Evo mene, nas malac se rodio danas 15.5.2020.
Imala svoje trudove od pola 5 cca…Znaci usla u radjaonu u 11:15 5 cm otvorena, jos babica kaze kao dobro sam i izdrzala trudove na odjelu… i onda su mi prikacili sve i dosla je anesteziologinja i dala mi epiduralnu, dobila sam tri ili cetiri doze, nije bas nes puno pomoglo meni je jako brzo prestajala djelovat vec nakon 45 min cca. I osjetila sam svaki trud al slabije. U 16 sam bila otvorena 10 cm, i onda vise ne daju epi, al se on nije spustao. Uzas mi se povracalo. Malo su rekli dat gasa i prikacili mi drip.. Znaci od 16 do pol 8 su trudovi bili kriminalni, mislila sam da cu se ubit😅😅😅 suprug je bio samnom od pola 1 popodne do kraja😂 jedva je otkljucao mob da slike uslika.. ugl jako dugo smo cekali da se spusti, to mi je bila vjecnost… i na kraju su me mal zarezali s desne strane jer bi inace popucala jer je on jako velik… svi se cude koliki je i kak je dr mogla tak zeznit u kilu procjenu🤣🤣🤣 i gdje mi je stalo jer sam se udebljala 11 kg… 4210/54 cm
Iskrene cestitke💙 Brz oporavak ti zelim!
Neverland čestitke 💕 i brz oporavak ti želim!
Fever konačno si i ti dočekala svog dečkića, čestitam 💙
Cure da li je neka od vas ispunjavala Rodinu anketu pa da je dobila knjigu Iz Rodina kljuna na mail? Ako je slucajno, da li bi bila ljubazna proslijediti😊
Imala svoje trudove od pola 5 cca…Znaci usla u radjaonu u 11:15 5 cm otvorena, jos babica kaze kao dobro sam i izdrzala trudove na odjelu… i onda su mi prikacili sve i dosla je anesteziologinja i dala mi epiduralnu, dobila sam tri ili cetiri doze, nije bas nes puno pomoglo meni je jako brzo prestajala djelovat vec nakon 45 min cca. I osjetila sam svaki trud al slabije. U 16 sam bila otvorena 10 cm, i onda vise ne daju epi, al se on nije spustao. Uzas mi se povracalo. Malo su rekli dat gasa i prikacili mi drip.. Znaci od 16 do pol 8 su trudovi bili kriminalni, mislila sam da cu se ubit😅😅😅 suprug je bio samnom od pola 1 popodne do kraja😂 jedva je otkljucao mob da slike uslika.. ugl jako dugo smo cekali da se spusti, to mi je bila vjecnost… i na kraju su me mal zarezali s desne strane jer bi inace popucala jer je on jako velik… svi se cude koliki je i kak je dr mogla tak zeznit u kilu procjenu🤣🤣🤣 i gdje mi je stalo jer sam se udebljala 11 kg… 4210/54 cm
Iskrene cestitke!!
Obavili smo pregled i ultrazvuk. Pedica veli da je Mislav o. k., samo nema sreće pa ga muče jaki grčevi. Već ima 6 kg i 58 cm s mjesec i pol pa je više nego zadovoljna. Kukići su isto dobri, napravila mu je ultrazvuk. Cijepljenje nam je odgodila do sredine 6. mjeseca da ga ne muči sad s tim. I slušajte (čitajte), njemu izlazi donja lijeva jedinica. Kako je to moguće? Rekla je da mu kupim gingi gel i po potrebi dam čepić protiv bolova. Kaj sad? Ja bih mu onda svaki dan stavljala čepić…
Evo da te malo utjesim,između tvog i mog malca je dan razlike znaci istu borbu vodimo s grcicima i izlsze nam 2 gornja zuba!!znaci 2 u šutu!!ja sam danas proplakala kad sam vidjela,jos jednu muku nismo rijesili do kraja kad evo druge...tako mi je zao malog mislila sam da ce imati bar malu"pauzu"
Cestitam! Rodila si pravu muskarcinu!😂😘
Bolilo me strahovito zadnja 4h zbog dripa… ali sve sam zaboravila. Sad me ziga rana od reza trazila sam tabletu da mogu spavat
Čestitam! Uživajte!
Nadam se da će uskoro kod mene nešto krenuti
url=https://lilypie.com]
Cure da li je neka od vas ispunjavala Rodinu anketu pa da je dobila knjigu Iz Rodina kljuna na mail? Ako je slucajno, da li bi bila ljubazna proslijediti😊
Imam ja, pošaljem ti, samo daj mail 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji