Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinaVale
    29. Travanj 2020. 20:15

Jahanara

Svakako sam za to da se nesto poduzme. Mislim da mi je ovo jos strasnije sto roditelju ne dozvole da bude uz svoje hospitalizirano dijete nego sto ne dozvole pratnju na porodu. Mozda i bude kakvog ucinka ako ce biti medijski popraceno. Obicno kada se mediji ukljuce i bude nesto.
    .
    Ministarstvo zdravstva je bolnicama prepustilo odluke po pitanju pratnje, a manje vise su sve zabranile i ministarstvo stoji iza njih. 🙄

Nadam se da će biti učinka.. 
    Ne znam kako je to biti sama na porodu (i dalje se nadam da neću saznati)... Ovo je puno bitnije od toga.. Više nismo u pitanju mi nego naša djeca

sagi
    29. Travanj 2020. 20:34

I ja se nadam da će, ako ništa drugo, novinari barem postaviti direktno pitanja vezano uz trudnice, pratnje, kao i prisutnost majke uz bebu u bolnici, stožeru pa da se javno izjasne.
    Mene veseli svaka takva objava Roda, barem imam osjećaj da se nešto poduzima. Možda nakon priloga Nove Tv bude pomaka i u pitanjima stožeru. 

• Pupi30
    29. Travanj 2020. 20:45

Mellorine

Pupi ja sam se isto izdajala dok je imala zuticu da mi sto vise pojede i super je dobivala tako, nemoj se uopce brinuti zbog toga sto nije na cici imat ces kad ga uciti, sve se moze i kasnije. Prvo se izdoji i daj mu pa onda eventualno jos na cicu da se pomazi i da navuce jos mlijeka.
    Moja je pocela zivcaniti na cici jer uvijek joj se kaka dok je dojim i onda poludi kad nemoze obadvoje odjednom tako da se sve cesce izdajam i dajem joj na boku. Necu se brinuti zbog toga jer mi je na kraju bitnije da pije moje mlijeko, a manje bitno jel na cicu il na boku. I prva mi je nakon 3 mj boke prihvatila cicu i normalno sam je dojila jos je super bilo jer je imala ritam od svaka 3 sata. Ovako ovo traje neznam kad sam pocela a neznam kad zavrsila sa hranjenjem.

Znaci svaka 3 sata si joj davala izdojeno mlijeko na bocicu i onda mazenje na cici poslije?

Hany92
    29. Travanj 2020. 20:49

Drage moje,stiglo nase zlato u 14 i 21🥰💙💙💙💙
    Juraj ima 3380,52 dugacak(na kraju nije prek 4 kg kak su mislili,nego taman 👶🏻💙)
    Rodjen carskim,spinalnom..bio kod mene u sobi za oporavak..cicao to nesto kaj ima u cikama(jako voli)
    I tako preeee sretna sam.Ekipa iz Vinogradske zakon..
    Ako se sjetim jedan dan napisem detalje..str idem na odjel sa njim🙏😊😊😊😊
    Cuvajte mi se sve!

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

• Jom12
    29. Travanj 2020. 20:57

Aaaaaee2eeeeeew2

Juraj ima 3380,52 dugacak(na kraju nije prek 4 kg kak su mislili,nego taman 👶🏻💙)
    Rodjen carskim,spinalnom..bio kod mene u sobi za oporavak..cicao to nesto kaj ima u cikama(jako voli)
    Cuvajte mi se sve!

Čestitke 

Fever
    29. Travanj 2020. 20:58

Cestitkeeeee, dobrodosao Juraj!
    Ae2we2 zasto je ono kod tebe bio dogovoren carski?

It’s a baby boy💙

29. Travanj 2020. 20:59

Pupi30

Mellorine

Pupi ja sam se isto izdajala dok je imala zuticu da mi sto vise pojede i super je dobivala tako, nemoj se uopce brinuti zbog toga sto nije na cici imat ces kad ga uciti, sve se moze i kasnije. Prvo se izdoji i daj mu pa onda eventualno jos na cicu da se pomazi i da navuce jos mlijeka.
    Moja je pocela zivcaniti na cici jer uvijek joj se kaka dok je dojim i onda poludi kad nemoze obadvoje odjednom tako da se sve cesce izdajam i dajem joj na boku. Necu se brinuti zbog toga jer mi je na kraju bitnije da pije moje mlijeko, a manje bitno jel na cicu il na boku. I prva mi je nakon 3 mj boke prihvatila cicu i normalno sam je dojila jos je super bilo jer je imala ritam od svaka 3 sata. Ovako ovo traje neznam kad sam pocela a neznam kad zavrsila sa hranjenjem.

Znaci svaka 3 sata si joj davala izdojeno mlijeko na bocicu i onda mazenje na cici poslije?

E sad to je bio prvi tjedan u bolnici i davala sam joj kad bi se probudila, nije svaki put bilo 3 sata. To planiram postici da tako s vremenom bude. Sad rastezem na 2 sata pa kad bude jos vise odjednom mogla pojesti onda cu na 3 sata. Ali ako ti dosta pojede vec sad pusti je da spava.

29. Travanj 2020. 21:00

Aaaaaee2eeeeeew2

Cuvajte mi se sve!

cestitam 💐🌹💙 

TinaVale
    29. Travanj 2020. 21:03

Aaaaaee2eeeeeew2

Cuvajte mi se sve!

Dobrodošao!! Čestitam mamice :) 

bejb2
    29. Travanj 2020. 21:03

Cestitaaaam 🥳😻dobro nam dosla jos jedna bebica. Brz oporavak uz puno mazenja❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.