Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom3
    16. Svibanj 2020. 15:23

Pupi30

Mom maleckom je jako suha koza…pazronazna je rekla da ce proci nakon 2 kupanja u kadici ali nije.Kupamo ga u vodi s par kapi bademovog ulja….Svi pregibi ,trbuh rukice nigice se ljuste.A od danas je pocelo i celo….jadan izgleda kao raspustenac mali 🤣🤣🤣 Ne znam kako bi mogla to rijesiti…a pretpostavljam da mu ne smijem bademovo ulje na celo stavljati.Patronazna je rekla lice prati samo sa fizioloskom…

I moja se isto sada sva ljušti, to je normalno. Taj prvi sloj se sam oljusti nevezano s cim ces mazati. Najbolje s nicim, barem iz mog iskustva.
    Koliko cesto ga kupas? Ako vidis da je opcenito sklon suhoj kozi, kupaj ga manje jer voda, sapun pa cak i ulja isusuju kozu. Ulje na pregibima sluzi da istjera vodu van i to ti je to.
    Sve smo mi to prosli s prvom bebom pa smo sad mrvicu pametniji 😉

Hany92
    16. Svibanj 2020. 16:01

Cure zanima me jel koja od vas primjetila kad bebica kad se doji da joj se celo oznoji,i to nekako hladni valjda se ohladi kad ja vec idem pipat?🤔
    Inace,mali volii jako jesti ali sad par dana posebno,nemremo ga nahranit..i cica i dohrana😆
    Tipa nekad u dva sata pojede 120 ml dohrane uz cice,al inace je prosjek 60 ml+moje po obroku.Kaka,piski,dobiva na kilazi..
    Valjda raste ?🤪😏Do nedugo se svakih 3 h budio 
    Ima 2 tj i 3 dana

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Hany92
    16. Svibanj 2020. 16:08

Pupi30

Mom maleckom je jako suha koza…pazronazna je rekla da ce proci nakon 2 kupanja u kadici ali nije.Kupamo ga u vodi s par kapi bademovog ulja….Svi pregibi ,trbuh rukice nigice se ljuste.A od danas je pocelo i celo….jadan izgleda kao raspustenac mali 🤣🤣🤣 Ne znam kako bi mogla to rijesiti…a pretpostavljam da mu ne smijem bademovo ulje na celo stavljati.Patronazna je rekla lice prati samo sa fizioloskom…

Istio nam bilo,rekla dr od pre velike topline ili robom ili  u prostoriji..dobili kupku Balmandol..ona se natopi po kozi,mi napravili u kadici pa ga poljevali..i ne ispire se(brzo mu se sve oljustilo i proslo)

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Jahanara
    16. Svibanj 2020. 17:32

Ajme kako nas je malo na listi ostalo.
    .
    Jagodica dogadja li se kod tebe sta?

• Pupi30
    16. Svibanj 2020. 18:07

mmammaa

Pupi30

I moja se isto sada sva ljušti, to je normalno. Taj prvi sloj se sam oljusti nevezano s cim ces mazati. Najbolje s nicim, barem iz mog iskustva.
    Koliko cesto ga kupas? Ako vidis da je opcenito sklon suhoj kozi, kupaj ga manje jer voda, sapun pa cak i ulja isusuju kozu. Ulje na pregibima sluzi da istjera vodu van i to ti je to.

Pa dva puta tjedno...rekla je.patronazna dva do tri puta ali mi smo odlucili dva...mislim da nema potrebe vise kad je tako mali. Znaci najbolje nista ne mazati nego cekati da prodje 🤷‍♀️

Fever
    16. Svibanj 2020. 19:33

Da da, malo nas je, onda pravimo grupu za bebe :-D

It’s a baby boy💙

Vaki
    16. Svibanj 2020. 20:31

Sanja89 - naše bebe su baš patnici. Samo da to čim prije prođe pa da nam budu veseli po čitave dane... 💓
    Fever - čestitam! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

brankica09
    16. Svibanj 2020. 20:40

Nista nam se ne javlja Tina iz Zadra 🙈

mom3
    16. Svibanj 2020. 22:24

Pupi30

mmammaa

Pupi30

Pa dva puta tjedno…rekla je.patronazna dva do tri puta ali mi smo odlucili dva…mislim da nema potrebe vise kad je tako mali. Znaci najbolje nista ne mazati nego cekati da prodje 🤷‍♀️

Najprirodnije je cekati da se samo oljusti i prodje. Po meni je bolje cim manje kemije dok tako mali.

Tina220210
    16. Svibanj 2020. 22:42

Fever

Evo mene, nas malac se rodio danas 15.5.2020.
    Imala svoje trudove od pola 5 cca…Znaci usla u radjaonu u 11:15 5 cm otvorena, jos babica kaze kao dobro sam i izdrzala trudove na odjelu… i onda su mi prikacili sve i dosla je anesteziologinja i dala mi epiduralnu, dobila sam tri ili cetiri doze, nije bas nes puno pomoglo meni je jako brzo prestajala djelovat vec nakon 45 min cca. I osjetila sam svaki trud al slabije. U 16 sam bila otvorena 10 cm, i onda vise ne daju epi, al se on nije spustao. Uzas mi se povracalo. Malo su rekli dat gasa i prikacili mi drip.. Znaci od 16 do pol 8 su trudovi bili kriminalni, mislila sam da cu se ubit😅😅😅 suprug je bio samnom od pola 1 popodne do kraja😂 jedva je otkljucao mob da slike uslika.. ugl jako dugo smo cekali da se spusti, to mi je bila vjecnost… i na kraju su me mal zarezali s desne strane jer bi inace popucala jer je on jako velik… svi se cude koliki je i kak je dr mogla tak zeznit u kilu procjenu🤣🤣🤣 i gdje mi je stalo jer sam se udebljala 11 kg… 4210/54 cm

Čestitam❤❤ napokon stigao. Odmaraj i uživaj sada😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.