😂ja sam bila kuma prije dvije godine al mislim da sam ja trebala svijecu al me mama od bebe preduhitrila pa su oni uzeli

sagi

Skoljka bebač može biti obučen kako želiš.
    Znam samo da se u crkvu nosi krsna svijeća i krsna haljinica/košuljica. Obično kupuju kumovi, ali to je u biti i sve u dogovoru s vama. Kod nas je običaj da kumovi kupe uz to i odjeću za krštenje. Al u novije vrijeme roditelji žele sami pa je sve stvar dogovora.

Gdje se kupuju kosuljica i svijeca? A sta sa cvijecem? Ma znam da bi trebao kum i tortu, al eto mislila sam da mi , vidjet cemo jos sa njim. Jel ima jos nesto bitno?
    .
    Sagi ako ti se zuri onda navali na ciscenje 😂
    .
    Jagodica cestitam🥳, dobro dosla Mia 💖

Znam da ima online svijeća, al pretpostavljam da bi to i u baby dućanima trebalo imat.
    Mislim da nema više niš obaveznog, barem kolko se sjećam od nećakinje. Oni su imali i neke anđelčiće kao poklon gostima, uspomena na krštenje. Na krstitkama na kojima sam bila su svi uglavnom imali tak neš, slikicu, malu svjećicu za goste, al to su sve bila veća krštenja, mini svadba 😁

sagi
    17. Svibanj 2020. 11:03

Maybaby i Majuska sretno vam 🙂

Skoljka više želim očistiti da me malac ne iznenadi nespremnu, baš mi je proletilo ovo vrijeme do skoro termina 🙉

mom3
    17. Svibanj 2020. 11:09

skoljka imaš baš lijepih stvari za krštenje u Baby center. Tamo sam ja svojoj starijoj kupila haljinicu.

My baby
    17. Svibanj 2020. 11:13

Jagodice cestitam dobrodosla mala Mia❤️.
    Draga majuska i jabi skrenula bas te zeza bebac sta si ono rekla da nosis?
    Skoljka imas dosta tih stranica online gdje mozes sve kupit na jednommjestu.
    Jahanara ima li stakod tebe?

MickeyMouse
    17. Svibanj 2020. 11:22

Jagodice cestitiam! Dobrodošla Mia! 
    Maybaby nadam se da će se uskoro nešto pokrenuti. I svim curama u finišu! Bas vas je malo ostalo 😍 nadam se da onda slijedi grupa za mame i bebe da se podržavamo i dalje

My baby
    17. Svibanj 2020. 11:51

Cure kad ste vi pocele izlazit s bebom?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.