Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    29. Travanj 2020. 06:14

Jutro, naspavala sam se ko torba- kod mene se ništa ne događa još. Mama mi pravi čobanac za prvi maj- kaze suprug ako poslije tog ljutog ne rodim onda ne znam🤣

It’s a baby boy💙

29. Travanj 2020. 06:56

Skoljka super da je bebac bolje😊
    Corinne preslatka robica😍
    Sanja mozes li gdje potraziti drugo misljenje, da li se njemu na spavanju vrati mlijeko pa se od toga gusi ili bas mislis od sline
    Fever pojedi ti danas nesto ljuto kad si se tako dobro naspavala pa se mozda sto pokrene 😀
    Ja se necu zaliti moja nije neka spavalica eto u komadu je od ponoci do 3, ostalo sa prekidima, sad meni na rukama od 6 spava. Jednostavnije mi je nekad je drzati dugo pa bar spava nego milijun puta spustati i podizati. Ali bar dobro jede i napreduje proci ce i ovo sve 😊

• Sancy3
    29. Travanj 2020. 07:15

On bas nakuplja slinu ko hrcak i onda tu odredenu kolicinu nezna progutat,sto se tice mlijeka on bljucka ali nista puno a do povracanja nikad nije dolazilo..noc je prosla mirno nije se ponavljalo hvala bogu,pedijatrica nam je odlicna cekam danas da se cujemo pa cu ju pitat da me posalje negdje po nekoj preporuci neznam nisam pametna

brankica09
    29. Travanj 2020. 07:22

Aaaaaee2eeeeeew2

brankica09

Aaaaaee2eeeeeew2

Jahanara

Jutro cure!
    Skoljkakako prosla noc? Kako je maleni?
    .
    Sanjaimas li kakvih informacija?
    .
    Sutra stize bebica, Ae2ew2 ima dogovoreni carski!
    .
    Jagodicacekamo izvjesce sa pregleda…
    .
    Sagimi smo, cini mi se, medju zadnjima na listi, potrajat ce nasi bolovi ako bebe ne odluce ranije…
    .
    My babyima li kod tebe pomaka?
    .
    Bas ste me nasmijale sa uputama za upotrebu😂 slazem se s vama. Kad smo dosli iz rodilista s malom, plakala je od 7 navece do 3 ujutro. Davala joj sisat, dala Ad, skidala, oblacila, mijenjala pelene, nosala a ona i dalje ne uvlaci jezika. U 3 ujutro zakljucili da s njom nesto nije u redu i spakirali je i krenuli natrag u bolnicu. Nakon 5min voznje mala zaspala. Na kraju se vratili jer nema smisla doci u bolnicu a beba tako slatko spava.

Je je,sutra cr..vec sam u bolnici,radili mi ctg,pregled,i uzv..sad kazu da je beba prek 4😁
    Al kao da ne mora biti,prije 2 tj bio 3300..netko je fulao jer nemre bas tolko dobit kaj ne🤪🤭
    Dobro se osjecam,jedina sam u sobi prvorotka pa slusam svakakve price hehe😄👍
    Jedva ga cekam❤❤❤❤❤❤
    Drzite mi se sve!!!

💪🤞😍 sretno 👶

Hvalaa❤

Javi nam se cim ces moc 😍 

brankica09
    29. Travanj 2020. 07:24

Skoljka bravo 💪 bitno da je sve ok 🥰
    Sanja bas me zanima sta ce pedijatrica rec , pretpostavljam da ti ne mozes oka sklopit , samo da sve bude ok 🥰

29. Travanj 2020. 07:35

Aaaaaee2eeeeeew2 sretno i javi kad stignes 💪
    Sanja nadam se da ce ti imati sto savjetovati sad kad je vidjela, mi ovdje mozemo samo nagađati kad se nijedna nije susrela s tim. Jedino ako je ovo sto Fever kaze pa ces morat biti strpljiva dok samo ne prođe. Uglavnom drzim fige da se sto prije toga rijesite. 

Lavica27
    29. Travanj 2020. 08:30

Sanja89

Neznam sta da vam kazem…oko 7 se ponovilo 2 puta u 20min…dezurat cemo na smjene nocas…pedijatrica radi od kuce,poslalasam joj snimku kako to izgleda jer su me u otpusnom pismu pobili cak nisu naveli i da se njima 2 put gusio…kao dijagnoza postavljens mu je refluks,al kad je pedijatrica vidjela snimku ksze nema sanse da je to…vise neznam gdje ic,sta radit,kome se obratit…ja koda sam u nekom krivom filmu evo…za ne vjerovat…dijete se gusi nakon 3h od bolnice

Sanja, sorry ja nekad uletim pa vas popratim i vidim sto vam se dogadja. Mozda ti pomogne moje iskustvo. Mi smo nakon poroda bili mjesec dana u bolnici zbog netipične upale pluca. Nakon otpusta,kojih 10 dana,sama sam bila s njim i bio je jako nervozan na cici. Dok sam mu isla napraviti AD u rukama mi se pocro gusiti. To je meni trajalo cijelu vjecnost,realno bilo je 20 sekundi. Uspanicila sam se,lupkala ga,okretala i dosao je di daha. Nazvala nazad Rebro odakle smo otpusteni i rekli su da dodjemo s hitnom, jos dva puta u hitnoj se isto dogodilo. Njemu je inace dijagnosticiran reflux. Koji se sad gotovo smirio. Uglavnom, nabavili smo senzor za ispod madraca Angel care za disanje da ocitava da mozemo nekako spavati i naucili da ga se polegne na lijevi bok i tapka da dodje do zraka. Jako jako je bitno da mu je jos stalno prohodan jer inace dodje do gusenja, ciscenje sa 5ml fizioloske u svaku nosnkcu odjednom u pritisku. Otkad mu je stalno prohodan nos vise se nikad nije ponovilo. Sretno!!

maybaby
    29. Travanj 2020. 09:37

Stigla pumpa.. 

Ima mode masažu, stimulaciju pa pumpanje.
    Jaka je bome i mislim da će biti odlična i nadam se da ću je koristiti.
    Dvije bočice imate jer direktno pumpa u bočicu i samo na nju onda staviti dio sa dudom koji ima i svoj poklopac.

url=https://lilypie.com]

sagi
    29. Travanj 2020. 09:49

Fever sad kad nakon čobanca rodiš pa sve krenemo kuhat čobanac kad nam dojadi 😂🙈
    Maybaby dobro izgleda. Ja imam Aventovu ručnu pa ću vidit dal ću uopće koristit. 
    Jahanara eto nas u terminu 💙 
    I jedna terminska

Jahanara
    29. Travanj 2020. 10:13

Divna ti je busa Sagi💙 
    Je, u terminu smo!👏👏 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.