Evo moj update. Jucer bio pregled, mala 3600g. Jucer navecer i jutros ispao sluzni cep. Ako malena ne krene sama u utorak 5.5. je indukcija 🤩… Jedva cekam vise jer sam nesposobna za nista od bolova i kontrakcija. Cestitke novopecenim mamicama i dobro dosle mrvice ❤️🥰… Mamice koje su rodile saljemo puno dobrih vibrica da bebe lijepo spavaju i papaju, a koje ce rodit da frknu bebe van ko sapuni 🤞.
Uskoro ćete se upoznati 😍
Cure dobro ste napisale ovo za mentalitet 👍🏻
Grizli hvalaa, bacam se sad na trazenje. Jel ima jos neka stranica?
Ja sam danas naručila bodi i hlačice sa stranice Kretex.
Spominjale su cure u grupi na fejsu, mogu ti reć kakvo je kad stigne 😊
I naručila neki dan bodić Rosea, ovaj.
Danas je stigao, čini se dobar, to nam je za izlazak 😊
Kakooo je sladak, idem i to sad pogledat
Evo moj update. Jucer bio pregled, mala 3600g. Jucer navecer i jutros ispao sluzni cep. Ako malena ne krene sama u utorak 5.5. je indukcija 🤩… Jedva cekam vise jer sam nesposobna za nista od bolova i kontrakcija. Cestitke novopecenim mamicama i dobro dosle mrvice ❤️🥰… Mamice koje su rodile saljemo puno dobrih vibrica da bebe lijepo spavaju i papaju, a koje ce rodit da frknu bebe van ko sapuni 🤞.
😃😃😃 Ma valjda se bude pokrenulo. Hoce ti nasa raditi indukciju ako dodje do nje ili.. Bome je velika bebica, nevjerujem da je puno fulala, meni je 30g fulala 😂
😃😃😃 Ma valjda se bude pokrenulo. Hoce ti nasa raditi indukciju ako dodje do nje ili.. Bome je velika bebica, nevjerujem da je puno fulala, meni je 30g fulala 😂
Pa nekak se nadam da bude ona jer ipak me i vodi cjelu trudnkcu. Na ekranu je pisalo 3770 al ona je rekla da je njena procjena oko 3600. Je mrva je sve samo ne mrva 🤣....
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Mi se isto vratili s pregleda. I kilaza isto cca 3700, opet me nisu gledali vaginalno.. dakle ni jednom od kad sam krenula u TA, ako je sve uredno, navodno oni ne prakticiraju..Meni se cini da se stvarno nista ne dogada i da cu bit trudna zauuuvijek, a sad mi je vec lagano dosta😂 Ukoliko se nist ne pokrene, kontrola za tjedan dana..
Bejb znam kako ti je, kod mene nista, vaginalno me gleda al sam zabetonirana, gleda i rukom i uzvom i nikako da makar s tim nesta potakne😂
It’s a baby boy💙
Čestitke svima koje su rodile i sretno onima koje su u iscekivanju.🥰
Ja bila jucer na pregledu i kazu da sam zabetonirana skroz , beba nezeli van i cekamo i dalje.
Ubija me ovo iscekivanje vise 🙄 Sutra opet pregled😄
Jao mimmix ti si jos vise trudna od nas, ne mogu zamislit kak je tebi ak sam ja nestrpljiva sad😂
It’s a baby boy💙
Evo i ja se vratila s pregleda.
Vaginalni pregled prstima kaže da sam otvorena za jagodicu prsta i dosta omekšano sve.. e sad toliko sam otvorena već 3 tjedna pa ništa se ne dešava.. hahaha.. radila mi ctg bebino srce.. lupa u normali.
I dobila sam uputnicu za pregled u bolnicu.
Termin je 7.5. pa kao ak nista ne bude do tada, da odem u bolnicu na pregled 8.5.,al ja cu nazvati u ponedjeljak i pitati sta oni vele, možda da dođem ranije kod njih.
url=https://lilypie.com]
Vidim da nas ima još nestrpljivih, još sam si ja stavila u glavu kako ću ranije rodit hah kako da ne
Cure koje ste pri kraju jesu vam se smirile bebe? Moja je dosta mirnija zadnja 2 dana
Sortiraj odgovore
Najstariji