Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    20. Travanj 2020. 14:31

Ja se cula sa svojom dr pa idem kod nje za sat na pregled.javim novosti

• MiniMa
    20. Travanj 2020. 14:31

Krivo se izrazila, a nema edita 🤦‍♀️
    hopsanje po muzu vise koristi od hopsanja po lopti hahahaha

sagi
    20. Travanj 2020. 14:32

My baby

https://ibb.co/Lgbnh9d Eto pripremila sam i kinderbet napokon

Bravo, lijep je 🙂
    I ja jučer slagala posteljinu, stavila sam poplane samo zato jer ih imam, al maknuti ću vjerojatno 😂
    Mali u našoj sobi 

I veći u bebačevoj, doduše stražnja stranica još nije postavljena, poslali nam 4 matice premalo, nije mi se dalo reklamirat, kupit ćemo. 

Vaki
    20. Travanj 2020. 14:51

Sagi - baš me zanima koliko će bebica boraviti u velikom krevetiću... Već vidim kako selite veliki u svoju sobu (kad ovaj mali preraste). 😊

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Fever
    20. Travanj 2020. 14:54

Ma hopsaj, samo nek ga opere prije😂😂😂😂😂😂😂

It’s a baby boy💙

MickeyMouse
    20. Travanj 2020. 15:05

Fever super za dobar pregled! 
    My baby čekamo informacije! 

sagi
    20. Travanj 2020. 15:48

Vaki

Sagi - baš me zanima koliko će bebica boraviti u velikom krevetiću… Već vidim kako selite veliki u svoju sobu (kad ovaj mali preraste). 😊

Haha, nadobudno je plan da od 6 mj bude u svojoj sobi 😂
    Već sad mi je smiješno 😂😂

Mom
    20. Travanj 2020. 16:09

Fever

🤣🤣🤣
    Koliko sam skontala, nije toliko do hopsanja koliko do toga da sprema otvara cerviks.

E, imamo i mi plan, da ona bude u svom kreveticu koji je uz nas pa sa godinu dana ide u svoju sobu, isto nam svi govore da nema šanse i da će spavati s nama u krevetu. A tko to zna, jedno su planovi a drugo kad čovjek to sve doživi. Pogotovo kao zbog dojenja je lakše da spava s nama. Maaa.... 

My baby
    20. Travanj 2020. 16:18

Evo me..nije gledala vaginalno uzv mi je radila i gledala jel mi curi plodna voda.plodna voda ne curi,po uzv se cerviks skracuje to mi je samo rekla i da mala ima sad oko 2700 kg.narucila me opet u petak po potrebi ranije

sagi
    20. Travanj 2020. 16:28

Mommy

Fever

🤣🤣🤣
    Koliko sam skontala, nije toliko do hopsanja koliko do toga da sprema otvara cerviks.
    .
    E, imamo i mi plan, da ona bude u svom kreveticu koji je uz nas pa sa godinu dana ide u svoju sobu, isto nam svi govore da nema šanse i da će spavati s nama u krevetu. A tko to zna, jedno su planovi a drugo kad čovjek to sve doživi. Pogotovo kao zbog dojenja je lakše da spava s nama. Maaa….

Mala od moje frendice je u svojoj sobi ispočetka, od par tjedana, ima nade 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.