Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina220210
    26. Travanj 2020. 20:42

mmammaa

Tina220210 trenuto sam na +10, ali nekako svaki dan, zadnjih par dana, dobijem dodatnih 10-20 dag i ne kuzim kako jer bas pazim koliko jedem. Misteriozno debljanje sam pripisala tome da se mozda to beba deblja??
    Prvu sam rodila na 39+5 sto bi bilo sutra.. Mala ajde vise vaaaaaaan 🤞🤞🤞

Pa dobiva i beba a i tebi se voda vjerojatno malo nakuplja sad, ja sam pod kraj baš bila sva neka napuhana, zato se nisam ni htjela vagati. 
    Ajd van beboooo🤞🤞🤞

Tina220210
    26. Travanj 2020. 20:44

skoljka

Vaki znaci i ti ko ibja teudnica poslije podne 🙈😂
    Tina e da i kad se napinje puno, to je znao u prvih mjesec dana pa sam mu dala kapi. Imaju one jos jednu svrhu kod mene 😂 kad place a nemogu ga nikakonsmiriti pa nece ni dudu, ja na dudu stavim kapljicu i odmah mir 🙈😂, bas sam grozna🤪
    Mmamma eh nek sam i ja netkom uljepsala dan 💪🏻😂
    Sanja ja nemogu ni zamisliti tu situaciju 😬, i moj je jednom ostao bez daha, groznooo, a to da se gusu neznam sta bi. Jel na boku spava? Jel mu se to desava samo kad je na ledjima?

Zasto ga to smiri? Moja nekad hoće dudu, nekad ne. Ovako navečer oko 9 pljuje i dudu i cicu, baš ju uhvati neka nervoza...

Kad ste vi svojima rezale noktiće prvi put? 

26. Travanj 2020. 20:57

Mojoj je ocito danas skok od 6 tjedana, bas puno jede neznam di joj stane. Karla kakvo je kod vas stanje?
    Tina ja jos nisam jer se jos sami lome, kad onako ocvrsnu onda cu ih poceti rezati. 

skoljka
    26. Travanj 2020. 21:48

Tina pa i ti kad si nervozna i pojedes cokoladu odmah ti je lakse 😂, pa zato sto su slatke i mirisu po coko bananicama 😋 Moj u zadnje vrijeme nece dudu navecer za spavanje, bas je smijesan, kad pojede bocicu, podrigne i samo zatvori oci kad ga spustim, ali nije zaspao nego tako lezi i nece dudu 😂, i tako ga ostavim dok ne zaspi, neso gundja, mlatara rukama nogama. 
    Ja svom sjecem nokte skaricama svaki tjedan odkako smonizasli iz bolnice

neverland
    26. Travanj 2020. 23:59

skoljka

neverland

Krenula s 63, 164cm, sad imam 78 i isto nitko ne vjeruje, fino se to rasporedilo 😄 a idealna mi je 58, to sam jedino poslije mučnina imala.
    Anita, sretnoo! Zašto plahta? Toliko vode curi?

😂😂😂😂😂😂😂 Jesam se nasmijala, pa kad vodenjak bas pukne to lije ko ludo al u intervalima, kao da nekontrolirano naglo piskis 😂😂, stisces noge kao da zaustavis al ne staje 🙈😂😂

Hahahahahah a sad sam i ja! Nego sam mislila zašto plahtu baš, zar nije moglo nešto malo diskretnije, ulosci, rucnici i to 😅

neverland
    27. Travanj 2020. 00:03

Sanja, nisam nikad čula za to, ali ima mi smisla. Meni su usta puna sline od početka trudnoce i nekad ju znam udahnuti u pluća. Bar jednom dnevno, mrzim to!! Mislim da mi je to od refluksa jer kad god mi krene kiselina, usta puna sline. Da mu probas kupiti višak sline s krpicom? Malo pomalo. Ne znam kolko je to pametno, nek me cure koje znaju bolje isprave 

skoljka
    27. Travanj 2020. 03:05

neverland

skoljka

neverland

Krenula s 63, 164cm, sad imam 78 i isto nitko ne vjeruje, fino se to rasporedilo 😄 a idealna mi je 58, to sam jedino poslije mučnina imala.
    Anita, sretnoo! Zašto plahta? Toliko vode curi?

😂😂😂😂😂😂😂 Jesam se nasmijala, pa kad vodenjak bas pukne to lije ko ludo al u intervalima, kao da nekontrolirano naglo piskis 😂😂, stisces noge kao da zaustavis al ne staje 🙈😂😂

Hahahahahah a sad sam i ja! Nego sam mislila zašto plahtu baš, zar nije moglo nešto malo diskretnije, ulosci, rucnici i to 😅

U bolnici je plahta glavna stvar, sluzi za sve 😂 od spavanja na njoj do uloska 😂😂😂 sta ti god treba dobijes plahtu 😂. A ulozak ti realno nemoze pomoci. Ja sam stavljala one chicco (🙄 jel se tako zovu?) kad krene liti to za sekund promoci. 

LaLuna
    27. Travanj 2020. 04:32

skoljka

Melorine ahahhaha koliko imas godina, ja 33. Ah i ja sam imala nekad i 52 i 48 🤪. Ahahah i moje su sise zali boze 🙈 al kad se napune pravi silikoni, a guzice sam dobila 😫 ja je nevolim 😬🙈😂😂😂
    LaLuna i meni su rekli da samo ja ulazim sa bebom, uh nadam se da cemo prezivjeti sutra 😔 I ja planiram uzeti te flastere, a cepice vec imam od prije za svaki slucaj. Mi naruceni u 12h, a on obicnontad spava, bit ce veselo i kad ga razbudi i jos pikica.
    A kad ste vi to bile?

Bile u četvrtak. Sretno danas i neka prođe brzo 🤞🍀

LaLuna
    27. Travanj 2020. 04:51

Karla nisam stavljala nikakve obloge

• Sancy3
    27. Travanj 2020. 05:31

skoljka

Vaki znaci i ti ko ibja teudnica poslije podne 🙈😂
    Tina e da i kad se napinje puno, to je znao u prvih mjesec dana pa sam mu dala kapi. Imaju one jos jednu svrhu kod mene 😂 kad place a nemogu ga nikakonsmiriti pa nece ni dudu, ja na dudu stavim kapljicu i odmah mir 🙈😂, bas sam grozna🤪
    Mmamma eh nek sam i ja netkom uljepsala dan 💪🏻😂
    Sanja ja nemogu ni zamisliti tu situaciju 😬, i moj je jednom ostao bez daha, groznooo, a to da se gusu neznam sta bi. Jel na boku spava? Jel mu se to desava samo kad je na ledjima?

Samo na bok ga stavljam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.