Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    27. Travanj 2020. 22:52

Skoljka jel mu pala temp nakon cepica? Pokusaj ga prepoloviti po duzini. Nisam imala iskustva sa cepicima kad je bila tako mala al mislim da ide svaka 4 sata ako ima temp. Bitno je da se drzis dobre doze.

Jahanara
    27. Travanj 2020. 23:09

Jahanara

Skoljka jel mu pala temp nakon cepica? Pokusaj ga prepoloviti po duzini. Nisam imala iskustva sa cepicima kad je bila tako mala al mislim da ide svaka 4 sata ako ima temp. Bitno je da se drzis dobre doze.

Citam na int da svakih 6 sati idu cepici.

skoljka
    27. Travanj 2020. 23:23

Jahanara

Jahanara

Da i ja sm to procitala, ali sam poslije negdje naletila da moze min od 4-6 sati. Prije sat vremena mu je bila 37.5, al evo opet mi topal, bas gadno moram ga skidat pa se razbudi, a taman malo zaspe.

Fever
    27. Travanj 2020. 23:53

Hvala cure
    Ne stigne doc do 4 kg za 10 dana ne brinem se😛
    Sitniji je za tjedan dana po mjerama, racunam da nece preko 3500-3700 max.
    Ako ne iznenadi
    Sex 0 bodova- ne mogu se sama, muz ima urođeni strah od kad sam morala mirovati i od kad je glava u zdjelici.
    Caj pijem redovno, al on nazalost ne potice otvaranje samo olaksava porod.
    Probada me svaki put kad se rita jer udara mjehur. Kad sjedim uzas pritisak jer je stvarno nisko i vidim da mu smeta kad sjednem.
    Hodam, peglam, idem stepenicama... 
    jedino sam skuzila da kak sam uvijek imala iscjedak od pocetka pojacan, zadnja dva dana ono skoro nista, i to jednom dnevno nes sitno, a prije cim malo hodam opa 

It’s a baby boy💙

Hany92
    28. Travanj 2020. 01:37

Fever

Moja kontrola super prosla, mali 3200, ja zabetonirana
    Cervix 3 cm
    Iduca kontrola u pon za 7 dana kad budem 39+4
    Ako nesto prije ne krene

Super za pregled🙂👍

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Hany92
    28. Travanj 2020. 01:39

Sanja89

Evo zvali su me dosad su svi nalazi uredni,jos neznaju nista konkretno i njima se gusio 2 puta tako da su ga odvojili samog da bude pod stalnim nadzorom…

Bit ce ok sve🙏🙏🙏🙏
    Vazno da ga drze pod kintrolom,uskoro se opet mazite vas dvoje💙

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

28. Travanj 2020. 06:56

skoljka

Jahanara

Jahanara

Da i ja sm to procitala, ali sam poslije negdje naletila da moze min od 4-6 sati. Prije sat vremena mu je bila 37.5, al evo opet mi topal, bas gadno moram ga skidat pa se razbudi, a taman malo zaspe.

Svaka 4 sata moze uz mijenjanje lupocet pa neofen, a ako je isti cepic svakih 6 sati tako je nama ped rekla. Prepolovim popola ostrim nozicem, a na zimskim sam procitala da ga je duzno trebalo prepolovit, to mi nikad nije palo na pamet.
    E da treba pit puno tekucine, a i mene tijelo bas trazi suha mi usta budu. Ovo dok sam imala puno viska sam malo izbjegavala vodu jer cim bi popila odmah bi mlijeko nadolazilo, a sad kad se uskladilo sad opet pijem vise.

Maja 3
    28. Travanj 2020. 08:18

Skoljka,kupi panadol baby sirup..nadam se da ste vec bolje! 

Boa35
    28. Travanj 2020. 08:25

Sanja vjerujem da će sve biti ok s malenom mrvicom 💙 znam da je teško, ali to je za njegovo dobro..bolje da je tamo i da otkriju što mu je. 
    Školjka kako je noć prošla, jel bili još temp? 
    Mellorine kako ste vi? 
    Trudniceee, ima li što novog kod vas, osim da vas sve boli? Možda je neka završila u rodilištu?? Joj dok se sjetim kako mi je bilo teško zadnjih tri tjedna..jedva sam čekala da rodim..ali nisam znala što me čeka tek kad rodim!! 🤪😀 Muž i ja se zezamo da nam ne trebao netko dati i upute za korištenje uz nju, možda bi bilo lakše 😂🤪

sagi
    28. Travanj 2020. 08:45

Jutro,
    Sanja rekla si utorak, to znači bi danas trebao mali doma?
    Skoljka jeste bolje? 
    Karla dobro bi došle upute 😂 
    bome je sve teže, do prije 2 tjedna sam bila puno aktivnija, redovito vježbala, sad više ne vježbam, eventualno par minuta u danu vježbe za zdjelicu, jednostavno mi se neda i bojim se da će me opet boljet. 
    Jučer sam baš imala pms "neda mi se ništa, niti gledati netflix, ne znam kaj bi sama sa sobom" epizodu navečer. Pitam muža isuse pa kaj mi je. Veli on a možda si trudna 😂😂😂
    Po noći nakon redovnog buđenja za pišanje sam imala lagane menstrualne, trbuh tvrd, pripremaju se maternica i mali 😁 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.