Skoljka,meni pepco zakon!
Nije to neka kvaliteta,da se razumijemo,ali nije ni lose! Vidjet ces kad mali krene puzat...poderanih i unistenih hlaca..zato mi je pepco super..nije mi zao ak se nesto zafleka il potrga..a imaju lijepe robice!
Ja sad imam pregled u 2 pa cemo vidjeti sta ima novo🤔🙂
Nemam nikakvih kontrakcija niti iscjetka nista nista 🙄
Skoljka,meni pepco zakon!
Nije to neka kvaliteta,da se razumijemo,ali nije ni lose! Vidjet ces kad mali krene puzat…poderanih i unistenih hlaca..zato mi je pepco super..nije mi zao ak se nesto zafleka il potrga..a imaju lijepe robice!
Slažem se za pepco. Ja za stariju puno tamo kupujem. Nekad već nakon prvog pranja odu šavovi na krivo ali većinom bude ok kvaliteta za te novce. Žao mi je što nemaju web shop.
Meddle moja isto tako, nekad bude 5 minuta ili malo duže a nekad po 45 minuta dok pusti, ovo kad bude kratko mi se često cini prekratko ali dojka se čini poslije prazna pa mislim da je ok. Gdje imate osip? Iva ima na licu, skužila sam da joj se obično izbaci na strani na kojoj je dojila pa mislim da je možda do znoja dok doji.
Feversad kad nakon čobanca rodiš pa sve krenemo kuhat čobanac kad nam dojadi 😂🙈
Maybaby dobro izgleda. Ja imam Aventovu ručnu pa ću vidit dal ću uopće koristit.
Jahanaraeto nas u terminu 💙
I jedna terminska
Jako lijepa buša😍😍
Sanja nadam se da to brzo bolje. Jel leži na trbuhu nekad, dal se i onda to događa?
I eto mene punih 40 ☺️👋🏻😊
Ooo pa ti prava terminusa 😃😉
Sagi prekrasan buso 😃
Malina ja sam nedavno kupila baby gym, jos ga nisam stavljala, ovih dana cu. Trenutno sam primjetila, kad ga stavim u ljulju pa na nju nakacim nekakvu zabu na kojoj vise neke igrackice koje zveckaju i suskaju, da ga to zanima, i svako malo slucajno opali rukom 😂 i nesto prica 🙄, pa nek malo to izgusta, pa cu onda. Sa onim vrtuljkom je odusevljen, od nekog sam ga dobila, iskreno koliko je saren ja ga nikad ne bi uzela, ali to je ocito i zanimljivo 😂
Majo kojoj drugoj radnji su brojevi slicni. Izludise me ovi brojevi svaka radnja svoje brojeve pici. Danima hocu da narucim robice, a neznam sta od brojeva da uzmem.
Zna li netko do kad ce next online biti zatvoren? Upravo smo prerasli 56 c&a, jos mu moze next 56, a u h&m 56 pliva 😂
Medleo probaj joj uloviti tu rutinu da ti spava od 21 do 3, tako i moj spava, pa jede i onda do 6:30, al jutros do 8, uh nadam se da ce tako nastaviti 🤞🏻🤞🏻 Sretno danas na pregledu. Gdje idete? Ja se trebam naruciti u Klaicevu, neznam da li su poceli primati narudjbe.
I eto mene punih 40 ☺️👋🏻😊
Ooo pa ti prava terminusa 😃😉
Sagi prekrasan buso 😃
Malina ja sam nedavno kupila baby gym, jos ga nisam stavljala, ovih dana cu. Trenutno sam primjetila, kad ga stavim u ljulju pa na nju nakacim nekakvu zabu na kojoj vise neke igrackice koje zveckaju i suskaju, da ga to zanima, i svako malo slucajno opali rukom 😂 i nesto prica 🙄, pa nek malo to izgusta, pa cu onda. Sa onim vrtuljkom je odusevljen, od nekog sam ga dobila, iskreno koliko je saren ja ga nikad ne bi uzela, ali to je ocito i zanimljivo 😂
Majo kojoj drugoj radnji su brojevi slicni. Izludise me ovi brojevi svaka radnja svoje brojeve pici. Danima hocu da narucim robice, a neznam sta od brojeva da uzmem.
Zna li netko do kad ce next online biti zatvoren? Upravo smo prerasli 56 c&a, jos mu moze next 56, a u h&m 56 pliva 😂
Najslicniji c&a..vecinom je manji kalup..ali dosta ovisi od komada do komada.
Pozdrav cure!
Mi smo jutros imali borbu sa spavanjem, tek je u 12 zaspala. Noc je prošla okej do 3h lijepo je spavala u krevetiću ali poslije je htjela samo kraj mene u krevetu.
Sanja nadam se da će pedijatrica pomoći u rješavanju problema i da će maleni brzo biti bolje.
Skoljka meni je Pepco super, da se naći stvarno dobrih stvari i sad za stariju dosta kupujem jer je povoljno a sto kažu cure Peri/deri. Kalup im je manji, znaci npr broj 62 odgovara za 56.
Mimmyx bome si ti prava terminusa ☺️ Nadam se da će ti se nešto pokrenuti.
Sagi prekrasan trbuh! ☺️
Meddle moja cica po 20 minuta i onda zaspe. Iako danas i jučer češće traži, a manje spava, možda si navlaci mlijeka 🤷🏼♀️ Ak vidim da je zaspala na cici i da samo duda ja je maknem. Uglavnom nastavi spavati a ako ne onda joj dam dudu ako oko starije imam nekog posla.
Cure jedan dan bilo mi lijeno podojit dijete, bila sam vani i nije mi se nikako dalo-i napravim ja njoj 90 ml dohrane. Šokirala sam se kad je sve pocuclala, ali nije zbog toga niti dulje spavala niti je manje tražila cicu. Sve što sam postigla bilo je da mi cijeli dan bljuca😵 odlučila sam ne davat joj više dohranu osim ako se na pregledu ne pokaže da joj treba. Ovako mi se čini zadovoljna, sama traži jest, sama pusti kad je gotova. Daj Bože da je dobila koliko treba.🙈
Bili smo na pregledu kukića-sve ok, malo je prducnula i pokakala stol🤪
Ima osip na licu, i ja mislim da je znoj, pojača se ovisno o tome kako je okrenuta, možda i kombinacija omekšivača, znoja, ne mažem s ničim kao što je Fever preporučila, nadam se da će uskoro proći...
Meni je ovo prvo dijete pa ne znam kakva je robica iz Pepca nakon vise pranja, ovak na prvu se cini ok, pogotovo za tako male bebe koje brzo mijenjaju velicine. Sve sam kupila 100% pamuk, to mi je bitno. Dosta je jeftino, pa nije neki bed ako se ispostavi da je lose kvalitete. :)
Bila sam danas na pregledu. Pa su me poslali u porodnicku salu na neki napredni ultrazvuk jer izgleda da imam manjak plodne vode. 🙁 Strasno sam zabrinuta sad. Kaze doktor da je sve u redu, da se to zna dogoditi na kraju trudnoce, i da dodem slj tjedan ako ne rodim prije. Ima li itko od vas iskustva s tim? Do sad je sve bilo ok. 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji