Ja se cula sa svojom dr pa idem kod nje za sat na pregled.javim novosti
Krivo se izrazila, a nema edita 🤦♀️
hopsanje po muzu vise koristi od hopsanja po lopti hahahaha
https://ibb.co/Lgbnh9d Eto pripremila sam i kinderbet napokon
Bravo, lijep je 🙂
I ja jučer slagala posteljinu, stavila sam poplane samo zato jer ih imam, al maknuti ću vjerojatno 😂
Mali u našoj sobi
I veći u bebačevoj, doduše stražnja stranica još nije postavljena, poslali nam 4 matice premalo, nije mi se dalo reklamirat, kupit ćemo.
Sagi - baš me zanima koliko će bebica boraviti u velikom krevetiću... Već vidim kako selite veliki u svoju sobu (kad ovaj mali preraste). 😊
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sagi - baš me zanima koliko će bebica boraviti u velikom krevetiću… Već vidim kako selite veliki u svoju sobu (kad ovaj mali preraste). 😊
Haha, nadobudno je plan da od 6 mj bude u svojoj sobi 😂
Već sad mi je smiješno 😂😂
Ma hopsaj, samo nek ga opere prije😂😂😂😂😂😂😂
🤣🤣🤣
Koliko sam skontala, nije toliko do hopsanja koliko do toga da sprema otvara cerviks.
.
E, imamo i mi plan, da ona bude u svom kreveticu koji je uz nas pa sa godinu dana ide u svoju sobu, isto nam svi govore da nema šanse i da će spavati s nama u krevetu. A tko to zna, jedno su planovi a drugo kad čovjek to sve doživi. Pogotovo kao zbog dojenja je lakše da spava s nama. Maaa....
Evo me..nije gledala vaginalno uzv mi je radila i gledala jel mi curi plodna voda.plodna voda ne curi,po uzv se cerviks skracuje to mi je samo rekla i da mala ima sad oko 2700 kg.narucila me opet u petak po potrebi ranije
Ma hopsaj, samo nek ga opere prije😂😂😂😂😂😂😂
🤣🤣🤣
Koliko sam skontala, nije toliko do hopsanja koliko do toga da sprema otvara cerviks.
.
E, imamo i mi plan, da ona bude u svom kreveticu koji je uz nas pa sa godinu dana ide u svoju sobu, isto nam svi govore da nema šanse i da će spavati s nama u krevetu. A tko to zna, jedno su planovi a drugo kad čovjek to sve doživi. Pogotovo kao zbog dojenja je lakše da spava s nama. Maaa….
Mala od moje frendice je u svojoj sobi ispočetka, od par tjedana, ima nade 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji