Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    27. Travanj 2020. 12:39

Sanja,drzi se! Ne mogu zamisliti kako ti je...al kao sto cure kazu..brzo ce to proc..i bolje da se pregleda i da je sa strucnim ljudima.

Maja 3
    27. Travanj 2020. 12:43

MERYY...

Poz curke, nova sam i možda ovo nije tema za ovdje ali ne mogu izdržati a da ne podijelim ako imate iskustva rječ potpore da mi uputitee… Naime radila sam test 4-ti dan izostanka menge i pojavio se plusić,da naglasim radila sam ga navecer malo lijeđi plusić zatim sam sutradan također navečer radila dva testića i isto su tako bili a u subotu znaci 6-ti dan ujutro sam uradila i bio je to debeli plusić, na naagovor sam odmah sutradan otišla giniću koji je rekao da se ne vidi ništa.. malo me je uzrujao bio je jako neprijatan i još puno gluposti mi se nalupetao i bez da me pregledao.. Dakle 4 testa pozitivnaa a još se ne vidi.. zbog ove situacije sa Koronom nam nisu trenutno dostupni labaratoji za nalaze, u pitanju je prva trudnoća.. danas već 8-mi dan kasni povremeno osjećaj kao da ću dobiti ali brzo prođe.. povračala sam.. i ciklusi su mi negdje od 30-32 dana .. samo se nadam da je to to,jako me je strah to što se nije vidjelo ništa i ako su mi rekli da je vjerojatno u pitanju rana trudnoća ali nama naravno nije svjedno.. oprosite što sam se raspisala ovako, nadam se da ima neko sa sličnim iskustvom lijep dan vam želim :*

Cestitam ti! Nemoj se stresirat! Ako je mala trudnoca..dr nemoze vidjet. Oko 7-8 tj ce se vec i srceko cut..pa ti je najbolje tad otic na pregled!

sagi
    27. Travanj 2020. 12:44

My baby

Anita cestitke na curici maloj! Cure kod mene se nesto pokrece.Jutros sam isla u wc i imala sam na gacama odvratnog iscjedka bas bas i onda sam dr poslala sliku..ona kaze po strucnom zaboravih kako se kaze taj cervikalbi cep ali to je taj cep pred porod.Moze biti danas a moze bit za tri dana e sad cekam…malo me bolucka pa cemo vidjet

Držim 🤞 da krene što prije i prođe što brže 🙂

Maja 3
    27. Travanj 2020. 12:44

My baby

Anita cestitke na curici maloj! Cure kod mene se nesto pokrece.Jutros sam isla u wc i imala sam na gacama odvratnog iscjedka bas bas i onda sam dr poslala sliku..ona kaze po strucnom zaboravih kako se kaze taj cervikalbi cep ali to je taj cep pred porod.Moze biti danas a moze bit za tri dana e sad cekam…malo me bolucka pa cemo vidjet

Usla si u 37 tjedan..bit ce sve ok! Evo ja ti se iskreno nadam da ce ti sto brze bit gotovo da se ne mucis vise!

Maja 3
    27. Travanj 2020. 12:47

https://ibb.co/xLsXDr9
    Pozdrav od moje kiflice!

Fever
    27. Travanj 2020. 12:50

Ne znam jesam cestitala ili ne, Anita cestitke na maloj P💜
    Mene toliko probada zadnjih par sati, mali divlja, imam pregled u pola 5 pa cemo vidjeti jel se sta događa ili je samo zlocest danas

It’s a baby boy💙

Daisy30
    27. Travanj 2020. 13:03

Cestitam Anita! 
    Ja sam jutros imala prvi pregled u bolnici (Sv. Duh) i proslo je bolje nego sto sam ocekivala, s obzirom da je zadnje bila sumnja na IUGR. Ugl. po uzv-u bebac je procjenjen na cca 2.850, a doktorica koja me nakon toga primila, prvo mi je trbuh palpacijski pregledala i rekla da je po tome procjena na 3.200/3.300g. I sve ostalo je ok :)

MickeyMouse
    27. Travanj 2020. 13:15

Mybaby meni je ispao dan prije poroda, u noći krenuli trudovi. Nadam se da je to to i kod tebe da te vise ne muče te kontrakcije. 
    Maja preslatka je 😍
    Bila je ipak danas patronažna i u 4 dana je dobila 190 grama tako da je sve okej ☺️ Ja se nisam vise stresirala jer bas lijepo spava jede kaka i piški, tak da sam vjerovala u pozitivan pomak na vagi ☺️

My baby
    27. Travanj 2020. 13:18

Hvala cure i ja se nadam krenulo me bolit malo no podnosljivo je jos...sad me hvata strah od poroda😂,a opet ove dane mi dopizdilo u ovim bolovima vidjet cemo.ja sam krenula oprat prozore pa vam javim ako danas zavrsim na porodu samo da ne traje dugo nadam se

Hany92
    27. Travanj 2020. 13:19

Maja 3

https://ibb.co/xLsXDr9
    Pozdrav od moje kiflice!

Ajme kako sam slatka🤗🥰😊💜

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.