Evo me..nije gledala vaginalno uzv mi je radila i gledala jel mi curi plodna voda.plodna voda ne curi,po uzv se cerviks skracuje to mi je samo rekla i da mala ima sad oko 2700 kg.narucila me opet u petak po potrebi ranije
Sretno!🤞Vazno da je sve pod kontrolom,osim ti bolovi..
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Mene uvijek gleda i abd i vag. meni je rekla da nisam otvorena ali se cervix skracuje ( stoje kao normalno za nase tjedne) zbog toga i imam menstrualne bolove i probadanja ponekad. I lazne kontrakcije.. a sjedit ne mogu jer je pritisak ogroman, samo moj malac je vec na 3045g.
It’s a baby boy💙
Cure, drzte se!
Predivni krevetici :)
Fever, bravo za dobar pregled! 😊 ja danas usporena... skuhala rucak i vratila se u krevet. Jedem datulje i cekam dostavu lista maline :D
Fever a ok no mi smo razlika skoro dva tjedna..ipak je razlika,meni je rekla ako izdrzim do 37 da ce dobiti jos do 800 g otprilike.
Ja sam isto za to da se gleda i vaginalno no ona kaze da ne bi prckala sad dole previse..a valjda ona zna vise sam luda od razmisljanja sta i kako
Sagi - baš me zanima koliko će bebica boraviti u velikom krevetiću… Već vidim kako selite veliki u svoju sobu (kad ovaj mali preraste). 😊
😂😂😂😂😂😂, jos bolje kad im bebac zavrsi kod njih u krevetu, kao i ovaj moj u nasem, al bome morat ce muz uskoro popustit jer se mali opasno poceo vrtiti
.
Cure super su vam krevetici
.
Fever super za dobar pregled
Jao malina sad si me podsjetila.....
Bila ja za vikend u DM-po jos neke sitnice i kak sam se zurila jer je M vec bio na blagajni, reko budem ja pogledala za taj caj... Dosla do police s cajevima i odma ja njega spazim, zgrabim i na blagajnu... Dodem doma, otvorim vrecicu, i zasmrdi po maslinovom ulju (ja ga ne volim, pa mi smrdi 🙈)....
Kad ono, ja zgrabila list maSline 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Cure, ja se sama depiliram voskom dolje i dalje 😂 napatim se kao na križu, ali ne odustajem 😁
Moj pregled uredno prosao, malac 3045g, ja i dalje 11 u plusu.
Kontrole kod gin do poroda, ne da mi u bolnicu zbog zaraze i toga
Nisam otvorena al je cerviks skracen
Sutra idem vaditi krv za epiduralnu
Meni moja rekla da nema pregleda ni kod nje ni u bolnici. Otišla sam sama u bolnici i sad svaki tjedan tamo imam. A nitko mi nije rekao za vađenje krvi za epiduralnu, tko te poslao i gdje?
Sortiraj odgovore
Najstariji