Moram vam ispricati nesto.Bila je jedna beba u rodilistu koja je stalno plakala al ono noc i dan i stalno su je sestre nosile na dohranu,kad ju vracaju s dohrane ona i dalje place,bila je preko puta moje sobe.I dan kad cu ja izaci izasla sam u hodnik da stavim posteljinu za pranje i cujem tu jadnu mamu kako bebi govori:j ti mater hoces ikad usutit stalno se deres 😂,jadna mogu mislit kako joj je te od poroda te joj beba nikad sutila nije,a tako i zenama koje su bile s njom u sobi.
Fever čestitam! Bome prava beba! Svaka ti čast! Želim ti brzi oporavak ☺️ Uživaj s bebicom. Al da znaju fulat na tome znaju, samnom bila ženska koja je išla na carski jer je beba navodno preko 4 kg a ženskica stvarno sitna, na kraju beba se rodila 3100 grama, tak da bas treba uzeti s rezervom ta mjerenja.
Nama je danas dan spavanja na rukama. Evo 15 minuta je u kolicima, 78 puta sam već dodala dudu.
Lista trudnica s terminima:
LaLuna – 23.2. CURA – (11.2. LEA)
Lilypie – 10.3. CURE – (14.2. SARA, NORA)
Skoljka - 13.3. DEČKO – (25.2. AARON)
MeddLeo407 - 16.3. CURA – (10.3. ENA)
Tina1803 – 18.3. DEČKO – (20.3. MARIN)
Lunina_mama – 18.3. DEČKO – (5.3. KAI)
Karla89 - 25.3. CURA – (14.3. MARETA)
Mellorine – 27.3. CURA – (14.3. DORA)
brankica09 – 2.4. CURA – (6.4. RITA)
Luca87 – 4.4. CURA – (5.4. CVITA)
Vaki - 6.4. DEČKO – (30.3. MISLAV)
Tina220210 – 4. mjesec CURA – (30.3. IVA)
Minnie255 – 8.4. CURA – (10.4. CVITA)
Maja3 – 15.4. CURA – (14.4. NINA)
Elenicaa20 – DEČKO - (15.4.)
sirenita – 15.4. – DEČKO – (22.4. LOVRO)
MickeyMouse – 15.4. CURA – (17.4. LAURA)
sinjorinagusarica – 4. mjesec DEČKO – (16.4.)
Sanja89 – 24.4. DEČKO – (31.3. GABRIEL)
Mommy – 25.4. CURA – (22.4.)
Pupi30 – 29.4. DEČKO – (23.4. MIHAEL)
mimmyx – 29.4. CURA - (3.5. STELLA)
Anita91 – 29.4. CURA – (26.4. PATRICIA)
mmammaa – 30.4. CURA – (30.4. ELA)
bejb2 – 2.5. DEČKO – (12.5.)
Fever – 3.5. DEČKO – (15.5.)
neverland – 5.5. CURA – (7.5.)
Aaaaaee2eeeeeew2 – 5.5. DEČKO – (29.4. JURAJ)
maybaby – 7.5. CURA
happyivy – 8.5. CURA – (6.5. DEČKO)
Majuska – 8.5. CURA
jagodica_bobica25 – 12.5. CURA
TeeaS – 15.5. – CURA
My baby – 15.5. – CURA – (12.5. DIANA)
MiniMa – 15.5. -DEČKO
malina08 – 18.5. DEČKO – (3.5. OSKAR)
sagi – 21.5. DEČKO
Jahanara – 21.5. DEČKO
monalisa – 31.5. CURA
Corinne – 5. mj. DEČKO - (2.5. ROKO)
Jom12 – 5. mjesec CURA – (12.5.)
Ellae – DEČKO
soeka22 – CURA
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Svaka cast sto se same borite s pupkom, kod nas patronaza dolazi svaki dan dok pupak ne otpadne. Al otpao je odavno, mi smo ga samo morali prasit, a sad ga jos malo cistimo sa octeniseptom i to je to. Prelijep je pupkic za izlozbu :)
Mom maleckom je jako suha koza...pazronazna je rekla da ce proci nakon 2 kupanja u kadici ali nije.Kupamo ga u vodi s par kapi bademovog ulja....Svi pregibi ,trbuh rukice nigice se ljuste.A od danas je pocelo i celo....jadan izgleda kao raspustenac mali 🤣🤣🤣 Ne znam kako bi mogla to rijesiti...a pretpostavljam da mu ne smijem bademovo ulje na celo stavljati.Patronazna je rekla lice prati samo sa fizioloskom...
Brankica09 u bolnici mi rekli samo gaza a jucer je patronazna rekla da mogu naspricat octeniseptom ma joj provedem dodatnih pol sata presvlaceci ju😂,i meni se odmora gaza,ona lamata rukama i nogama a danas ga je rukom uhvatila😂😂pretrnula sam pa dok sam joj ruku odlijepila od tog.ma jedva cekam da otpadne
My baby dok sam skuzila kako zamotat gazu da se ne odmotava, pupak je vec otpao , pogledaj na youtubu, zavezes cvor i drzi 🙈 meni je ostao u ruci kad je otpao 🤦♀️ i onda smo prasili tyrosurom 2 × i 1× octenisept 🙈
Svaka cast sto se same borite s pupkom, kod nas patronaza dolazi svaki dan dok pupak ne otpadne. Al otpao je odavno, mi smo ga samo morali prasit, a sad ga jos malo cistimo sa octeniseptom i to je to. Prelijep je pupkic za izlozbu :)
Malina ko nas pita, moramo 😂😂😂 ali skoro sam pala u nesvjest kad je otpao, odmah sam zvala patronaznu 😂😂 kaze ona ma super vama ide , nema potrebe da dolazim🙈 ali zato me trpila na telefonu za sve sta me zanima 😂
Moram vam ispricati nesto.Bila je jedna beba u rodilistu koja je stalno plakala al ono noc i dan i stalno su je sestre nosile na dohranu,kad ju vracaju s dohrane ona i dalje place,bila je preko puta moje sobe.I dan kad cu ja izaci izasla sam u hodnik da stavim posteljinu za pranje i cujem tu jadnu mamu kako bebi govori:j ti mater hoces ikad usutit stalno se deres 😂,jadna mogu mislit kako joj je te od poroda te joj beba nikad sutila nije,a tako i zenama koje su bile s njom u sobi.
Frustrirajuce je to plakanje non stop 🙈
Evo mene, nas malac se rodio danas 15.5.2020.
Imala svoje trudove od pola 5 cca…Znaci usla u radjaonu u 11:15 5 cm otvorena, jos babica kaze kao dobro sam i izdrzala trudove na odjelu… i onda su mi prikacili sve i dosla je anesteziologinja i dala mi epiduralnu, dobila sam tri ili cetiri doze, nije bas nes puno pomoglo meni je jako brzo prestajala djelovat vec nakon 45 min cca. I osjetila sam svaki trud al slabije. U 16 sam bila otvorena 10 cm, i onda vise ne daju epi, al se on nije spustao. Uzas mi se povracalo. Malo su rekli dat gasa i prikacili mi drip.. Znaci od 16 do pol 8 su trudovi bili kriminalni, mislila sam da cu se ubit😅😅😅 suprug je bio samnom od pola 1 popodne do kraja😂 jedva je otkljucao mob da slike uslika.. ugl jako dugo smo cekali da se spusti, to mi je bila vjecnost… i na kraju su me mal zarezali s desne strane jer bi inace popucala jer je on jako velik… svi se cude koliki je i kak je dr mogla tak zeznit u kilu procjenu🤣🤣🤣 i gdje mi je stalo jer sam se udebljala 11 kg… 4210/54 cm
Čestiiitam 🥰💙
Bome pravi veliki dečko!
Obavili smo pregled i ultrazvuk. Pedica veli da je Mislav o. k., samo nema sreće pa ga muče jaki grčevi. Već ima 6 kg i 58 cm s mjesec i pol pa je više nego zadovoljna. Kukići su isto dobri, napravila mu je ultrazvuk. Cijepljenje nam je odgodila do sredine 6. mjeseca da ga ne muči sad s tim. I slušajte (čitajte), njemu izlazi donja lijeva jedinica. Kako je to moguće? Rekla je da mu kupim gingi gel i po potrebi dam čepić protiv bolova. Kaj sad? Ja bih mu onda svaki dan stavljala čepić…
Evo da te malo utjesim,između tvog i mog malca je dan razlike znaci istu borbu vodimo s grcicima i izlsze nam 2 gornja zuba!!znaci 2 u šutu!!ja sam danas proplakala kad sam vidjela,jos jednu muku nismo rijesili do kraja kad evo druge…tako mi je zao malog mislila sam da ce imati bar malu"pauzu"
Ajme cure, pa što je ovo 😧😧😧
Ja mislila da prije 6mj neće zubići van 🤦
Baš vas je zadesilo veselje..i grčevi i zubići.. jadne bebice 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji