Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hany92
    27. Travanj 2020. 13:20

My baby

Hvala cure i ja se nadam krenulo me bolit malo no podnosljivo je jos…sad me hvata strah od poroda😂,a opet ove dane mi dopizdilo u ovim bolovima vidjet cemo.ja sam krenula oprat prozore pa vam javim ako danas zavrsim na porodu samo da ne traje dugo nadam se

Bit ce ok!Sretno i od mene🙏🤞🙂

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Jahanara
    27. Travanj 2020. 13:22

Anita iskrene cestitke💕
    .
    Sanja tesko mi je i zamisliti kako ti je, al najbolje da doktori vide o cemu se radi. Zovi,pitaj vise puta na dan. Bit ce ti malo lakse kad cujes vijesti.
    .
    My baby 🤞 da se pokrene za pravo kad te vec danima zeza.
    .
    Daisy bravo za dobar pregled!
    Jedva cekam iducu srijedu da vidim koliki je nas frajer.
    .
    Maja Nina je med medeni🥰

Jahanara
    27. Travanj 2020. 13:26

MickeyMouse

Mybaby meni je ispao dan prije poroda, u noći krenuli trudovi. Nadam se da je to to i kod tebe da te vise ne muče te kontrakcije.
    Maja preslatka je 😍
    Bila je ipak danas patronažna i u 4 dana je dobila 190 grama tako da je sve okej ☺️ Ja se nisam vise stresirala jer bas lijepo spava jede kaka i piški, tak da sam vjerovala u pozitivan pomak na vagi ☺️

Bravo!👏👏
    Jel starija angazirana oko bebe?

brankica09
    27. Travanj 2020. 13:30

MickeyMouse

Mybaby meni je ispao dan prije poroda, u noći krenuli trudovi. Nadam se da je to to i kod tebe da te vise ne muče te kontrakcije.
    Maja preslatka je 😍
    Bila je ipak danas patronažna i u 4 dana je dobila 190 grama tako da je sve okej ☺️ Ja se nisam vise stresirala jer bas lijepo spava jede kaka i piški, tak da sam vjerovala u pozitivan pomak na vagi ☺️

💪🙈🥰

brankica09
    27. Travanj 2020. 13:31

My baby

Hvala cure i ja se nadam krenulo me bolit malo no podnosljivo je jos…sad me hvata strah od poroda😂,a opet ove dane mi dopizdilo u ovim bolovima vidjet cemo.ja sam krenula oprat prozore pa vam javim ako danas zavrsim na porodu samo da ne traje dugo nadam se

Nema straha 🤭 mora van 🙈 biti ce sve ok 🤞😊🥰

MickeyMouse
    27. Travanj 2020. 13:36

Hvala curke 🙈
    Jahanara pa i je i nije, ona bi je ljubila i dirala, donese mi pelenu, kad mala place govori joj seta ne pači, ali s druge strane dira kolica dok spava, viče, place i tak. Ali dobro kužim ja nju da joj je to još uvijek velika promjena, radimo polako na tome.
    Evo danas sam sama s njima prvi put, obje spavaju ne znam jel bi išla na wc, jesti, piti ili samo ležati na krevetu 😂

Maja 3
    27. Travanj 2020. 13:44

MickeyMouse

Hvala curke 🙈
    Jahanara pa i je i nije, ona bi je ljubila i dirala, donese mi pelenu, kad mala place govori joj seta ne pači, ali s druge strane dira kolica dok spava, viče, place i tak. Ali dobro kužim ja nju da joj je to još uvijek velika promjena, radimo polako na tome.
    Evo danas sam sama s njima prvi put, obje spavaju ne znam jel bi išla na wc, jesti, piti ili samo ležati na krevetu 😂

Jojjj..znam kako ti je! Mali kad se rodio..seka ga je htjela prstom u oko...ono..gle oko...
    Brzo ce to proc..jedno 3 mj da beba ocvrsne..pa ces lakse!
    Moji su sad super! Dodaju pelene..presvlacili bi..kad bi im dala..kremaju guzicu malu😂.

Maja 3
    27. Travanj 2020. 13:46

My baby

Ma to ces ti prdnut ko i sama..i vani je! 3 samo izleti!🙈🙊

Jahanara
    27. Travanj 2020. 13:51

Haha vjerujem ti, ja bi lezala, ovo drugo ces vec nekako kad se dignu.😅
    Ma da mala je jos da bi znala sta smije a sta ne dok seka spava. A miska mala, mogu je samo zamisliti oko bebe kako je ljubi i tjesi🥰

MickeyMouse
    27. Travanj 2020. 14:46

Daa, preslatka je! Prva dva dana je plakala kad i seka place, pa sam joj rekla da seku boli pupa i da zato place (i pokazala joj kopcicu od pupka) pa se smirila. Pa joj nosi svoje igračke, reko malo ćemo pričekati i tako 🙈 slatka mi je sva osim kad budi seku 😂
    Btw ispao nam je pupak jučer tako da smo obavili prvo pravo kupanje! 💪🏼 Cijelo vrijeme je plakala, al bude se naviknula nadam se. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.