Cure sretno svima ko planira bebu u drugu sobu 😊 nama je prva spavala u kinderbetu u nasoj sobi do 2 god negdi citavu noc, a onda je pocela da se probudi u pola noci i trazi preko k nama u krevet. Sada starija spava u bracnom, a beba na kaucu. A mi se mijenjamo pola s jednom pola sa drugom. Eto koliko su razlicite jer je prva super spavala noc, samo bi je podojila presvukla i vratila nazad u krevetic. A sad je to nemoguce jer se bebolina precesto budi preko noci i predugo se uspavljuje.
Evo sad spava cvrsto od 3 uz hranjenje u 5, kad bi bar tako po noci cesce.
Hehe kad smo vec kod spavanja, nama bude veselo isto, kak smo se nedavno preselili u kucu nemamo jos sve uredeno tak da starija kcerkica spava sa nama u sobi ali u svom krevetu, sad jos kad dode beba bude nam veselo, nas 4 svi u istoj sobi 🙈🙈
Mi smo stavili kinder u sobu i biti ce u kinderu, u krevet ju necu jer nam je 1,60 i taman je za nas da se ne sudaramo.
Nas stan ce biti gotov za nekih 6 mj i onda kinder ide u njegovu sobicu, imam kameru i tad vec malo duze prespavaju :-)
Mozda nabavim neku fotelju za njegovu sobu ako budem tada jos dojila pa da to obavimo tamo
Ali u svakom slucaju tad mi je idealna prilika da ide u svoju sobu jer selimo i druga okolina i sobica i sve
It’s a baby boy💙
MiniMa - ahahaha :) ja sam jedva nasla u ljekarni, na kraju mi se nije dalo cekati u redu pa sam narucila preko webshopa tu malinu, ali i bocicu od Medela. jel netko cuo za tu bocicu? I gdje kupujete datulje? Ja svoje iz Bipe smazala u 4-5 dana.
Uzela sam te bočice, one s Calma sisačem koji imitiraju dojenje, mlijeko ne curi, nego dijete mora sisati.
E bas ta bocica! Nju cekam :)
Netko je napisao da smo stale s porodima,bas mi frendica javlja za 2 curke sto su jucer rodile. Jednoj je bio termin 12.5. tako da... svaki dan moze bit dobitan 😁 malo me strah toga 😁
Monalisa bravo za pregled 🙂
Malina08 ja sam datulje naručila iz Tvornice zdrave hrane, pakiranje od kilu pa traje 😁
Sagi, e thx! Evo narucila isam ja 2kg pa nek se nadje i za kasnije. :D U bipi bilo samo ovih organskih, 200g za skoro 20kn
Cure sretno svima ko planira bebu u drugu sobu 😊 nama je prva spavala u kinderbetu u nasoj sobi do 2 god negdi citavu noc, a onda je pocela da se probudi u pola noci i trazi preko k nama u krevet. Sada starija spava u bracnom, a beba na kaucu. A mi se mijenjamo pola s jednom pola sa drugom. Eto koliko su razlicite jer je prva super spavala noc, samo bi je podojila presvukla i vratila nazad u krevetic. A sad je to nemoguce jer se bebolina precesto budi preko noci i predugo se uspavljuje.
Hehe, a vjerujem da si svako napravi kako mu paše.
Imam ja frendicu koja spava s malenom od 3.5god na bračnom krevetu, a muž u boravku na kauču..tri i pol godine..i njima je to ok.. ona smatra da nije u redu da dijete spava samo u sobi..i meni je rekla da nisam normalna jer planiram dijete prije prve god stavit u drugu sobu..mislim pa nije na drugom kraju svijeta..imamo baby phone, imamo kameru, soba je odmah do naše.. iovako spava po noći, tako da je njoj svejedno gdje je, jedino što ću se ja morat dizati..
Uglavnom, plan nam je takav, a kak će bit u praksi vidjet ćemo.. a sve zato jer nam krevetić ne stane nigdje u našu sobu, baš je mala (3x3)..inače bi krevetić stavili kod nas naravno.
Karla svako zna svoje ali meni nije zdravo da muz spava u dnevnoj 3,5 godine🤣🤣🤣 ne znam kako to moze biti super za brak, ja obozavam kako suprug i ja imamo rituale mazenja i ceskanja prije spavanja, ne mogu zamislit da nam krevet sluzi samo za sex🤷🏼♀️
It’s a baby boy💙
Hehe, a vjerujem da si svako napravi kako mu paše.
Imam ja frendicu koja spava s malenom od 3.5god na bračnom krevetu, a muž u boravku na kauču..tri i pol godine..i njima je to ok.. ona smatra da nije u redu da dijete spava samo u sobi..i meni je rekla da nisam normalna jer planiram dijete prije prve god stavit u drugu sobu..mislim pa nije na drugom kraju svijeta..imamo baby phone, imamo kameru, soba je odmah do naše.. iovako spava po noći, tako da je njoj svejedno gdje je, jedino što ću se ja morat dizati..
Uglavnom, plan nam je takav, a kak će bit u praksi vidjet ćemo.. a sve zato jer nam krevetić ne stane nigdje u našu sobu, baš je mala (3x3)..inače bi krevetić stavili kod nas naravno.
Nasa je jos manja soba 😂😂 bracni krevet, ormar i kindac. Nije ni nama plan bio da spava kod nas ali eto kad se probudi u pola noci i nece da opet zaspe nego kog nas. A sad smo jos jednu kao sobicu za cure napravili, ali treba kupiti krevet na kat i ostatak za sobu pa se nadamo da ce tamo htjet. Sad ima dvi ipo god. Taman dok i beba malo bolje pocme spavati pa ce valjda svaka u svoj krevet, to je plan 😂😂 ali nece biti nikakvog forsiranja jer i sad vidim da je pocela tražiti paznju premda je super pazljiva prema seki ima malo ljubomore.
Moj suprug hrče pa mi je super kako ponekad zaspi u dnevnoj pred TV-om. Ne budim ga da dođe u sobu. 😂
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji