Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    29. Travanj 2020. 16:11

Corine i ja imam manjak plodne vode vec tjedan dana..pa eto..prati da ti ne curi..meni malo curka pa mi je danas na kontroli rekla ako primjetim danas da odem u bolnicu

Fever
    29. Travanj 2020. 16:30

Ppc pelene i pelene gacice od 30.4 ( sutra) -25% maksi i super konzum

It’s a baby boy💙

29. Travanj 2020. 17:28

Fever

Ppc pelene i pelene gacice od 30.4 ( sutra) -25% maksi i super konzum

A koju velicinu uzeti? Ja imam dvije jedinice i jednu dvojku cini mi se

TinaVale
    29. Travanj 2020. 17:47

Cure.. RODA je opet pisala Berošu, ovaj puta zbog odvajanja djece od roditelja za vrijeme bolničkog lječenja.. Nova TV će vjerojatno raditi prilog na ovu temu i traže da im se jave roditelji čija su djeca bila hospitalizirana.. 
    Objava je na FB stranici RODA - Roditelji u akciji

Jahanara
    29. Travanj 2020. 17:53

Kao da to pisanje sta vrijedi...isto kao za pitanje pratnje na porodu sto su pisale, odgovor nisam nigdje procitala.

Fever
    29. Travanj 2020. 18:01

Jahanara ja sam slala mail minstarstu zdravstva, rekli su da ovisi o ravnateljstvu bolnice hoce dati pratnju ili ne. Ne o njima.
    Slala mail bolnici, i dslje ne daju pratnju.
    A cula sam da se u nekim manjim bolnicama da, samo se suti... tako da... :-D
    Malina08 ja sam uzela dvije jedinice i imam neka 4-5 paketa dvojki zato cu dvojke uzimati, dvojke cu sigurno koristiti duze pa ak usfali taj jedan paket jedinice jos jebemu kupit cu ga😄

It’s a baby boy💙

TinaVale
    29. Travanj 2020. 18:05

Jahanara

Kao da to pisanje sta vrijedi…isto kao za pitanje pratnje na porodu sto su pisale, odgovor nisam nigdje procitala.

Apsolutno se slažem, ali barem je sad neka novinska kuća zainteresirana. Do sada nije uopće bilo interesa za bilo što.. 
    S ovom temom se više ljudi može poistovjetiti pa im je i zanimljivije za obraditi kao reportažu. Pogotovo još kad je situacija kao što je bila kod Sanje neki dan, da se radi o dojenčetu i da toliko vremena uopće ne može doći do informacije kako je beba..

• Pupi30
    29. Travanj 2020. 19:19

Pozdrav cure,evo ja tek danas nekako dolazim k sebi...odspavala sam 3 sata i bolje sam 🤗

Mi muku mucimo s dojenjem...on je jako lijen jer ima zuticu i neda mu se...jos uz to moram koristiti sesirice jer imam uvucene bradavice i ne ide drugacije 🤦‍♀️ Ima faza kad cica 20 ak min a ima faza kad ne moze ni jednu minutu odmah zaspe...onda ga presvlacimo,brisemo...animiramo,bilo sto da se probudi i ako uspijemo cim legne na ciku zaspe.I dosta je izgubio na tezni tako da se ja trenutno izdajam i dajem mu na bocicu i onda jos i adaptirano neke obroke jer nemam toliko mlijeka.Isto ga svaki put prije bocice tijeram na cicu bar malo ali to su muke...doslovno odmah zaspe.Bas sam bila nekako nesretna zbog toga,jucer sam se rasplakala dok mi je spavao na cici sto nikako nije dobro za njega 😥😥 Imate li kakav savjet za mene?
    .
    E da a patronazna mi je rekla da od pocetka prvog do pocetka drugog hranjenja treba proci 2 sata...ja ne stigmem za to vrijeme s njim se mrcvariti na cici plus izdajanje plus hranjenje s izdojenim,vec krece novi krug a mlijeka jedva i nikako 😮😮

Jahanara
    29. Travanj 2020. 19:26

Svakako sam za to da se nesto poduzme. Mislim da mi je ovo jos strasnije sto roditelju ne dozvole da bude uz svoje hospitalizirano dijete nego sto ne dozvole pratnju na porodu. Mozda i bude kakvog ucinka ako ce biti medijski popraceno. Obicno kada se mediji ukljuce i bude nesto. 
    .
    Ministarstvo zdravstva je bolnicama prepustilo odluke po pitanju pratnje, a manje vise su sve zabranile i ministarstvo stoji iza njih. 🙄

29. Travanj 2020. 20:11

Pupi ja sam se isto izdajala dok je imala zuticu da mi sto vise pojede i super je dobivala tako, nemoj se uopce brinuti zbog toga sto nije na cici imat ces kad ga uciti, sve se moze i kasnije. Prvo se izdoji i daj mu pa onda eventualno jos na cicu da se pomazi i da navuce jos mlijeka.
    Moja je pocela zivcaniti na cici jer uvijek joj se kaka dok je dojim i onda poludi kad nemoze obadvoje odjednom tako da se sve cesce izdajam i dajem joj na boku. Necu se brinuti zbog toga jer mi je na kraju bitnije da pije moje mlijeko, a manje bitno jel na cicu il na boku. I prva mi je nakon 3 mj boke prihvatila cicu i normalno sam je dojila jos je super bilo jer je imala ritam od svaka 3 sata. Ovako ovo traje neznam kad sam pocela a neznam kad zavrsila sa hranjenjem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.