Hvala cure i ja se nadam krenulo me bolit malo no podnosljivo je jos…sad me hvata strah od poroda😂,a opet ove dane mi dopizdilo u ovim bolovima vidjet cemo.ja sam krenula oprat prozore pa vam javim ako danas zavrsim na porodu samo da ne traje dugo nadam se
Bit ce ok!Sretno i od mene🙏🤞🙂
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Anita iskrene cestitke💕
.
Sanja tesko mi je i zamisliti kako ti je, al najbolje da doktori vide o cemu se radi. Zovi,pitaj vise puta na dan. Bit ce ti malo lakse kad cujes vijesti.
.
My baby 🤞 da se pokrene za pravo kad te vec danima zeza.
.
Daisy bravo za dobar pregled!
Jedva cekam iducu srijedu da vidim koliki je nas frajer.
.
Maja Nina je med medeni🥰
Mybaby meni je ispao dan prije poroda, u noći krenuli trudovi. Nadam se da je to to i kod tebe da te vise ne muče te kontrakcije.
Maja preslatka je 😍
Bila je ipak danas patronažna i u 4 dana je dobila 190 grama tako da je sve okej ☺️ Ja se nisam vise stresirala jer bas lijepo spava jede kaka i piški, tak da sam vjerovala u pozitivan pomak na vagi ☺️
Bravo!👏👏
Jel starija angazirana oko bebe?
Mybaby meni je ispao dan prije poroda, u noći krenuli trudovi. Nadam se da je to to i kod tebe da te vise ne muče te kontrakcije.
Maja preslatka je 😍
Bila je ipak danas patronažna i u 4 dana je dobila 190 grama tako da je sve okej ☺️ Ja se nisam vise stresirala jer bas lijepo spava jede kaka i piški, tak da sam vjerovala u pozitivan pomak na vagi ☺️
💪🙈🥰
Hvala cure i ja se nadam krenulo me bolit malo no podnosljivo je jos…sad me hvata strah od poroda😂,a opet ove dane mi dopizdilo u ovim bolovima vidjet cemo.ja sam krenula oprat prozore pa vam javim ako danas zavrsim na porodu samo da ne traje dugo nadam se
Nema straha 🤭 mora van 🙈 biti ce sve ok 🤞😊🥰
Hvala curke 🙈
Jahanara pa i je i nije, ona bi je ljubila i dirala, donese mi pelenu, kad mala place govori joj seta ne pači, ali s druge strane dira kolica dok spava, viče, place i tak. Ali dobro kužim ja nju da joj je to još uvijek velika promjena, radimo polako na tome.
Evo danas sam sama s njima prvi put, obje spavaju ne znam jel bi išla na wc, jesti, piti ili samo ležati na krevetu 😂
Hvala curke 🙈
Jahanara pa i je i nije, ona bi je ljubila i dirala, donese mi pelenu, kad mala place govori joj seta ne pači, ali s druge strane dira kolica dok spava, viče, place i tak. Ali dobro kužim ja nju da joj je to još uvijek velika promjena, radimo polako na tome.
Evo danas sam sama s njima prvi put, obje spavaju ne znam jel bi išla na wc, jesti, piti ili samo ležati na krevetu 😂
Jojjj..znam kako ti je! Mali kad se rodio..seka ga je htjela prstom u oko...ono..gle oko...
Brzo ce to proc..jedno 3 mj da beba ocvrsne..pa ces lakse!
Moji su sad super! Dodaju pelene..presvlacili bi..kad bi im dala..kremaju guzicu malu😂.
Ma to ces ti prdnut ko i sama..i vani je! 3 samo izleti!🙈🙊
Haha vjerujem ti, ja bi lezala, ovo drugo ces vec nekako kad se dignu.😅
Ma da mala je jos da bi znala sta smije a sta ne dok seka spava. A miska mala, mogu je samo zamisliti oko bebe kako je ljubi i tjesi🥰
Daa, preslatka je! Prva dva dana je plakala kad i seka place, pa sam joj rekla da seku boli pupa i da zato place (i pokazala joj kopcicu od pupka) pa se smirila. Pa joj nosi svoje igračke, reko malo ćemo pričekati i tako 🙈 slatka mi je sva osim kad budi seku 😂
Btw ispao nam je pupak jučer tako da smo obavili prvo pravo kupanje! 💪🏼 Cijelo vrijeme je plakala, al bude se naviknula nadam se.
Sortiraj odgovore
Najstariji