Čudimo se medijima što ne žele pisati o tome, a od većine ljudi slušamo kako sad bezveze dramimo oko pratnje, što će nam to, možemo mi to samo i slično. Treba prvo mijenjati mentalitet ljudi, a onda tek može sve ostalo. Kao da su ljudi (mislim uglavnom na zene) više zagrizli da se to zabrani, nego da se odobri. Jer eto žena je sebicna ako nešto zahtijeva u ovakvim vremenima. Kao da svi moramo biti paćenici trenutno i podnositi neke žrtve… A ne moramo!
Morala sam to reći.
Slala sam stozeru mail, kažu pratnje su u nadležnosti Ministarstva.
Fever, u bolnici su mi rekli da se javim za par dana jer čekaju odgovor stožera i ministarstva.
Neka od RODA mi je na moj komentar na FB napisala kako je dala intervju lokalnoj novinarskoj kući vezano uz cjelokupnu situaciju.. Uglavnom nakon završenog intervjua joj je novinarka iskomentirala da nju ionako ne interesira baš previše ova situacija, budući da ne namjerava više rađati... Užas.
Ja sam pisala Riječkom rodilištu, (budući da su Slovenci dozvolili a imaju veća ograničenja nego mi) za sada nikakav odgovor..
Neverland super, javi ovdje pliz povratno, ja nemam vise zivaca, mislim da sam dosadila svima s tim pitanjima😂
Ja sam slala mail u pon. I jos sam navela kak je ministarstvo zdravstva napisalo da nema veze s tim, i slala sam mail stozeru koji su napisali da nemaju isto veze s tim. I poslala sam mail osjecko baranjskoj zupaniji koji su napisali da ce provjerit info i javiti i nisu
It’s a baby boy💙
Pupi znaci da je za par dana dobio 150 g, pa on onda super dobiva, nenoj se stresirati oko toga da je gladan. Isto tako 30 ml za 5ti dan je puno, to nije malo 👍🏻. Prvo zuticu moras rijesiti da bi rijesila uspavanost pa i dojenje. Nenojnga bas na golo skidati da ti se ne prehladi, al lice i ruke nek budu na golo, ali evo i ovo vrijeme ti neide u prilog bas je tmurno. Ja sam svog znala cijeli dan drzati uz prozor samonpratila da nije direktno na suncu al da jaka svjetlost picu u njeg. Netko ti je napisao da se izdojis da imas spremno, pa mozes se svaka dva sata izdajat, a njega u medjuvremenu stavljati na cicu kad se probudi pa mu kad odustane dati izdojeno. Ali obaveznonga stavljaj da navlaci, jer mu se polako potrebe povecavaju. Moras ga ispod brade i obrascica lupkat, stipkat jer na tom mjestu im je "senzor" koji ih potice da doje. A sta mislis da pokusas dat bocicu i kad krene dobro vuci da ga odmah prebacis na dojku. Ja bi i to pokusala.
Kako se izdajas pa ti treba tak dugo?
Cure dobro ste napisale ovo za mentalitet 👍🏻
Grizli hvalaa, bacam se sad na trazenje. Jel ima jos neka stranica?
Pupi znaci da je za par dana dobio 150 g, pa on onda super dobiva, nenoj se stresirati oko toga da je gladan. Isto tako 30 ml za 5ti dan je puno, to nije malo 👍🏻. Prvo zuticu moras rijesiti da bi rijesila uspavanost pa i dojenje. Nenojnga bas na golo skidati da ti se ne prehladi, al lice i ruke nek budu na golo, ali evo i ovo vrijeme ti neide u prilog bas je tmurno. Ja sam svog znala cijeli dan drzati uz prozor samonpratila da nije direktno na suncu al da jaka svjetlost picu u njeg. Netko ti je napisao da se izdojis da imas spremno, pa mozes se svaka dva sata izdajat, a njega u medjuvremenu stavljati na cicu kad se probudi pa mu kad odustane dati izdojeno. Ali obaveznonga stavljaj da navlaci, jer mu se polako potrebe povecavaju. Moras ga ispod brade i obrascica lupkat, stipkat jer na tom mjestu im je "senzor" koji ih potice da doje. A sta mislis da pokusas dat bocicu i kad krene dobro vuci da ga odmah prebacis na dojku. Ja bi i to pokusala.
Kako se izdajas pa ti treba tak dugo?
Avent Philipsova elektricna...ne kuzim ni ja.Predugo je to 🤔
Ako kojoj treba, Bipa ima akciju na Pampersice 3 za 2. Ppc, gaćice i pure.
Dobrodošao Juraj! Mamici želim brz oporavak.
Danas smo točno mjesec dana pa nam je bila patronažna. Dakle, rodio sa sa 4 kg, a sad ima 5350. Pošto ima često grčeve onda mi manje jede pa sam se bojala da neće dosta dobiti. Ovo mi se čini o.k.! Koliko su vaše bebe dobile za mjesec dana?
I, da... ja uopće ne znam vremenski kad on jede. Kako kaže Karla - kad traži ja mu dam.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Evo moj update. Jucer bio pregled, mala 3600g. Jucer navecer i jutros ispao sluzni cep. Ako malena ne krene sama u utorak 5.5. je indukcija 🤩... Jedva cekam vise jer sam nesposobna za nista od bolova i kontrakcija. Cestitke novopecenim mamicama i dobro dosle mrvice ❤️🥰... Mamice koje su rodile saljemo puno dobrih vibrica da bebe lijepo spavaju i papaju, a koje ce rodit da frknu bebe van ko sapuni 🤞.
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Cure dobro ste napisale ovo za mentalitet 👍🏻
Grizli hvalaa, bacam se sad na trazenje. Jel ima jos neka stranica?
Ja sam danas naručila bodi i hlačice sa stranice Kretex.
Spominjale su cure u grupi na fejsu, mogu ti reć kakvo je kad stigne 😊
I naručila neki dan bodić Rosea, ovaj .
Danas je stigao, čini se dobar, to nam je za izlazak 😊
Dobrodošao Juraj! Mamici želim brz oporavak.
Danas smo točno mjesec dana pa nam je bila patronažna. Dakle, rodio sa sa 4 kg, a sad ima 5350. Pošto ima često grčeve onda mi manje jede pa sam se g, za da neće dosta dobiti. Ovo mi se čini o.k.! Koliko su vaše bebe dobile za mjesec dana?
I, da… ja uopće ne znam vremenski kad on jede. Kako kaže Karla - kad traži ja mu dam.
Da to je najbolje kad trazi, tak i ja radim, ali njen se ne budi dok ga ona ne probudi, mada sam ja svog pustala i do tri sata da spava pa se sam probudi, i prvo presvlacenje pa onda hranjenje. Moj je po otpustu imao 2540g, prvi mjesec 3160g, sad je 4650g.
Pupi jel ta izdajalica ima vise opcija mozda krivu koristis, ili ti je otpust mlijeka spor, ima naziv za to sad se nemogu sjetiti.
Sortiraj odgovore
Najstariji