Sanja,drzi se! Ne mogu zamisliti kako ti je...al kao sto cure kazu..brzo ce to proc..i bolje da se pregleda i da je sa strucnim ljudima.
Poz curke, nova sam i možda ovo nije tema za ovdje ali ne mogu izdržati a da ne podijelim ako imate iskustva rječ potpore da mi uputitee… Naime radila sam test 4-ti dan izostanka menge i pojavio se plusić,da naglasim radila sam ga navecer malo lijeđi plusić zatim sam sutradan također navečer radila dva testića i isto su tako bili a u subotu znaci 6-ti dan ujutro sam uradila i bio je to debeli plusić, na naagovor sam odmah sutradan otišla giniću koji je rekao da se ne vidi ništa.. malo me je uzrujao bio je jako neprijatan i još puno gluposti mi se nalupetao i bez da me pregledao.. Dakle 4 testa pozitivnaa a još se ne vidi.. zbog ove situacije sa Koronom nam nisu trenutno dostupni labaratoji za nalaze, u pitanju je prva trudnoća.. danas već 8-mi dan kasni povremeno osjećaj kao da ću dobiti ali brzo prođe.. povračala sam.. i ciklusi su mi negdje od 30-32 dana .. samo se nadam da je to to,jako me je strah to što se nije vidjelo ništa i ako su mi rekli da je vjerojatno u pitanju rana trudnoća ali nama naravno nije svjedno.. oprosite što sam se raspisala ovako, nadam se da ima neko sa sličnim iskustvom lijep dan vam želim :*
Cestitam ti! Nemoj se stresirat! Ako je mala trudnoca..dr nemoze vidjet. Oko 7-8 tj ce se vec i srceko cut..pa ti je najbolje tad otic na pregled!
Anita cestitke na curici maloj! Cure kod mene se nesto pokrece.Jutros sam isla u wc i imala sam na gacama odvratnog iscjedka bas bas i onda sam dr poslala sliku..ona kaze po strucnom zaboravih kako se kaze taj cervikalbi cep ali to je taj cep pred porod.Moze biti danas a moze bit za tri dana e sad cekam…malo me bolucka pa cemo vidjet
Držim 🤞 da krene što prije i prođe što brže 🙂
Anita cestitke na curici maloj! Cure kod mene se nesto pokrece.Jutros sam isla u wc i imala sam na gacama odvratnog iscjedka bas bas i onda sam dr poslala sliku..ona kaze po strucnom zaboravih kako se kaze taj cervikalbi cep ali to je taj cep pred porod.Moze biti danas a moze bit za tri dana e sad cekam…malo me bolucka pa cemo vidjet
Usla si u 37 tjedan..bit ce sve ok! Evo ja ti se iskreno nadam da ce ti sto brze bit gotovo da se ne mucis vise!
Ne znam jesam cestitala ili ne, Anita cestitke na maloj P💜
Mene toliko probada zadnjih par sati, mali divlja, imam pregled u pola 5 pa cemo vidjeti jel se sta događa ili je samo zlocest danas
It’s a baby boy💙
Cestitam Anita!
Ja sam jutros imala prvi pregled u bolnici (Sv. Duh) i proslo je bolje nego sto sam ocekivala, s obzirom da je zadnje bila sumnja na IUGR. Ugl. po uzv-u bebac je procjenjen na cca 2.850, a doktorica koja me nakon toga primila, prvo mi je trbuh palpacijski pregledala i rekla da je po tome procjena na 3.200/3.300g. I sve ostalo je ok :)
Mybaby meni je ispao dan prije poroda, u noći krenuli trudovi. Nadam se da je to to i kod tebe da te vise ne muče te kontrakcije.
Maja preslatka je 😍
Bila je ipak danas patronažna i u 4 dana je dobila 190 grama tako da je sve okej ☺️ Ja se nisam vise stresirala jer bas lijepo spava jede kaka i piški, tak da sam vjerovala u pozitivan pomak na vagi ☺️
Hvala cure i ja se nadam krenulo me bolit malo no podnosljivo je jos...sad me hvata strah od poroda😂,a opet ove dane mi dopizdilo u ovim bolovima vidjet cemo.ja sam krenula oprat prozore pa vam javim ako danas zavrsim na porodu samo da ne traje dugo nadam se
https://ibb.co/xLsXDr9
Pozdrav od moje kiflice!
Ajme kako sam slatka🤗🥰😊💜
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji