Skoljka ja čitam sva vaša mama iskustva i nek samo bude detaljno. Mislim vjerojatno ću sve zaboravit dok se mali rodi, al ostat će mi da je neka barem to spominjala 😁
MiniMa i ja sam razmišljala kad krenu trudovi dal ću se usudit s britvicom dolje 😁 al prijeđem britvicom svako malo pa neće bit tolka katastrofa valjda 😂
.
Cure kojima je ovo prva beba, kad ste rješavale pedijatra? Mi smo na Španskom, sad sam zvala da pitam kak to ide i rekla mi sestra da će u 6.om mj bit na godišnjem jer ga sad ne smiju koristiti pa ih onda tad tjeraju. Al da će zapisat prezime i nek probam nazvat tjedan nakon što rodim 🤔
LaLuna od moje je isto takva stolica, to je normalno za samo dojenu bebu, mojoj cak zna i proci van iz pelene na leđa koliko naglo ona to ispusti.
MickeyMouse tako i nasa starija seka od dvi ipo god, presmijesna je. Cim bebolina pocme plakati ona pocme trcat i vikat place place treba dudu 😂😂
MiniMa pa nebrini kako god bude ako stignes stignes ako ne ne. Ja npr nisam stigla, bilo je sve uredno, ali morali su me jos srediti i sestra je to pazljivo sve odradila.
Skoljka jel koristite jos jedinicu pelene ili ste na dvojku presli?
Nama je patronazna bila dvaput, a i sistematski smo obavili tako da to kako kod koga. Samo su rekli da uzv sad ne rade ali da predamo uputnicu pa da ce nas oni zvati kad krenemo.
E da pa sve si natrpajte nesto od grickalica za bolnicu i koju vocku da izdrzite, pogotovo ko ide na carski pa ce vise dana biti. Ja bi pregladnila da jos nisam imala u torbi nesto.
Da koristim imam joj pakovanje i pol P activebaby ono 48 i mislim se da cemononda preci na dvojku. Realno ova ce mu jos moci ali nekako mi postala kratka, vidjet cu jos. Kako vi stojite, tvoja brze dobiva na kilazi?
Mene je nasapunala sa onim pjenušavim oktaniseptom, s čim se tušira nakon klistira, pa obrijala, tak da je bila obzirna 😂
Za kukice smo dobili termin 17.6., kod nas to na izlasku iz bolnice se dobije termin.
Jel imala koja da je bebi od početka muka sa probavom? Znaci nateže se i prdi cijeli dan, i to onako smrdljivo prdi i onda navečer uspije pokakati tek. Stavljam je na cicu, lijepo pojede, al su joj usta suha nekako. Fever imas ti kakav savjet?
Ja nosim grancereale i stavila sam sinoc prasak za probavu ( Laxogel) jer pijem zeljezo, necu da me zacepi pa da me zbog toga ne puste nakon poroda ( imace kod nas ne puste ak rodilja nije imala stolicu)
Jedna vrecica je za normalnu, prvo cu jednu da mal potaknem🤣
It’s a baby boy💙
Vidis Fever pametno! Ja imam od ranije Dulcolax, ne znam smiju li to dojilje
Ja sam si ponesla magnezij direkt, uzela u danu jednu ujutro i jednu popodne i bez problema riješila stolicu 😎
Jutro cure..ja sam popiz..sinoc od pol pet me soralo nekih 15 min toliki bolovi da sam vec htjela ici u bolnicu jer sam dva puta i proljev dobila..i sad su mi
Otad opet nepravilni trudovi majke mi poludit cu psihicki.bebi su otkucaji ok to mjerim stalno..poslala sam danas dr da me primi na pregled da se mozda nisam jos otvorila.ali da ovo stanje ubija psihicki ali bas.nervozna sam neispavana ne mogu se djeci posvetiti,bas sam koma😭😭
Fever jesi dobila onaj paket iz poste? Meni vec 12 dana stoji sa Alija i nikako da mi dostave.
My baby - ja bih im samo ostala dolje...
Mame, da vas pitam. Jeste li vi podigle pakete iz dm-a nakon što ste rodile? Što treba ponjeti ako ste bile?
Mickey - moj se muči od 3. dana starosti, iako svi tvrde da tako mala beba ne može imati grčeve - ja sam sigurna da su to grčevi. Kako to misliš usta su joj suha?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji