May baby nadam se da hoce, kod nas induciraju sve iznad 41 tj ako je bar 1 cm otvoreno.. pogotovo prvorotke. Mene su s 41+1 taman htjeli i hvala bogu da sam dobila svoje trudove. Ovim curama iz sobe gel prva tura nista, druga jebacki, jednoj se ni to nije primilo, prvi gel je dobila prekjucer ujutro, sinoc sam ja jos prije nje rodila ona je ostala ne znam kak je zavrsilo a bila je dosla lezati otvorena 4cm s napetim vodenjakom🙄
It’s a baby boy💙
May baby nadam se da hoce, kod nas induciraju sve iznad 41 tj ako je bar 1 cm otvoreno.. pogotovo prvorotke. Mene su s 41+1 taman htjeli i hvala bogu da sam dobila svoje trudove. Ovim curama iz sobe gel prva tura nista, druga jebacki, jednoj se ni to nije primilo, prvi gel je dobila prekjucer ujutro, sinoc sam ja jos prije nje rodila ona je ostala ne znam kak je zavrsilo a bila je dosla lezati otvorena 4cm s napetim vodenjakom🙄
meni je doktor najavio gel u srijedu ako do tada ništa ne bude. Rekao je da do četvrtka beba ide van
url=https://lilypie.com]
Neverland čestitke 💕 i brz oporavak ti želim!
Fever konačno si i ti dočekala svog dečkića, čestitam 💙
Ajme vi vec 3 mjeseca, kako vrijeme leti 🙊
.
Jutroo trudnice, mame, kako ste?
Na mom se bas sad primjeti razlika, nije vise ono samo da spava, jede, place, gleda. Sad ima neke fore sa pogledom, kao da me zavodi, pa mi se pocne glasno smijati, pa vrisne, pa pravi mjehurice, stalno je mokar oko usta 🙉, trudi se da sve dobro polize sto mu je u blizini, pa kad je jako gladan dok doji ako ga diram odguruje me kao da se boji da cu mu uzeati 😂, pa ako glasno pricam zagleda se u mene ko hipnotiziran, kad ga pogledam pocne se smijati, ma sad mi je bas zanimljiv, pocetni period kad otkriva svijet oko sebe
Obavili smo pregled i ultrazvuk. Pedica veli da je Mislav o. k., samo nema sreće pa ga muče jaki grčevi. Već ima 6 kg i 58 cm s mjesec i pol pa je više nego zadovoljna. Kukići su isto dobri, napravila mu je ultrazvuk. Cijepljenje nam je odgodila do sredine 6. mjeseca da ga ne muči sad s tim. I slušajte (čitajte), njemu izlazi donja lijeva jedinica. Kako je to moguće? Rekla je da mu kupim gingi gel i po potrebi dam čepić protiv bolova. Kaj sad? Ja bih mu onda svaki dan stavljala čepić…
Evo da te malo utjesim,između tvog i mog malca je dan razlike znaci istu borbu vodimo s grcicima i izlsze nam 2 gornja zuba!!znaci 2 u šutu!!ja sam danas proplakala kad sam vidjela,jos jednu muku nismo rijesili do kraja kad evo druge…tako mi je zao malog mislila sam da ce imati bar malu"pauzu"
Pa kad prije ti zubico da izlaze pa jos i gornji 🙊🙄
Nadam se da ce sad nastupiti stanje mirovanja da bebaci malo odmore.
Fever čestitam, napokon i ti docekala svoje malo zlato 🥰
Kolika je bila prvobitna procjena tezine?
Fever cestitam 💙💐🌹 veliki decko 😁
Joj cure kud zubici prije bas vas je sve snaslo.
Me i je jucer curka manje spavala, ali lipo je to nadoknadila preko noci. Spavala od pila 10 do 1 pa pojela pa se tek u 5 probudila. Najbolja noc do sad. Guguce smije se, obozava kad joj se prica i tako sad svaki dan nesto novo 😊
Bas puno nocnih postova :D
Moj spavao od 9 do 12,
Do pola 4 jeo s pauzama, grcio se,plakao,
2 puta kakao,
Opet neutjesno jeo,
Onda smo zaspali u krevetu,bila sam vec premorena.
Kad ga vracam u kindi tocno skuzi, sad sam ga krenula dojit po noci u jastuku da kad ga prebacim ne skuzi da me nema. Al grcici su usrali plan pa je plan proradio u pola 7 ujutro do 8. Sad bas cicamo i cekam daljnje upute
Sortiraj odgovore
Najstariji