Mi smo neki dan prešli na dvojku. Konačno mi nije popišan do vrata nakon trosatnog spavanja.
U Dm samo karticu njihovu trebas i trazis paket, moram i ja otici, ali opet ne stavljaju katalog da vidim sto je na akciji. A dobro moja je prosli tjedan tek 3500g imala pa mislim bar jedan jos paket uzeti, ali nisam sigurna hoce li mi jos koji trebati zato moram dvojku isprobati 😬
Mickey tako ti je i kod moje sve isto.
Moja nikako nema cvrst san evo do podne ako je odspavala jednom pola sata i jednom 15ak min, nju tek sastavi san u 4 popodne i tad mi najcvrsce odspava. Ali stvarno neznam di joj stane koliko jede
Koliko su teski sad vasi bebaci. Moj je skoro 4500, neznam tocno, a 1 ide do 5 kg, a on se bas izduzio i gore prepone i guza mu se ubucila 😊 pa kad mu skinem pelenu bude mu bas urezano jer ih moram navuc prema gore. Zato mislim da trebam prec na 2. Bilo je i kod mene tih ispaljenih vodenih po kompletnoj robici, jedva fleke skinula, ni Vanish nije pomogao iz prvog puta 😂
Skoljka s cim si uspjela skinut? Trazila sam frosch za mrlje ali nije bilo u bipi 🙈
Mi smo u petak bile na 4,10 ( vaga vaze samo na 2 decimale ) , danas navecer opet moramo javit patronaznoj 👀 mozda mi se cini ali pampers bijele joj bolje pasu od zelenih premium 🤷♀️
Skoljka ja čitam sva vaša mama iskustva i nek samo bude detaljno. Mislim vjerojatno ću sve zaboravit dok se mali rodi, al ostat će mi da je neka barem to spominjala 😁
MiniMa i ja sam razmišljala kad krenu trudovi dal ću se usudit s britvicom dolje 😁 al prijeđem britvicom svako malo pa neće bit tolka katastrofa valjda 😂
.
Cure kojima je ovo prva beba, kad ste rješavale pedijatra? Mi smo na Španskom, sad sam zvala da pitam kak to ide i rekla mi sestra da će u 6.om mj bit na godišnjem jer ga sad ne smiju koristiti pa ih onda tad tjeraju. Al da će zapisat prezime i nek probam nazvat tjedan nakon što rodim 🤔Sagi ja sam zvala kad smo dosle doma, uzela je podatke , morala sam joj poslat OIB i otpusna pisma, i kaze da nazovem kad cemo bit blizu mjesec dana pa cemo se dogovorit 🙈 stignes , bez brige 😊 inace mi smo ma Preckom , susjede smo 👀🥳
Nama patronazna nije bila, sami vazemo ,hvala Bogu pupak je otpao 🤷♀️ sve joj slikam i javljam , kaze da nemamo problema i da ona nebi dosla bez potrebe 🤷♀️
Haha i ja sam susjeda, mi smo na spanskom 🙈😆.
Mene zanima sta smijem pojest kad me krenu sorat trudovi? Razmisljala sam da se dobro najedem prije odlaska u bolnicu (tipa ko za bozic 😂) al neznam kolko je to pametno
Anita91 ima nas u blizini 😊 ja nisam imala volje za jest, ali ja sam im se ionako pokakala 3 puta na stolu 🙇♀️ bilo mi je preneugodno al kazu da nisam prva 🤷♀️ tako da ne znam sta da ti kazem 👀
Ovaj sapun vam je super za skidanje mrlja.
Natopite prvo robicu u vrućoj vodi, natrljate sapunom i zapjenite, isperete vrucom vodom i u masinu onda. Meni sve od prve ode. Kasnije i za mrlje od kašica je super.
Skoljka moja je vjerojatno blizu 4kg obzirom da je prosli tjedan bila 3500
Brankica hvala.
Možda se skupa s Anitom nađemo u šetnjici nakon kaj prođe sve ovo 😉
My baby baš grozno, ne kužim zašto te ne drže na promatranju 🙄 držim 🤞da te ne muče više.
Ovaj sapun vam je super za skidanje mrlja.
Natopite prvo robicu u vrućoj vodi, natrljate sapunom i zapjenite, isperete vrucom vodom i u masinu onda. Meni sve od prve ode. Kasnije i za mrlje od kašica je super.
Skoljka moja je vjerojatno blizu 4kg obzirom da je prosli tjedan bila 3500
Mellorine hvala ti 😊 kupit cu 💪
My baby - ja bih im samo ostala dolje…
Mame, da vas pitam. Jeste li vi podigle pakete iz dm-a nakon što ste rodile? Što treba ponjeti ako ste bile?
Mickey - moj se muči od 3. dana starosti, iako svi tvrde da tako mala beba ne može imati grčeve - ja sam sigurna da su to grčevi. Kako to misliš usta su joj suha?
Ja u subotu podigla, skroz sam zaboravila na to..
Treba samo dm kartica..ništa drugo.
A dobije se maleni paket pampers pc, jedne vlažne maramice i knjižica s bodovima s još nekom naljepnicom..
Mickey mi smo u rodilištu još imali probleme s napinjanjem i trbuščićem..mada mi svi govorili tamo da je to nemoguće da tak mala beba ima probleme 🙄
Uh sta vas je susjeda 😃 pa mozete skupa u setnje.. I ja da se nisam odselila sa Jaruna na selo, pridruzila bi vam se rado 😃
.
E ovo za Dm, samo kartica treba. Koliko se sjecam dobije se paket ppc1 i P vlazne maramice i neki popusti, mislim da su isti kao u zadnjem paketu za trudnice.
.
Melorine, moci ces jos 10ak dana 1 ako tako brzo napreduje. Ja cu potrositi jos ovih oko 60kom sto imam i onda cu preci na2 od Violete, ona je od 3kg do 6. Imam 2 paketa i 4 od ppc, ali mislim da ce 2 najvise trebati, najduze..
.
Ma sa Vanishom, ali sam morala par puta natapat u vreloj vodi i njemu. Moram se sjetiti tog sapuna kad skoknem do Dm, izgleda da se sad moze po GZg i Zg zupaniji.
.
Ja nisam imala pojma da postoje bijele i zelene ppc 🙈😂,, znam za aqua one su bijele, njih nisam probala.
.
Znaci meni je puknuo vodenjak ujutro prije 6,porodila se navecer u pola 6. Nista konkretno nisam jela, samo pola pakiranja Tuc slanog keksa u predradjaoni. I pila sam vodu normalno i u radjaoni i na porodu. Prije mego sam dosla u bolnicu nisam htjela jesti jer sam se bojala 💩 na porodjajnom stolu i povracanja.
Moj pregled uredno prosao, malac 3045g, ja i dalje 11 u plusu.
Kontrole kod gin do poroda, ne da mi u bolnicu zbog zaraze i toga
Nisam otvorena al je cerviks skracen
Sutra idem vaditi krv za epiduralnu
It’s a baby boy💙
Sortiraj odgovore
Najstariji