Zadrzan je na promatranju,sinoc se ponovilo i uopce nisam htjela zvat vec smo direktno isli u bolnicu,neznaju sta je ovako ni zasto se desava,ostaje tamo do utorka...cure drage nema posjeta,nisam mogla ostat s njim ma nista nista,kad su mi rekli da ga moraju zadrzat i da nema posjeta pocela sam plakat ko luda...znam da je to za njega najbolje i da je u dobrim rukama ali jebala ih ta korona vise,neznam sta me vise boli sama pomisao da ga necu vidit do utorka ma samo placem...oprostite,bas sam se morala ispuhat...
Ne moze se nazalost to nikak sprijeciti dok ne nauci gutati na vrijeme.. nadam se uskoro da vama bude lakse 🤞🏻 Imala sam jedan slucaj do sad s tako malom bebom od kada radim- naucila je kroz tjedan dana pa me mama nije zvala vise uplaseno :-D drzim fige da tako bude i kod Vas
It’s a baby boy💙
Jutro 🦉
Sanja ajoj, ne razumijem zašto ne ostave mamu s bebom 😕
Anita nadam se da je sve ok prošlo i da se maziš s bebicom, samo nisi stigla javit 🙂
Zadrzan je na promatranju,sinoc se ponovilo i uopce nisam htjela zvat vec smo direktno isli u bolnicu,neznaju sta je ovako ni zasto se desava,ostaje tamo do utorka…cure drage nema posjeta,nisam mogla ostat s njim ma nista nista,kad su mi rekli da ga moraju zadrzat i da nema posjeta pocela sam plakat ko luda…znam da je to za njega najbolje i da je u dobrim rukama ali jebala ih ta korona vise,neznam sta me vise boli sama pomisao da ga necu vidit do utorka ma samo placem…oprostite,bas sam se morala ispuhat…
Sanja biti ce sve ok 🤞 zao mi je sta nisi mogla ostat s njim i sta moras prolazit kroz ovo 🙈 ispusi se, isplaci se i idemo dalje 😊 bolje da je tamo 🙈
Zadrzan je na promatranju,sinoc se ponovilo i uopce nisam htjela zvat vec smo direktno isli u bolnicu,neznaju sta je ovako ni zasto se desava,ostaje tamo do utorka…cure drage nema posjeta,nisam mogla ostat s njim ma nista nista,kad su mi rekli da ga moraju zadrzat i da nema posjeta pocela sam plakat ko luda…znam da je to za njega najbolje i da je u dobrim rukama ali jebala ih ta korona vise,neznam sta me vise boli sama pomisao da ga necu vidit do utorka ma samo placem…oprostite,bas sam se morala ispuhat…
Znam da ti je tesko, ali bolje za njega da je ostao. Vjerujem da ce mu napraviti i dodatne pretrage, ali se iskreno nadam da te nece plasiti sa usputnim dijagnozama. Nemas druge, strpi se do utorka, zovi ih po par puta na dan da pitas kako je. Kako huta mlijeko, to zna jel.?
Mame kako se vase bebe bude, jel u misu samo otvore oci ili sa placom. Ja neznam sta je ovom mome sinu. Jedan put se probudi u miru, otvori oci i razgleda i tako moze po pola sata, a nekad u placu, nenormalno, pa stane jos spava pa opet, jedno sam vrijeme mislila da ga stomak muci kad se tako budi, ali cini mi se da ipak nije do stomaka nego on to tako, ili nesto sanja, neznam sta bi mislila, ali mi ide na zivce nemogu ga smiriti dugo kad se stvarno razbudi, probala sam i sa dudom odgadjat mu to plakanje, pa ono ššššš, to upali na kratko pa nastavi.
.
I jos nesto, sve zaboravim pitati koje komprese za grudi koristite? Jel imaju neke u Muleru ili Bipi da nisu velike? Do sad sam imala od Chicca dva paketa i skoro potrosila, ali ne bi njih opet jer su mi velike pa se naboraju ispod potkosulje ili grudnjaka.
Znam da ti je tesko, ali bolje za njega da je ostao. Vjerujem da ce mu napraviti i dodatne pretrage, ali se iskreno nadam da te nece plasiti sa usputnim dijagnozama. Nemas druge, strpi se do utorka, zovi ih po par puta na dan da pitas kako je. Kako huta mlijeko, to zna jel.?
Mlijeko guta normalno tu i tamo se zagrcne al to je jer naglo pije,bar se meni cini...neznsm dal je to sve skupa povezano
Anita nadam se da je porod iza tebe i da uzivas s bebicom svojom 🤞🏼💞
.
Sanja drži se, ne mogu zamisliti kako ti je 😳, al opet bolje da se sve provjeri, nego da su vas otkantali a mali se muci
Poz curke, nova sam i možda ovo nije tema za ovdje ali ne mogu izdržati a da ne podijelim ako imate iskustva rječ potpore da mi uputitee... Naime radila sam test 4-ti dan izostanka menge i pojavio se plusić,da naglasim radila sam ga navecer malo lijeđi plusić zatim sam sutradan također navečer radila dva testića i isto su tako bili a u subotu znaci 6-ti dan ujutro sam uradila i bio je to debeli plusić, na naagovor sam odmah sutradan otišla giniću koji je rekao da se ne vidi ništa.. malo me je uzrujao bio je jako neprijatan i još puno gluposti mi se nalupetao i bez da me pregledao.. Dakle 4 testa pozitivnaa a još se ne vidi.. zbog ove situacije sa Koronom nam nisu trenutno dostupni labaratoji za nalaze, u pitanju je prva trudnoća.. danas već 8-mi dan kasni povremeno osjećaj kao da ću dobiti ali brzo prođe.. povračala sam.. i ciklusi su mi negdje od 30-32 dana .. samo se nadam da je to to,jako me je strah to što se nije vidjelo ništa i ako su mi rekli da je vjerojatno u pitanju rana trudnoća ali nama naravno nije svjedno.. oprosite što sam se raspisala ovako, nadam se da ima neko sa sličnim iskustvom lijep dan vam želim :*
Skoljka mislis na one blazinice za upijanje mlijeka?
Ja sam kupila u Mulleru njihove bas : https://ibb.co/LRnCXsk i cine mi se oke, nisu prevelike, jedino ti jos ne mogu rec kolko dobro upijaju hehe
.
Sortiraj odgovore
Najstariji