Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    17. Svibanj 2020. 03:09

jagodica_bobica25

Hej. U 21 i 30 stigla je princeza Mia. Ima 3200 i dugacka je 51 cm. Ja sam od 11 ujutro bila na dripu i bilo mi je svakako. Napise detalje sutra. Pozz svima 😍

Cestitam

• Sancy3
    17. Svibanj 2020. 03:42

jagodica_bobica25

Hej. U 21 i 30 stigla je princeza Mia. Ima 3200 i dugacka je 51 cm. Ja sam od 11 ujutro bila na dripu i bilo mi je svakako. Napise detalje sutra. Pozz svima 😍

Iskrene cestitkee!!

Fever
    17. Svibanj 2020. 03:56

Cestitam Jagodice! Dobrodosla Mia🥰

It’s a baby boy💙

• MiniMa
    17. Svibanj 2020. 06:56

jagodica_bobica25

Cestitke i brz oporavak 🥰

mom3
    17. Svibanj 2020. 07:02

jagodica_bobica25 cestitke na bebici, uzivaj 🎉🥰🎊

skoljka
    17. Svibanj 2020. 07:09

My baby

Skoljka pa moze biti u cemu god ti hoces,a svijecu uzima kum kliko se sjecam? Ili?😂ja sam bila kuma prije dvije godine al mislim da sam ja trebala svijecu al me mama od bebe preduhitrila pa su oni uzeli

sagi

Skoljka bebač može biti obučen kako želiš.
    Znam samo da se u crkvu nosi krsna svijeća i krsna haljinica/košuljica. Obično kupuju kumovi, ali to je u biti i sve u dogovoru s vama. Kod nas je običaj da kumovi kupe uz to i odjeću za krštenje. Al u novije vrijeme roditelji žele sami pa je sve stvar dogovora.

Sagi ako ti se zuri onda navali na ciscenje 😂

Jagodica cestitam🥳, dobro dosla Mia 💖

17. Svibanj 2020. 07:36

Jagodica cestitam 💕💐🌹
    Skoljka sve ti je stvar dogovora za krstenje. Mi smo haljinicu dobili, a to nekad isto kuma uzima. Svijecu i krsnu kosuljicu je kuma uzela( ona ti se samo prisloni, ne oblaci se ako neznas 🙈). Imas stranica po fejsu ko izrađuje svijece i kosuljice. Jednu tortu je isto kuma uzela, ali to ke sve po zelji njenoj bilo. E sad da je musko bio kum imam osjecaj da bi sve sama uzimala jer bi mi bilo glupo reci e red je da ti to kupis. Neznam na kakvo cvijece mislis, u crkvi neide nista. Ako se nevaram ako je prva nedjelja u mjesecu onda je krstenje za vrijeme mise, a ostale nedjelje su nakon mise, a mislim da cak i subotom moze biti. Ispovjed je dan prije. To je uglavnom to 😊

17. Svibanj 2020. 07:43

Cestitam jagodice!:)

brankica09
    17. Svibanj 2020. 08:01

Jagodica cestitam 💐🥳 
    Skoljka pogledaj darino baby , oni imaju sve za krstenje 🙈

mom3
    17. Svibanj 2020. 08:09

Koji broj nose/su nosile vase bebe sa 2 tjedna?
    Ova moja,  rođena sa 49cm je vec u 62, jedino joj je 56 iz H&M-a jos relativno dobar.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.