Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sancy3
    27. Travanj 2020. 19:39

Evo zvali su me dosad su svi nalazi uredni,jos neznaju nista konkretno i njima se gusio 2 puta tako da su ga odvojili samog da bude pod stalnim nadzorom...

27. Travanj 2020. 19:44

skoljka

Cure jel ono cepic ide kad je temperatura 38.2
    Njemu je sad 38.1, ili da mu ja sad stavim cepic, bas me sad panika. Pojma nemam o toj temperaturi u zivotu je nisam imala do nedavno kad mi se sisa upalila.

Ja dajem kad prelazi 38 tako da bi mu ja dala cepic, samo pazi jel ide cijeli ili pola to ovisi o kilazi. Meni bi ped svaki put rekla ako dobije temp koliko da dam jer mislim da neofen od 60 sam cijeli davala, a lupocet je islo pola jer je 120. Ali provjeri jos nisam dugo cepice maloj davala pa nisam 100%

Vaki
    27. Travanj 2020. 19:45

Skoljka - meni su rekli pola čepića ako pređe 38.

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

27. Travanj 2020. 19:49

Meni se evo nekolka dana smanjilo mlijeka tj uskladilo se koliko njoj treba ocito jer prije sam iz jedne bez problema izdojila 125 a sad toliko bude iz obadvi. Zadnje je znaci pocela jesti oko 5 ajmo reci zavrsila u pola 6 malo zaspivala prdila igrala se i sad spava jos. Tako da izgleda ona na cici manje pojede pa zato cesce trazi, jer zaspe pa je ja budim i tako ovo izdajanje mi je trenutno lakse jer je duze sita, a i brze pojede. 

Fever
    27. Travanj 2020. 21:25

Moja kontrola super prosla, mali 3200, ja zabetonirana
    Cervix 3 cm
    Iduca kontrola u pon za 7 dana kad budem 39+4
    Ako nesto prije ne krene

It’s a baby boy💙

Jahanara
    27. Travanj 2020. 21:34

Taman sam dosla vidjeti jesi se javila nakon pregleda! Sad se bacaj u akciju  mozda se nesto pokrene😉

sagi
    27. Travanj 2020. 21:43

Fever super za dobar pregled 🤗 

skoljka
    27. Travanj 2020. 22:24

Ja sam Lupocet cepice uzela, prepolovila sam. Kako cepic prepoloviti a da se ne raspadne? Jel se i cepici daju svaka 4 sata kao i tableta i sirup? Uh ovo ce biti teska noc, cini mi se. Jos nije zaspao, a inace je do sad trebao biti u dubokom snu, nije trazio ni jesiti dok mu nisam ponudila i bas je miran, drugo djete 😔
    Fever bravo za dobar pregled, bebac je 👍🏻, aktiviraj se zeno dok nije dosao na 4kg, lakse 3200g izgurat 😂
    Melorine vidis kako oni sebi prilagode to mlijeko, i ja sam se iznenadila da imam vise. Primjetila sam i da kad pijem dosta vode da brze nadolazi, ja pijem i tokom noci, uvijek imam bocu pored sebe. 

Daisy30
    27. Travanj 2020. 22:24

Fever

Moja kontrola super prosla, mali 3200, ja zabetonirana
    Cervix 3 cm
    Iduca kontrola u pon za 7 dana kad budem 39+4
    Ako nesto prije ne krene

Super za pregled 👏 Iduci imamo isti dan 

27. Travanj 2020. 22:34

Fever, cestitam na dobrom pregledu! Pojacaj caj :D jel vjezbas? Ja sam danas pocela malo mjesit po lopti, pa me na momente ulovio strah i prestala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.