Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Travanj 2020. 10:28

Sagi, preslatka busica!:)
    Meni od frendice stigao poklon pa ga odmah sastavila i sad sam se vratila nazad u horizontalu i buljim u to 
    https://ibb.co/p0CDHvF
    S koliko mjeseci beba moze u gym?

• Sancy3
    29. Travanj 2020. 10:44

Lavica27

Sanja89

Neznam sta da vam kazem…oko 7 se ponovilo 2 puta u 20min…dezurat cemo na smjene nocas…pedijatrica radi od kuce,poslalasam joj snimku kako to izgleda jer su me u otpusnom pismu pobili cak nisu naveli i da se njima 2 put gusio…kao dijagnoza postavljens mu je refluks,al kad je pedijatrica vidjela snimku ksze nema sanse da je to…vise neznam gdje ic,sta radit,kome se obratit…ja koda sam u nekom krivom filmu evo…za ne vjerovat…dijete se gusi nakon 3h od bolnice
    Sanja, sorry ja nekad uletim pa vas popratim i vidim sto vam se dogadja. Mozda ti pomogne moje iskustvo. Mi smo nakon poroda bili mjesec dana u bolnici zbog netipične upale pluca. Nakon otpusta,kojih 10 dana,sama sam bila s njim i bio je jako nervozan na cici. Dok sam mu isla napraviti AD u rukama mi se pocro gusiti. To je meni trajalo cijelu vjecnost,realno bilo je 20 sekundi. Uspanicila sam se,lupkala ga,okretala i dosao je di daha. Nazvala nazad Rebro odakle smo otpusteni i rekli su da dodjemo s hitnom, jos dva puta u hitnoj se isto dogodilo. Njemu je inace dijagnosticiran reflux. Koji se sad gotovo smirio. Uglavnom, nabavili smo senzor za ispod madraca Angel care za disanje da ocitava da mozemo nekako spavati i naucili da ga se polegne na lijevi bok i tapka da dodje do zraka. Jako jako je bitno da mu je jos stalno prohodan jer inace dodje do gusenja, ciscenje sa 5ml fizioloske u svaku nosnkcu odjednom u pritisku. Otkad mu je stalno prohodan nos vise se nikad nije ponovilo. Sretno!!

Hvala puno evo,mi imamo senzor ispod madraca al evo trenutno sam u panici pa se me pouzdam jer mi je u glavi ono pocet ce se gusit kolko ce mu trebat da dode k sebi...sto se tice nosica od prvog dana pazim da nije suh,da je prohodan..ma najvise me muci sto me nisu shvatili ozbiljno pa je i sam pristup tako neozbiljan,imam osjecaj da je to ono brigo moja pređi na drugoga...

Jahanara
    29. Travanj 2020. 10:50

Malina mi smo svoju stavili malo prije nego je navrsila 2 mj. Zapravo kad se pocne zanimati za igrackice mozes je staviti. 

Lavica27
    29. Travanj 2020. 10:54

Sanja89

Lavica27

Sanja89

Neznam sta da vam kazem…oko 7 se ponovilo 2 puta u 20min…dezurat cemo na smjene nocas…pedijatrica radi od kuce,poslalasam joj snimku kako to izgleda jer su me u otpusnom pismu pobili cak nisu naveli i da se njima 2 put gusio…kao dijagnoza postavljens mu je refluks,al kad je pedijatrica vidjela snimku ksze nema sanse da je to…vise neznam gdje ic,sta radit,kome se obratit…ja koda sam u nekom krivom filmu evo…za ne vjerovat…dijete se gusi nakon 3h od bolnice
    Sanja, sorry ja nekad uletim pa vas popratim i vidim sto vam se dogadja. Mozda ti pomogne moje iskustvo. Mi smo nakon poroda bili mjesec dana u bolnici zbog netipične upale pluca. Nakon otpusta,kojih 10 dana,sama sam bila s njim i bio je jako nervozan na cici. Dok sam mu isla napraviti AD u rukama mi se pocro gusiti. To je meni trajalo cijelu vjecnost,realno bilo je 20 sekundi. Uspanicila sam se,lupkala ga,okretala i dosao je di daha. Nazvala nazad Rebro odakle smo otpusteni i rekli su da dodjemo s hitnom, jos dva puta u hitnoj se isto dogodilo. Njemu je inace dijagnosticiran reflux. Koji se sad gotovo smirio. Uglavnom, nabavili smo senzor za ispod madraca Angel care za disanje da ocitava da mozemo nekako spavati i naucili da ga se polegne na lijevi bok i tapka da dodje do zraka. Jako jako je bitno da mu je jos stalno prohodan jer inace dodje do gusenja, ciscenje sa 5ml fizioloske u svaku nosnkcu odjednom u pritisku. Otkad mu je stalno prohodan nos vise se nikad nije ponovilo. Sretno!!

