Skoljka mislis na one blazinice za upijanje mlijeka?
Ja sam kupila u Mulleru njihove bas : https://ibb.co/LRnCXski cine mi se oke, nisu prevelike, jedino ti jos ne mogu rec kolko dobro upijaju hehe
.
Jel ti se da da ih izmjeris 🙏🏻, i jesu li tanke. Ove su mi bile super sto se tice upijanja, mlijeko se pretvori u gel, nema nikakvog curenja, al brate vece od mojih (.) (.) pa mi malo idu na zivce.
Promjer je 11 cm, od cega je 9 cm bas ovaj dio za upijanje….
Al mi je stvarno tesko procjenit debljinu… Mozda cu sad blebnut, al ovak na dodir ko pampersice ppc 1 hahaha
Ostaje upitno upijanje 🤔
Evo dosad sam zvala 5 puta ja jos nemam nijednu informaciju o djetetu...ovo je kaos stvarno za poludit..sad moram zvat u 5 pa kao davat ce informacije...prosao je cijeli dan ja neznam sta su mu radili...cestitam na curici anita!!
Mojoj je ocito danas skok od 6 tjedana, bas puno jede neznam di joj stane. Karla kakvo je kod vas stanje?
Tinaja jos nisam jer se jos sami lome, kad onako ocvrsnu onda cu ih poceti rezati.
Draga, nama je izgleda danas skok 🙈 ilitiga kaos!!
Dijete ne spava od 7h ujutro 😔 oko podne zaspala na 20min i to je to! Bile oko 14h u šetnji, al nema šanse da zaspi u kolicima.. koma sam! Normalnim danom bi joj sada bilo već treće spavanje..ne znam što je ovo..pa premala je da ne spava tako, kaj ne?!
Nešto je počela sada zijevati, možda je uspijem uspavati!
Idem vas dalje čitati..vidim da imam brdo propuštenih stranica!!
Anita cestitam ❤😍🤗
.
Meni je bila patronazna jutros...mali ne vuce dobro..pada na kilazi.Preuspavan je na cici. Bas se mucimo s tim po cijele dane....nista ne spavamo.Tako da sam se danas dva puta izdajala na izdajalicu plus dohrana 😥 Kakva je vama situacija s dojenjem?
Cestitam na novim bebicama ❤️,
My baby frendici ispao sluzni cep oko tjedan dana prije poroda tak da mozda doguras jos malo.
Skoljka maloj super i neda se van, znaci jucer brat imao malo vjencanje samo roditelji j braca i najela se ja ljutog kulena, cjeli dan aktivna po stepenicama, plesala, pjevala al jedino kaj imam zadnjih tjedan dana konstantne bh kontrakcije i uzasno mi je tesko. Oni trudovi kaj bili u 37tt par dana skroz stali. Ja neznam dal kojoj tak bilo al ja umirem od vrucine po noci i stalno se vrtim ko odojak 😲 a svaki put kad ustanem mi se trbuh ukruti.
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Gornji komentar je trebao bit zaMaju,tj Ninu 🤗
Mickeybravo, eto samo bez stresa😉Daisybravo za dobar pregled 🙂 ja idući petak idem kod njih prvi put. Kak je općenito gore sad, jel ti bila gužva? S koje strane se uopće ulazi?
Bilo nas je 15ak trudnica. Sto je ok s obzirom da se drzi jedno sjedece mjesto razmaka. Pred kraj sam doduse stajala, no cak mi je to vise odgovaralo nego sjedenje… Ulaz je malo nize - lijevo od glavnog ulaza. Kod rampe. I zbog korone je prvo kontrola vani ispred ulaza. U kucici kraj rampe su mi onda rekli da su dva reda za kontrolu - jedan samo za trudnice.
Sretno na pregledu i ako imas jos pitanja slobodno pitaj
Hvala 🙂
Evo da i ja napisem svoj izvjestaj 😃
Bili smo kod pedijatra, dr mi se cini super, onak djeluje zafrkantica, pregled odlicno prosao, sve uredu, zao mi sto nisam snimala kad ga je pregledavala i ono podizala, napravio par koraka to mi je tak slatko bilo. Pohvalila je da savrseno napreduje i da izbacimo taj jedan obrok Ad sto mu dajem, ali ja nemam namjeru izbacivati, bar mi tad odspava 6 sati u komadu bez hranjenja #nemajka 🙄 Dobili uputnicu za kukove. Dobio je dva cjepiva. Pitala sam je za Rotu i Prevenar. Prevenar je sad primio jer je uslo cjepivo u obavezna, ove se Synflotrix. Za Rotu smo naruceni za mjesec dana. Super je proslo cjepljenje, zaplakao je samo kad mu je aplicirala i brzo sam ga umirila i onda kao da nista nije bilo. Sad ga boli, plakao je kad sam ga dodirnula, stavila sam mu Frescopad obloge i mjerila temp, za sad je sve ok.
Sanja89 - pa nisu normalni! Radi se o maloj bebi, normalno da brineš i da ti trebaju dati informacije.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Mybaby pazi da ti beba ne izleti kroz prozor 😂😂😂😂
Daisy super za dobar pregled 💪🏻👍🏻
Maja kako sam slatkaaaa 💖💖💖💖
Miki ma bravooo eto vidis bezveze stres, odlicno vam ide. I nas je danas ped pohvalila, celi pa sta ti mislis da beba dobro napreduje zato sto mu das taj jedan obrok. Naravno da ne, al mu u to vrijwme nemam sta dat jer budem prazna 🤪
.
E znate ona (.) sto je imala samo 40ml kad mu je bio skok, par dana poslije imala 60ml, prije par dana 80-90, a sinoc 120 ml, ja ostala sokirana, kako??? Uvijek izdajam samo u to vrijeme, neznam jel sad uvijek tako ima, a nikad prije dojenja ne uspijem drugu izdojiti da vidim koliko ona ima, prije je uvijek imala vise od ove prve.
Mojoj je ocito danas skok od 6 tjedana, bas puno jede neznam di joj stane. Karla kakvo je kod vas stanje?
Tinaja jos nisam jer se jos sami lome, kad onako ocvrsnu onda cu ih poceti rezati.
Draga, nama je izgleda danas skok 🙈 ilitiga kaos!!
Dijete ne spava od 7h ujutro 😔 oko podne zaspala na 20min i to je to! Bile oko 14h u šetnji, al nema šanse da zaspi u kolicima.. koma sam! Normalnim danom bi joj sada bilo već treće spavanje..ne znam što je ovo..pa premala je da ne spava tako, kaj ne?!
Nešto je počela sada zijevati, možda je uspijem uspavati!
Idem vas dalje čitati..vidim da imam brdo propuštenih stranica!!
Moj ti na 6t na skoku nije spavao 3 dana preko dana, samo jeo, plakao, zjevao, ludnica, ja presusila, evo ovaj sa 9t nisam osjetila. Bas mi danas kaze ped da ako je jak i nagao bio taj skok sa 6t da ce ovaj biti blag. Veli to je kao da se mi u veoma kratkom roku udebljamo za 30kg, tijelo nam se sokira.
Sortiraj odgovore
Najstariji