Skoljka mislis na one blazinice za upijanje mlijeka?
Ja sam kupila u Mulleru njihove bas : https://ibb.co/LRnCXski cine mi se oke, nisu prevelike, jedino ti jos ne mogu rec kolko dobro upijaju hehe
.
Jel ti se da da ih izmjeris 🙏🏻, i jesu li tanke. Ove su mi bile super sto se tice upijanja, mlijeko se pretvori u gel, nema nikakvog curenja, al brate vece od mojih (.) (.) pa mi malo idu na zivce.
Promjer je 11 cm, od cega je 9 cm bas ovaj dio za upijanje….
Al mi je stvarno tesko procjenit debljinu… Mozda cu sad blebnut, al ovak na dodir ko pampersice ppc 1 hahaha
Pa ipak su manji od ovih, ovi su 12.5
Mojoj je ocito danas skok od 6 tjedana, bas puno jede neznam di joj stane. Karla kakvo je kod vas stanje?
Tinaja jos nisam jer se jos sami lome, kad onako ocvrsnu onda cu ih poceti rezati.
Mojoj se niš sami ne lome. Ima baš male kanđice😂😂 i rodila se s dugima a sad su već😱
Meni je prva imala dudu od bolnice, drugoj sam prošli tjedan počela nuditi ali većinom ju samo pljuje..
Anita čestitke na bebici❤❤
Sanja nadam se da si nešto saznala. Tjesi se da oni tako mali se ni ne sjećaju toga da su bili sami. Moja je bila 2 puta u bolnici, prvi put sama ali sam mogla u posjet svaki dan ali to kad skuži da odlaziš i taj plač... evo i sad mi idu suze kad se sjetim. Drugi put je mm bio s njom jer sam ja bila trudna i to sam prvi dan plakala i poslije se smirilo. Najbitnije je da ozdrave, a kad dođu doma onda nadoknadimo maženje.
Školjka ja imam sad avent jastučiće i cine mi se najtanji do sad. Čak imaju i 2 kvadratića za zalijepiti a ne 1 kao chicco
Bokic cure, nadam se da ste sve dobro i zelim svu srecu onima kojima se nesto pokrenulo 😊. Evo da vam ispricam, znaci imala sam onaj smedji iscjedak cijeli dan i navecer 20 do 10 mi je puko vodenjak tak da smo se odmah uputili u bolnicu, tamo su me pregledali i pustili da hodam s plahtom medju nogama da vide koliko toga curi, nakon toga su me zaprimili u predradjaonu di smo cekali da se pocnem otvarat (dosla sam prst otvorena), oko pola 9 je bio opet pregled a ja samo na 4 prsta otvorena, tako da su me oko pola 12 stavili na drip i postupno pojacavali, u 13 sam trazila onu drogu na d u venu i oko 4 dobila rajski plin, trudove sam normalno jako osjetila ali sam bila opustena i sa 8 prstiju kroz kratki period dosla na to da moram tiskati, nagon je bio ubitacan a oni su mi govorili da to jos nije to jer su napravili pregled maloprije i da nesmijem tiskati, ali mala je bila vec na pol vani, na kraju su se svi strcali oko mene i beba je izasla u 2 pusha. Malo sam popucala pa imam par savova i bas mi je cudno, imam osjecaj da ce mi se sve razletit ak napravim neki pokret 😂. Nemam jos mlijeka i bas se nismo dogovorile oko dojenja ali budemo s vremenom :)
Karla kod nas isto danas slabo spavanje, max pola sata u komadu, ali zato nastavlja sa papanjem. Ujutro neznam kad je na cici, ali evo u 3 sam se izdojila i pojela je 110ml i u 5 sam se izdojila i pojela je 120. A jutros je ludovala na cici jer je bas neko prdeckanje i kakanje uhvati kad dojim i onda svako malo se naljuti i nikako da pojede pa je potrajalo. Htjela sam jos svasta nesto komentirati, ali neda mi 😂
Anita čestitam i brzi oporavak ti želim 🥰
Sanja stvarno ne mogu ni zamisliti kako se osjećaš..a zašto nisi mogla ostati s bebom u bolnici? Jel on cica? Nadam se da će brzo sve proći i da maleni ide doma! 💙
Školjka tri dana kažeš?! Pa baš si me utješila 🙈🙈
A zašto ne bi izbacila ad? Pa vidiš koliko imaš mlijeka!! 😊
.
Dajte mi recite kad su vama bebe počele spavat po noći duže od 2-3h? Znači moja odspava oko ponoći 3h a ostalo ne 1.5-2h.. 🙈 rekla sam da kad odspava 5h u komadu da ću se napit! !! 🤪🤪
Cure jel ono cepic ide kad je temperatura 38.2
Njemu je sad 38.1, ili da mu ja sad stavim cepic, bas me sad panika. Pojma nemam o toj temperaturi u zivotu je nisam imala do nedavno kad mi se sisa upalila.
Anita čestitam i brzi oporavak ti želim 🥰
Sanja stvarno ne mogu ni zamisliti kako se osjećaš..a zašto nisi mogla ostati s bebom u bolnici? Jel on cica? Nadam se da će brzo sve proći i da maleni ide doma! 💙
Na dohrani je nemam mlijeka,a nisam mogla ostat zbog mjera i korone,cak ni posjete nisu dozvoljene...
Sortiraj odgovore
Najstariji