Neverland Gdje ti ono ides? Kolegica mi je rekla da za epiduralnu iz bolnice salju u dz vaditi jer oni ne vade sad zbog korone, gin mi je pustila uputnicu da odem u dz izvadit, ugl nalaz krvi ne smije bit stariji od mj dana za epiduralnu, znaci od 37tt se radi pa na dalje :-D
Ma i odgovara mi ovo kod nje, idem vec za tj dana pa ce sve cesce. Kod nje ulazi svakih sat vr zena pa stvarno kad dodem ne bude nikoga, odmah ulazim, bude prozraceno i dezinficirano. Rekla je da se u bolnici ceka i na trijazi za ulaz uopce i onda za pregled i ctg posebno, tako da mi je ovo dobro doslo iskreno.
Dok npr frendica koja je trecerotka ne ide nigdje do poroda vise, na zadnjoj kontroli je bila s 35tj. Vjv zato sto mi je prva trudnoca, a i ovisi od gin vjv
Kod Galicke. Boji se zaraze očito i mislim da više neću ni ići kod nje. U bolnici mi rekli da su to prepustili ginekolozima do kraja trudnoce da bezveze ne dolazimo u bolnicu. Kad sam rekla da me ne želi pregledati moja dr, rekli su da dođem. Na trijazi imaš prednost i može pratnja uci s tobom, trajalo.je doslovno 5 min, a na ctgu i pregledu jest čekanje, ali ništa strašno. Bilo mi je važno da imam bilo kakve preglede, a ne da sjedim kod kuće jer je i meni ovo prva trudnoća.
Naravno da me nije poslala za epiduralnu, dok me prije dva mjeseca nagovarala da uzmem epi. Sad se toliko zurila da me otperja iz ordinacije da više ništa nije bilo važno. Jako sam razočarana. Idem opet u bolnicu u petak pa ću pitati za epi. Iako ne želim epi zasad, želim imati spreman taj papir. Rekli su mi ovdje i još neke žene da ni ne treba taaj papir (Sagi, hvala), ali zašto bi tebe onda slali ako ne treba...
Monalisa tad mi je termin po mengi 7.5
A po uzv 3.5. :-D
I meni je nisko pa mi radi vaginalno zbog glavice. Samo pomalo brzo ce to.
Bas smo sve neke niskonosece
Jos mi kaze da se posebno pazim do iduce kontrole i da mirujem da se ne pocnem otvarati prije 36tt, al da je u polozaju spremna za van uhh nije mi bas svejedno, samo nek bude jos malo unutra 🙄
Brankica hvala.
Možda se skupa s Anitom nađemo u šetnjici nakon kaj prođe sve ovo 😉
My baby baš grozno, ne kužim zašto te ne drže na promatranju 🙄 držim 🤞da te ne muče više.
Mozemo 😊👼💪 🔝
Moze 🤗🤗 jedva cekam male buhtlice 😁
MiniMa - ahahaha :) ja sam jedva nasla u ljekarni, na kraju mi se nije dalo cekati u redu pa sam narucila preko webshopa tu malinu, ali i bocicu od Medela. jel netko cuo za tu bocicu? I gdje kupujete datulje? Ja svoje iz Bipe smazala u 4-5 dana.
MiniMa haha nisam znala! Proslijedi ga nekome sa tim problemima.
.
Monalisa velika beba😀 brzo ce 36.tt.
.
Cula sam za Medela izdajalice, hvale ih jako, tako da vjerujem da je i bocica dobra.
Curke vidim da je opet pauzica s porodima 🤷♀️ Kod mene se nista posebno ne dogadja osim sto sam buknula preko noci...i na vagi i na oko 🤦♀️ Na +16 kg sam sad 😓😓😓Sutra ujutro imam pregled pa cemo viditi jesam li se pomakla ili sam i dalje 2 prsta.U svakom slucaju nemam vise menstrualne bolove ni zatezanje trbuha...bas nista 🤔
MiniMa - ahahaha :) ja sam jedva nasla u ljekarni, na kraju mi se nije dalo cekati u redu pa sam narucila preko webshopa tu malinu, ali i bocicu od Medela. jel netko cuo za tu bocicu? I gdje kupujete datulje? Ja svoje iz Bipe smazala u 4-5 dana.
Uzela sam te bočice, one s Calma sisačem koji imitiraju dojenje, mlijeko ne curi, nego dijete mora sisati.
Neverland, jao cula sam za nju da ne prima ni hitne sad tako da me ne cudi, opcenito da se ni na telefon je javlja samo mail. Iskreno ne znam u Os koga bi ti preporucila, moja je ok ali iz nje se izvlace informacije, sad je mal pricljivija kad nas par dnevno dode.
Bila mi je kolegica danas u bolnici pa evo ti info iz prve ruke, pitala je za epi rekli su joj da moze sad vadit s punih 37 ili kad dode na sam porod da se moze i onda ako se stigne.
It’s a baby boy💙
Ma hopsaj, samo nek ga opere prije😂😂😂😂😂😂😂
🤣🤣🤣
Koliko sam skontala, nije toliko do hopsanja koliko do toga da sprema otvara cerviks.
.
E, imamo i mi plan, da ona bude u svom kreveticu koji je uz nas pa sa godinu dana ide u svoju sobu, isto nam svi govore da nema šanse i da će spavati s nama u krevetu. A tko to zna, jedno su planovi a drugo kad čovjek to sve doživi. Pogotovo kao zbog dojenja je lakše da spava s nama. Maaa….
Draga, kako ti odlučiš, tako će i biti.
Ja ne želim da mala spava s nama i ne spava. Preko noći je dojim u ležećem položaju na krevetu, al čim pojede prebacim je u košaru.. krevetić nam ne stane u sobu, a pošto spava po sat-dva tako mi je zgodnije..no čim krene malo duže spavati ide u svoj krevetić u sobu..tako da samo je na tebi kako odlučiš da će biti i što ti je najzgodnije..
Al stvarno mislim da nije problem dignut se iz kreveta kad beba pojede i uspava se i prebacit je u njen krevetić, 20sec posla 😊
Ma hopsaj, samo nek ga opere prije😂😂😂😂😂😂😂
🤣🤣🤣
Koliko sam skontala, nije toliko do hopsanja koliko do toga da sprema otvara cerviks.
.
E, imamo i mi plan, da ona bude u svom kreveticu koji je uz nas pa sa godinu dana ide u svoju sobu, isto nam svi govore da nema šanse i da će spavati s nama u krevetu. A tko to zna, jedno su planovi a drugo kad čovjek to sve doživi. Pogotovo kao zbog dojenja je lakše da spava s nama. Maaa….
Draga, kako ti odlučiš, tako će i biti.
Ja ne želim da mala spava s nama i ne spava. Preko noći je dojim u ležećem položaju na krevetu, al čim pojede prebacim je u košaru.. krevetić nam ne stane u sobu, a pošto spava po sat-dva tako mi je zgodnije..no čim krene malo duže spavati ide u svoj krevetić u sobu..tako da samo je na tebi kako odlučiš da će biti i što ti je najzgodnije..
Al stvarno mislim da nije problem dignut se iz kreveta kad beba pojede i uspava se i prebacit je u njen krevetić, 20sec posla 😊
Sjetit ću te se kad mi dođe to vrijeme 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji