Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    27. Travanj 2020. 15:01

Preslatka je 🥰

sagi
    27. Travanj 2020. 15:06

Gornji komentar je trebao bit za Maju, tj Ninu 🤗

Mickey bravo, eto samo bez stresa 😉
    Daisy bravo za dobar pregled 🙂 ja idući petak idem kod njih prvi put. Kak je općenito gore sad, jel ti bila gužva? S koje strane se uopće ulazi? 

skoljka
    27. Travanj 2020. 15:07

MERYY...

Poz curke, nova sam i možda ovo nije tema za ovdje ali ne mogu izdržati a da ne podijelim ako imate iskustva rječ potpore da mi uputitee… Naime radila sam test 4-ti dan izostanka menge i pojavio se plusić,da naglasim radila sam ga navecer malo lijeđi plusić zatim sam sutradan također navečer radila dva testića i isto su tako bili a u subotu znaci 6-ti dan ujutro sam uradila i bio je to debeli plusić, na naagovor sam odmah sutradan otišla giniću koji je rekao da se ne vidi ništa.. malo me je uzrujao bio je jako neprijatan i još puno gluposti mi se nalupetao i bez da me pregledao.. Dakle 4 testa pozitivnaa a još se ne vidi.. zbog ove situacije sa Koronom nam nisu trenutno dostupni labaratoji za nalaze, u pitanju je prva trudnoća.. danas već 8-mi dan kasni povremeno osjećaj kao da ću dobiti ali brzo prođe.. povračala sam.. i ciklusi su mi negdje od 30-32 dana .. samo se nadam da je to to,jako me je strah to što se nije vidjelo ništa i ako su mi rekli da je vjerojatno u pitanju rana trudnoća ali nama naravno nije svjedno.. oprosite što sam se raspisala ovako, nadam se da ima neko sa sličnim iskustvom lijep dan vam želim :*

Draga ni nemoze se vidjeti na uzv ako ti kasno tek par dana, prerano je i to je u tom periodu jako malo da je nemoguce vidjeti, dobro ti je gin rekao. Ovisi i kad ti je bila ovulacija, mozda nije na 14ti dan, mozda je na 20ti pa je rana trudnoc, tek kad budes 6tjedana od zadnje menge mozes na uzv da se vidi gestacijska vrecica i eventualno ako je srce prokucalo, a neki gin preporucuju i 8tt. Tako rano je najpouzdanije izvaditi krv za beta hcg. Sretno 🤞🏻😉

skoljka
    27. Travanj 2020. 15:10

MiniMa

Skoljka mislis na one blazinice za upijanje mlijeka?
    Ja sam kupila u Mulleru njihove bas : https://ibb.co/LRnCXski cine mi se oke, nisu prevelike, jedino ti jos ne mogu rec kolko dobro upijaju hehe
    .

Jel ti se da da ih izmjeris 🙏🏻, i jesu li tanke.  Ove su mi bile super sto se tice upijanja, mlijeko se pretvori u gel, nema nikakvog curenja, al brate vece od mojih (.) (.) pa mi malo idu na zivce. 

skoljka
    27. Travanj 2020. 15:11

Anita91

Curke jucer u 16:30 nam je stigla mala Patricia, 2960 grama i 50 duga 😊. Pisem vam i citam zaostatke malo dok dodjem jos k sebi

Cestitam, dobro dosla patricija, prekrasno ime 🥳💐💖

My baby
    27. Travanj 2020. 15:18

Maja 😂al me nasmija 😂a znam al opet postoji nervoza 🙄 jos uvijek bolucka za podnijet vidjet cemo kakva ce mi noc biti.

Jahanara
    27. Travanj 2020. 15:29

Skoljka kako proslo cijepljenje?

Vaki
    27. Travanj 2020. 15:39

My baby - sretno! Bit će to sad brzo.
    Majo - prekrasna bebica. 😘
    Sanja89 - jao, draga... Baš mi je žao da nisi mogla ostati uz buhtlicu. Dobro je da si išla, barem će se to riješiti tako da ne brineš više.
    Ja ću žicat doktoricu da malome naprave i ultrazvuk kako bih bila sigurna da su stvarno grčevi u pitanju, a ne (ne daj Bože) nešto drugo. Nekad je bolje puhat na hladno. Starijeg sam isto zbog grčeva vodila na pretrage kad je bio beba. Barem sam bila mirnija.

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Daisy30
    27. Travanj 2020. 15:42

sagi

Gornji komentar je trebao bit zaMaju,tj Ninu 🤗

Mickeybravo, eto samo bez stresa😉Daisybravo za dobar pregled 🙂 ja idući petak idem kod njih prvi put. Kak je općenito gore sad, jel ti bila gužva? S koje strane se uopće ulazi?

Bilo nas je 15ak trudnica. Sto je ok s obzirom da se drzi jedno sjedece mjesto razmaka. Pred kraj sam doduse stajala, no cak mi je to vise odgovaralo nego sjedenje... Ulaz je malo nize - lijevo od glavnog ulaza. Kod rampe. I zbog korone je prvo kontrola vani ispred ulaza. U kucici kraj rampe su mi onda rekli da su dva reda za kontrolu - jedan samo za trudnice. 
    Sretno na pregledu i ako imas jos pitanja slobodno pitaj 

• MiniMa
    27. Travanj 2020. 16:07

skoljka

MiniMa

Skoljka mislis na one blazinice za upijanje mlijeka?
    Ja sam kupila u Mulleru njihove bas : https://ibb.co/LRnCXski cine mi se oke, nisu prevelike, jedino ti jos ne mogu rec kolko dobro upijaju hehe
    .

Jel ti se da da ih izmjeris 🙏🏻, i jesu li tanke. Ove su mi bile super sto se tice upijanja, mlijeko se pretvori u gel, nema nikakvog curenja, al brate vece od mojih (.) (.) pa mi malo idu na zivce.

Promjer je 11 cm, od cega je 9 cm bas ovaj dio za upijanje.... 
    Al mi je stvarno tesko procjenit debljinu... Mozda cu sad blebnut, al ovak na dodir ko pampersice ppc 1 hahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.