Da se malo maknemo od tema kog sta boli kakva vam je kosa bila u trudnoci? Ja obozavam biti trudna samo zato sto mi kosa raste jako brzo,i u ovoj mi je jako narasla a prije trudnoce ono imala sam osjecaj da cm kose naraste za godinu😂
Karla i brankica isto i kod nas, znaci na nama i nosajuci se moze spavati koliko god, cim je se spusti oči otvorene kao da uopce zaspala nije. A sto se tice nosanja, mama i svekrva je obozavaju nosati isto kao sto su i stariju tako da joj je dopusteno da nauci "na ruke" jer ima dosta ruku za nosanje 😂😂
Da se malo maknemo od tema kog sta boli kakva vam je kosa bila u trudnoci? Ja obozavam biti trudna samo zato sto mi kosa raste jako brzo,i u ovoj mi je jako narasla a prije trudnoce ono imala sam osjecaj da cm kose naraste za godinu😂
Meni kosa inace brzo raste pa nisam primjetila razliku. S tim da sad imam kratku kosu pa bi mi više odgovaralo da sporije raste jer sam već trebala bit kod frizera 😁 🙉
Meni kosa inace jako brzo raste, a sad od ovih prentala imam milion mladih dlaka, bas me sisala kolegica jucer, kaze da se priredim izmedju 4-6 mj starosti bebe na abnormalno opadanje, i da ne bacam novce na preparate razne jer mi nista pomoc nece dok samo ne prestane
Frizerka je pa ima iskustva s trudnicama i rodiljama😂
It’s a baby boy💙
Skoljka jel ima još kakvih tegoba ili temperatura? Kako je danas? Nije ni meni palo na pamet prepoloviti cepic uzdužno, al mi zvuci bolje neg kak sam ja radila.
Meni je kosa isto brzo rasla u trudnoći, sada čekam da krene opadati. Fever dobro ti je rekla, znaci svako češljanje šaka dlaka ispadne, plus u kadi ostane od pranja kose jako puno dlaka, bio je period kad sam mislila da ću ocelaviti 😂
Meni se kosa skoro pa ne masti. Inace bih je morala obavezno prati treci dan, a sada i nakon tjedan dana je mogu nositi pustenu i izgleda super XD To je jedini "simptom" trudnoce koji ce mi jako faliti nakon poroda...
Jagodica bravo za dobar pregled! Dr.Stiglic je meni bila na prvom porodu. Prizeljkujem je i sada.
.
Nadam se da je sve ok sa Skoljkom. Nije bas njen obicaj da se ne javlja...
Meni je kosa prvih 5-6 mj bila katastrofa padala je da sam mislila da budem ocelavila i onda kao da je to prestalo preko noci da bi mi abnormalno narasla i nabujala mlada kosa da doslovno po repu vidim da mi je skoro duplo deblji, a kaj se tice masne kose a joj uzas, prije bi mogla 5-6 dana bez da operem kosu, a sada treci dan ako ne operem iduci dan bi mogla jaje ispeci kolko mi je masna 😵🙈
Bok cure, hvala sto brinete🤗❤️
Cijelu noc temp se spusti nakon cepica djeluje par sati pa opet 38.1, tako se i danas nastavilo. Jede normalno, samo sto je miran za ne povjerovat, bas se vidi da ga obara. Izmedju hranjenja odspava malo i tako. Mjesta uboda su mu natekla ko dva oraha i tvrdo jako, mrvica mala boli ga, mjenjam mu obloge. Ja nista nisam spavala, glava mi sa ramena pada. Pa ja sam cepic i rezala uzduzno, samo sto mi jedna polovica ostane cijela, a druga se raspadne. Zato sam i pitala kako se reze a da ostanu obje cjele.
.
E da te upute ne bi bilo lose imati 🙈, joj kad mi muz kaze sta mu je sad.. 😬😬😬 Znam ko' i ti 🙉
.
Jagodica normalno je da te pitaju za podatke za kontakt osobu, to ce ti pisati na narukvici koju ces dobiti kad te zaprime.
.
Meni je kosa bas narasla, ali evo vec opada, ali i bebac je cupa.
.
Neki dan sam skinula aplikaciju Youtube kids i opciju do 4god, i pustila mu pjesmice, izgleda da ga umuruje to kad je nervozan, pa probajte mame, ja inace nisam jedna od onih mama koja nece djetetu dat da gleda crtice.
.
Jos sam htjela komentirat al vise neznam sta, ne funkcioniram danas
Jutro cure!
Skoljkakako prosla noc? Kako je maleni?
.
Sanjaimas li kakvih informacija?
.
Sutra stize bebica, Ae2ew2 ima dogovoreni carski!
.
Jagodicacekamo izvjesce sa pregleda…
.
Sagimi smo, cini mi se, medju zadnjima na listi, potrajat ce nasi bolovi ako bebe ne odluce ranije…
.
My babyima li kod tebe pomaka?
.
Bas ste me nasmijale sa uputama za upotrebu😂 slazem se s vama. Kad smo dosli iz rodilista s malom, plakala je od 7 navece do 3 ujutro. Davala joj sisat, dala Ad, skidala, oblacila, mijenjala pelene, nosala a ona i dalje ne uvlaci jezika. U 3 ujutro zakljucili da s njom nesto nije u redu i spakirali je i krenuli natrag u bolnicu. Nakon 5min voznje mala zaspala. Na kraju se vratili jer nema smisla doci u bolnicu a beba tako slatko spava.
Je je,sutra cr..vec sam u bolnici,radili mi ctg,pregled,i uzv..sad kazu da je beba prek 4😁
Al kao da ne mora biti,prije 2 tj bio 3300..netko je fulao jer nemre bas tolko dobit kaj ne🤪🤭
Dobro se osjecam,jedina sam u sobi prvorotka pa slusam svakakve price hehe😄👍
Jedva ga cekam❤❤❤❤❤❤
Drzite mi se sve!!!
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji