Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hany92
    20. Travanj 2020. 16:28

My baby

Evo me..nije gledala vaginalno uzv mi je radila i gledala jel mi curi plodna voda.plodna voda ne curi,po uzv se cerviks skracuje to mi je samo rekla i da mala ima sad oko 2700 kg.narucila me opet u petak po potrebi ranije

Sretno!🤞Vazno da je sve pod kontrolom,osim ti bolovi..

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Fever
    20. Travanj 2020. 16:31

Mene uvijek gleda i abd i vag. meni je rekla da nisam otvorena ali se cervix skracuje ( stoje kao normalno za nase tjedne) zbog toga i imam menstrualne bolove i probadanja ponekad. I lazne kontrakcije.. a sjedit ne mogu jer je pritisak ogroman, samo moj malac je vec na 3045g.

It’s a baby boy💙

20. Travanj 2020. 16:32

Cure, drzte se!
    Predivni krevetici :)
    Fever, bravo za dobar pregled! 😊 ja danas usporena... skuhala rucak i vratila se u krevet. Jedem datulje i cekam dostavu lista maline :D

My baby
    20. Travanj 2020. 16:33

Fever a ok no mi smo razlika skoro dva tjedna..ipak je razlika,meni je rekla ako izdrzim do 37 da ce dobiti jos do 800 g otprilike.

My baby
    20. Travanj 2020. 16:34

Tj i 37 tjedan da udjem u 38

My baby
    20. Travanj 2020. 16:35

Ja sam isto za to da se gleda i vaginalno no ona kaze da ne bi prckala sad dole previse..a valjda ona zna vise sam luda od razmisljanja sta i kako

skoljka
    20. Travanj 2020. 16:45

Vaki

Sagi - baš me zanima koliko će bebica boraviti u velikom krevetiću… Već vidim kako selite veliki u svoju sobu (kad ovaj mali preraste). 😊

😂😂😂😂😂😂, jos bolje kad im bebac zavrsi kod njih u krevetu, kao i ovaj moj u nasem, al bome morat ce muz uskoro popustit jer se mali opasno poceo vrtiti

Cure super su vam krevetici

Fever super za dobar pregled

• MiniMa
    20. Travanj 2020. 16:48

Jao malina sad si me podsjetila.....
    Bila ja za vikend u DM-po jos neke sitnice i kak sam se zurila jer je M vec bio na blagajni, reko budem ja pogledala za taj caj... Dosla do police s cajevima i odma ja njega spazim, zgrabim i na blagajnu... Dodem doma, otvorim vrecicu, i zasmrdi po maslinovom ulju (ja ga ne volim, pa mi smrdi 🙈)....
    Kad ono, ja zgrabila list maSline 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

neverland
    20. Travanj 2020. 16:52

Cure, ja se sama depiliram voskom dolje i dalje 😂 napatim se kao na križu, ali ne odustajem 😁

neverland
    20. Travanj 2020. 16:54

Fever

Moj pregled uredno prosao, malac 3045g, ja i dalje 11 u plusu.
    Kontrole kod gin do poroda, ne da mi u bolnicu zbog zaraze i toga
    Nisam otvorena al je cerviks skracen
    Sutra idem vaditi krv za epiduralnu

Meni moja rekla da nema pregleda ni kod nje ni u bolnici. Otišla sam sama u bolnici i sad svaki tjedan tamo imam. A nitko mi nije rekao za vađenje krvi za epiduralnu, tko te poslao i gdje?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.