Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • monalisa
    28. Travanj 2020. 08:59

Dobro jutro cure, kod mene opet losa noc probudila se u pola 4 i vise zaspati do pola 6 😵 kak ste vi spavale? 
    Sagi haha sad si me nasmijala s ovim kak ti je muz rekao 😅😅
    Skoljka kak je prosla noc?
    Sanja jel danas ide doma bebica?
    Sutra nam stize jedna beba ako sam dobro upamtila, neko ima dogovoren carski? 

28. Travanj 2020. 09:15

Karla89

Sanjavjerujem da će sve biti ok s malenom mrvicom 💙 znam da je teško, ali to je za njegovo dobro..bolje da je tamo i da otkriju što mu je.
    Školjkakako je noć prošla, jel bili još temp?
    Mellorinekako ste vi?
    Trudniceee, ima li što novog kod vas, osim da vas sve boli? Možda je neka završila u rodilištu?? Joj dok se sjetim kako mi je bilo teško zadnjih tri tjedna..jedva sam čekala da rodim..ali nisam znala što me čeka tek kad rodim!! 🤪😀 Muž i ja se zezamo da nam ne trebao netko dati i upute za korištenje uz nju, možda bi bilo lakše 😂🤪

Pa bila je nemirnija noc isto se kao citav dan svako malo napinjala, doduse ona je spavala ali zato muz nije jer je svako malo gledao jel se budi il sto... u 4 me probudio da nemoze vise 😂 dobila tad jos ostatak boke sto je bio i zaspale mi do pola 6, onda je bas lipo cicala i pokakala se i zaspala opet. U 8 opet jela, ali na boku jer sam morala izdojiti vec mi je bila prepunjena desna, 100 pojela opet se pokakala. Budna evo do 9 jos malo sise trazila valjda da se pomazi malo i evo sad spava 😀
    I bome bi stvarno trebale upute za njih i to za svaku bebu nove kao i za novi model 😂😂 kako je vama noc prosla?

Fever
    28. Travanj 2020. 09:20

Meni super noc prosla, samo sam 3 x isla na wc🤣
    Hrkala ko traktor
    Mali nesto mirniji jutos nego inace, sinoc je divljao da sam mislila da ce probit nogom kroz pupak

It’s a baby boy💙

maybaby
    28. Travanj 2020. 09:25

monalisa

Dobro jutro cure, kod mene opet losa noc probudila se u pola 4 i vise zaspati do pola 6 😵 kak ste vi spavale?
    Sagi haha sad si me nasmijala s ovim kak ti je muz rekao 😅😅
    Skoljka kak je prosla noc?
    Sanja jel danas ide doma bebica?
    Sutra nam stize jedna beba ako sam dobro upamtila, neko ima dogovoren carski?

Uhh.. spavanje.. svako okretanje se probudim.
    2x na wc svaku noć.. inače sve ok hahahaa
    pubične kosti bole sad tijekom cijelog dana a ne samo poslije dužeg ležanja /sjedenja.
    Malo mi se spustio stomak i mala se više rasteže nego što lupa i udara.
    Redovito mi štuca navečer, baš stomak podrhtava.
    Kad se probudim na desnom boku, stomak baš nekako napet na toj strani. Mislim da bebi ne odgovara nikako ta desna strana.
    Ali još malo 
    Jedva čekam da vidim kako će izgledati mala buhtlica. 

url=https://lilypie.com]

Corinne
    28. Travanj 2020. 09:27

Moja najgora noc do sad, a bas sam neki dan pomislila kako imam srece i nemam neke tegobe. Bolio me trbuh kako god se okrenem, al ne menga bolovi nego nekako drugačije. Na wc sam isla 5 puta, i svaki put osjecaj da ce sve izletiti van. Sad sam se probudila, na leđima, utrnule mi noge al bar me trbuh ne boli. Sjediti isto ne mogu, bas osjecam da mu smeta. Stajanje je najbolje 🤪 sutra mi je pregled, ocekivala sam da cu roditi prije ali ocito nista od toga. 

MickeyMouse
    28. Travanj 2020. 09:31

Sanja nadam se da će sto prije otkriti o čemu se radi i da ste skupa brzo 😘
    Fever super za dobar pregled! 
    Ja sam nakon prvog poroda rekla da je porod bio najlakši dio majčinstva 😄
    Naša Laura jučer nije spavala od 15-21:30 luda sam vise bila, beba koja jede i spava se probudila 😂 cijelu noc je cicala, čim je premjestim u krevetić kreće akcija. A sad svi spavamo u istoj sobi sa spojenim krevetićem pa se ne osjećam sigurno ostaviti je kraj sebe. Al na jednom čuvanju sam zaspala vise od umora 😱
    Jutros je pokakala 3 pune pelene, i sad isto nikako zaspat. Veli meni jutros muž, bude to prošlo, a reko znam 😄

bejb2
    28. Travanj 2020. 09:39

Jutro curke! Bome smo sve strgane😂
    Meni isto malo teza noc, 5x sam isla na wc, mozak radio cijelu noc - razmislja kaj ak sad pukne vodenjak i ocu li to moci..bas neka cudna noc i cudni snovi...pa me oko 5 probudili bolovi, ali nista jako i dugotrajno..u cetvrtak imam pregled pa cemo vidjeti, sve mi se cini da se mali puzevim koracima sprema van

28. Travanj 2020. 09:48

Svi mucimo s wc-om :D ja sam skuzila da idem u prosjeku svakih sat i pol  po noci -.-

Jahanara
    28. Travanj 2020. 10:08

Jutro cure!
    Skoljka kako prosla noc? Kako je maleni?
    .
    Sanja imas li kakvih informacija?
    .
    Sutra stize bebica, Ae2ew2 ima dogovoreni carski!
    .
    Jagodica cekamo izvjesce sa pregleda...
    .
    Sagi mi smo, cini mi se, medju zadnjima na listi, potrajat ce nasi bolovi ako bebe ne odluce ranije...
    .
    My baby ima li kod tebe pomaka?
    .
    Bas ste me nasmijale sa uputama za upotrebu😂 slazem se s vama. Kad smo dosli iz rodilista s malom, plakala je od 7 navece do 3 ujutro. Davala joj sisat, dala Ad, skidala, oblacila, mijenjala pelene, nosala a ona i dalje ne uvlaci jezika. U 3 ujutro zakljucili da s njom nesto nije u redu i spakirali je i krenuli natrag u bolnicu. Nakon 5min voznje mala zaspala. Na kraju se vratili jer nema smisla doci u bolnicu a beba tako slatko spava. 

My baby
    28. Travanj 2020. 10:42

Jutro! Jahanara imam one dosadne trudove jos uvijek curi iz mene eto vidjet cemo kako ce danas biti 💪.ne brojim trudove dok ne ne zasarafi.ako izdrzim sutra imam kontrolu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.