Hvala puno evo,mi imamo senzor ispod madraca al evo trenutno sam u panici pa se me pouzdam jer mi je u glavi ono pocet ce se gusit kolko ce mu trebat da dode k sebi…sto se tice nosica od prvog dana pazim da nije suh,da je prohodan..ma najvise me muci sto me nisu shvatili ozbiljno pa je i sam pristup tako neozbiljan,imam osjecaj da je to ono brigo moja pređi na drugoga…

15 sec bez zraka je njima normalno, sva djeca imaju te zaatoje,nekad u snu al ih mi ne slušamo citavu noc. Zato je i prvi signal na 15sec a alarm na 20sec. Neka djeca imaju do 3.godine te apneje,bez razloga, tako je meni pedijatrica objasnila. Sad ga pratite pa cete vidjeti. Ako je don
     toga dr mu stvarno nista ne moze,proci ce samo od sebe... a sad kako je korona je izgovor naveliko samo da se ne obradjuje puno slucajeva.

skoljka
    29. Travanj 2020. 10:54

Jutro curke. .. 
    Nocas sam se naspavala, sin me pocastio do 8h, s tim da se on prvi probudio i nesto gugutao i smijao se, ja otvorila oci gledam sta se dogadja ne sjecam se kad sam spavala do 8 🙈😂
    Sanja bas sam ti htjela predloziti da se javis na Zimske bebe da je tamo bilo slucajeva da im se bebe guse. Vidim Lavica se sama javila.
    Corine preslatko 👍🏻 kakva je ta robica iz Pepca, ja nisam nikad nista uzimala, mislim matrrijal jel se razvuce nakon pranja ili je krut, ili bude ok.
    Ae2ew2 🤞🏻
    Maybaby e pa to je ta sto smo sve ovdeje narucivale. Meni je super, ja se izdajam na 6, prije sam znala na 7 al me uvijek (.) (.) poslije bolile jer je jaka. Za 10min sam gotova sa izdajanjem. Ja te bocice ne koristim, ja prelijem u TT anti colic bocicu
    Sta je sa mybaby?
    Joooj ja dok napisem post, podne ce 🙈😂
    Imam mali vrt, pa mi nebude mrsko, svake god posadim malo povrca, pa idem se sad baciti u akciju dok princ odspava turu 😉

Maja 3
    29. Travanj 2020. 10:58

Sagi super busa!
    Malina bas je lijep gym!
    Sanja,nadam se da ce se sto prije iznormalizirat sve! Vjerujem da si u strahu,i da ti nije lako!
    Aeee2-nadam se da je vec sve gotovo i da si ok! Javi se kad dodjes k sebi!

mimmyx
    29. Travanj 2020. 11:03

I eto mene punih 40 ☺️👋🏻😊

29. Travanj 2020. 11:26

Mimmy, woho! Kakvo je stanje kod tebe?

sagi
    29. Travanj 2020. 11:39

Hvala cure 😊
    Skoljka šogorica je za malenu dosta kupovala u Pepcu i zadovoljna je s njihovom robicom.

• meddleO407
    29. Travanj 2020. 11:44

Cure, bok!
    Tko je sve rodio? Čestitke!!!
    Ne mogu sve popratiti, baš ste se raspisale u zadnje vrijeme! Čini mi se kao da su buduće mame sad pričljivije nego ono prije, baš se brzo pune stranice!
    Kod mene ništa novo-borba sa spavanjem, iako me noćas iznenadila, spavala je od 22 do 3. To se još nije dogodilo. Ali onda svakih sat vremena budenje. Odspavala je malo od 9-10, inače jako voli da ju se zabavlja, nosa, voli biti u baby gymu, gleda igračkice, smije se. Voli slušati pjesmice, voli da joj pričamo, preslatka je kad se onako bezubo smije.
    Danas idemo na uzv kukova, a 12.5. idemo na cijepljenje, moram pripremit čepiće i flastere.
    Inače baš mi je krivo što sam kupila ručnu, a ne električnu izdajalicu. Ova škripi božetesačuvaj i lijeno mi se s njom izdajat, a beba rijetko kad sve pocica pa bih se voljela izdojiti, bila bih i nekako slobodnija. Ručna mi jednostavno ne leži. Jel postoji neka električna jeftina???
    E da, koliko dugo vaše bebe doje? Moja nekad dugo dugo, a nekad za deset minuta gotova.
    I dalje nas pati osip, umivam ju vodom i prebrišem fiziološkom, ne mogu dokučit do čega je to. Pratim sad jel do našeg omekšivača, evo nemam pojma...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.