Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    20. Travanj 2020. 11:10

Lista trudnica s terminima:
    LaLuna – 23.2. CURA – (11.2. LEA)
    Lilypie – 10.3. CURE – (14.2. SARA, NORA)
    Skoljka - 13.3. DEČKO – (25.2. AARON)
    MeddLeo407 - 16.3. CURA – (10.3. ENA)
    Tina1803 – 18.3. DEČKO – (20.3. MARIN)
    Lunina_mama – 18.3. DEČKO – (5.3. KAI)
    Karla89 - 25.3. CURA – (14.3. MARETA)
    Mellorine – 27.3. CURA – (14.3. DORA)
    brankica09 – 2.4. CURA – (6.4. RITA)
    Luca87 – 4.4. CURA – (5.4. CVITA)
    Vaki - 6.4. DEČKO – (30.3. MISLAV)

Tina220210 – 4. mjesec CURA – (30.3. IVA)
    Minnie255 – 8.4. CURA – (10.4. CVITA)
    Maja3 – 15.4.  CURA – (14.4. NINA)

Elenicaa20 – DEČKO - (15.4.)
    sirenita – 15.4. - DEČKO

MickeyMouse – 15.4. CURA – (17.4. LAURA)
    sinjorinagusarica – 4. mjesec DEČKO – (16.4.)
    sanrio – 22.4.  CURA
    Newmum – 23.4. CURA
    Smiley – 23.4. CURA
    Sanja89 – 24.4. DEČKO – (31.3. GABRIEL)
    Lady33 – 25.4. CURA
    Mommy – 25.4. CURA
    Pupi30 – 29.4. DEČKO
    mimmyx – 29.4. – CURA

Anita91 – 29.4. - CURA
    momtobe – 30.4.
    mmammaa – 30.4. CURA
    bejb2 – 2.5. DEČKO
    Fever – 3.5. DEČKO
    Tea34 – 3.5. DEČKO
    neverland – 5.5. CURA
    Aaaaaee2eeeeeew2 – 5.5. DEČKO
    maybaby – 7.5. CURA
    happyivy – 8.5. CURA
    Majuska – 8.5. CURA

jagodica_bobica25 – 12.5. CURA
    TeeaS – 15.5. – CURA
    My baby – 15.5. - CURA
    MiniMa – 15.5. -DEČKO
    malina08 – 18.5. DEČKO
    sagi – 21.5. DEČKO
    Jahanara – 21.5. DEČKO
    monalisa – 31.5. CURA
    Corinne – 5. mj. DEČKO
    Jom12 – 5. mjesec CURA
    Ellae – DEČKO
    soeka22 – CURA

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Fever
    20. Travanj 2020. 11:29

Malina ma smijes i ovak to protrci samo :-D
    Jahanara nisam, moj je bio iz Svicarske s weba sto inace narcuujem, vratili su ga nazad nakon 14 dana stajanja na posti u Zg jer je bila zabrana za neke zemlje izmedju ostalog i Svicarska, narucila sam u subotu ponovo pa cekam sa dode ( sad je ukinuta zabrana) a za ovo sto nije doslo cekam povrat :-)

It’s a baby boy💙

brankica09
    20. Travanj 2020. 11:33

LaLuna

Mame koje doje, je li vašim bebicama stolica proljevasta? Meni je tako u 90% pokakanih pelena… kad joj dam dohranu onda bude malo gušća i ima onih zrnaca, ali sad je većinom na mojemu…
    školjka što se količine tiče, moja varira, od 40-140 ml, kako kad… jer doji po 5 min, rijetko duže, pa izdajam…prestala sam se opterećivati, mala je udvostručila porođajnu težinu u nepuna 2,5mj…zadovoljna je i aktivna, lijepo spava noć a i u toku dana si lijepo odspava. Sad čekamo dogovor s pedijatricom oko cijepljenja (po tablici/rasporedu HZZO-a) i da konačno obavimo taj sistematski… zvala za uzv kukića, ne naručuju do daljnjeg (Pula), zna li netko ako je drukčija situacija u Rijeci? Školjka spominjala si neka dodatna cjepiva?

LaLuna takva 💩 je kod nas, jos kad prode na leda 🙇‍♀️ kaze patronazna da je to ok 🤷‍♀️

20. Travanj 2020. 11:33

skoljka

Mellorine

LaLuna od moje je isto takva stolica, to je normalno za samo dojenu bebu, mojoj cak zna i proci van iz pelene na leđa koliko naglo ona to ispusti.
    MickeyMouse tako i nasa starija seka od dvi ipo god, presmijesna je. Cim bebolina pocme plakati ona pocme trcat i vikat place place treba dudu 😂😂
    MiniMa pa nebrini kako god bude ako stignes stignes ako ne ne. Ja npr nisam stigla, bilo je sve uredno, ali morali su me jos srediti i sestra je to pazljivo sve odradila.
    Skoljka jel koristite jos jedinicu pelene ili ste na dvojku presli?
    Nama je patronazna bila dvaput, a i sistematski smo obavili tako da to kako kod koga. Samo su rekli da uzv sad ne rade ali da predamo uputnicu pa da ce nas oni zvati kad krenemo.
    E da pa sve si natrpajte nesto od grickalica za bolnicu i koju vocku da izdrzite, pogotovo ko ide na carski pa ce vise dana biti. Ja bi pregladnila da jos nisam imala u torbi nesto.

Da koristim imam joj pakovanje i pol P activebaby ono 48 i mislim se da cemononda preci na dvojku. Realno ova ce mu jos moci ali nekako mi postala kratka, vidjet cu jos. Kako vi stojite, tvoja brze dobiva na kilazi?

Jos smo uvijek na jedinici pa bas gledam koliko da jos kupim jer imam jos pola onog velikog paketa od 78. E sjetila sam se ostavila sam kod mojih paket dvojke pa cu joj isprobati jesu li prevelike. Jer njoj i sad prođe na leđa ali vjerojatno to nema veze sa pelenama nego sto ona to tako naglo ispali 😂😂

Vaki
    20. Travanj 2020. 11:37

Mi smo neki dan prešli na dvojku. Konačno mi nije popišan do vrata nakon trosatnog spavanja. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

TinaVale
    20. Travanj 2020. 11:39

Vaki

My baby - ja bih im samo ostala dolje…
    Mame, da vas pitam. Jeste li vi podigle pakete iz dm-a nakon što ste rodile? Što treba ponjeti ako ste bile?
    Mickey - moj se muči od 3. dana starosti, iako svi tvrde da tako mala beba ne može imati grčeve - ja sam sigurna da su to grčevi. Kako to misliš usta su joj suha?

Meni je rekla blagajnica u DM-u (kada sam podizala paket za sebe) da može bilo tko doći s mojom karticom i podignuti. Mislim da oni samo zapišu datum rođenja djeteta da bi slali akcije. 

brankica09
    20. Travanj 2020. 11:39

sagi

Skoljka ja čitam sva vaša mama iskustva i nek samo bude detaljno. Mislim vjerojatno ću sve zaboravit dok se mali rodi, al ostat će mi da je neka barem to spominjala 😁
    MiniMa i ja sam razmišljala kad krenu trudovi dal ću se usudit s britvicom dolje 😁 al prijeđem britvicom svako malo pa neće bit tolka katastrofa valjda 😂
    .
    Cure kojima je ovo prva beba, kad ste rješavale pedijatra? Mi smo na Španskom, sad sam zvala da pitam kak to ide i rekla mi sestra da će u 6.om mj bit na godišnjem jer ga sad ne smiju koristiti pa ih onda tad tjeraju. Al da će zapisat prezime i nek probam nazvat tjedan nakon što rodim 🤔

Sagi ja sam zvala kad smo dosle doma, uzela je podatke , morala sam joj poslat OIB  i otpusna pisma, i kaze da nazovem kad cemo bit blizu mjesec dana pa cemo se dogovorit 🙈 stignes , bez brige 😊 inace mi smo ma Preckom , susjede smo 👀🥳
    Nama patronazna nije bila, sami vazemo ,hvala Bogu  pupak je otpao 🤷‍♀️ sve joj slikam i javljam , kaze da nemamo problema i da ona nebi dosla bez potrebe 🤷‍♀️ 

MickeyMouse
    20. Travanj 2020. 11:46

Vaki i mi evo danas treći dan, samo skuplja noge završiti i prdne, vjerojatno je još to da se probava uspostavlja. Usta joj budu onako naborana, al sad se dobro najela pa je sve onako bijelo od mlijeka, podrignula jedno tri puta i sad se nadam da će odspavati malo. Od starije se ne sjećam tih detalja, samo znam da će sve proći 😂

• Anita91
    20. Travanj 2020. 12:09

brankica09

sagi

Skoljka ja čitam sva vaša mama iskustva i nek samo bude detaljno. Mislim vjerojatno ću sve zaboravit dok se mali rodi, al ostat će mi da je neka barem to spominjala 😁
    MiniMa i ja sam razmišljala kad krenu trudovi dal ću se usudit s britvicom dolje 😁 al prijeđem britvicom svako malo pa neće bit tolka katastrofa valjda 😂
    .
    Cure kojima je ovo prva beba, kad ste rješavale pedijatra? Mi smo na Španskom, sad sam zvala da pitam kak to ide i rekla mi sestra da će u 6.om mj bit na godišnjem jer ga sad ne smiju koristiti pa ih onda tad tjeraju. Al da će zapisat prezime i nek probam nazvat tjedan nakon što rodim 🤔
    Sagi ja sam zvala kad smo dosle doma, uzela je podatke , morala sam joj poslat OIB i otpusna pisma, i kaze da nazovem kad cemo bit blizu mjesec dana pa cemo se dogovorit 🙈 stignes , bez brige 😊 inace mi smo ma Preckom , susjede smo 👀🥳
    Nama patronazna nije bila, sami vazemo ,hvala Bogu pupak je otpao 🤷‍♀️ sve joj slikam i javljam , kaze da nemamo problema i da ona nebi dosla bez potrebe 🤷‍♀️

Haha i ja sam susjeda, mi smo na spanskom 🙈😆.
    Mene zanima sta smijem pojest kad me krenu sorat trudovi? Razmisljala sam da se dobro najedem prije odlaska u bolnicu (tipa ko za bozic 😂) al neznam kolko je to pametno 

skoljka
    20. Travanj 2020. 12:14

Koliko su teski sad vasi bebaci. Moj je skoro 4500, neznam tocno, a 1 ide do 5 kg, a on se bas izduzio i gore prepone i guza mu se ubucila 😊 pa kad mu skinem pelenu bude mu bas urezano jer ih moram navuc prema gore. Zato mislim da trebam prec na 2. Bilo je i kod mene tih ispaljenih vodenih po kompletnoj robici, jedva fleke skinula, ni Vanish nije pomogao iz prvog puta 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.