Pa mislila sam ju sutra zvati pa vidjeti sta ona kaze.a danas ako nesto krene jbg krenut ce.Ne idem u bolnicu dok me pravo ne zasarafi,ili mi izadje sluzni cep ili pukne vodenjak
😬 Uh nije ti lako. 🤞🏻 Da sve bude dobro 🤗
My baby nije čudo da ti je već dosta. Nadam se da se nećeš dugo mučit 😉
Skoljka Rotu da, a za ostalo ćemo vidjet.
Mommy javljaj nam situaciju svakako.
Mi smo stigli doma! Starija je oduševljena sekom, ali je malo glasna i trapava pa se bojim da je ne zdrobi 😂 i čim ju je vidjela otišla je po dudu, jer smo rekli da će seka dudit dudu i Laura ju je odmah prihvatila 😱 sad nisam pametna jel da to dozvolim ili ne 🤷🏼♀️
Meni su danas uzeli podatke za patronažnu, al ne znam jel kod nas ide.
Super da ste doma i da je seka dobro prihvatila 🙂
Uživajte 🥰
Evo da javim, od spavanja ništa, stalno mi je isto, kad uhvati, rastura dolje nisko pa smo otišli u rodilište. CTG uredan, kažu da su to pripremni trudovi koje mi je bolje čekati doma, šetati vani i tako. I da sam zatvorena. 🤷♀️ Šta je meni sad najgore, što ja ne znam kad ću ja onda trebati otići opet u rodilište?? Doktor mi je rekao, kad istece plodna voda ili kad mi takvi trudovi budu da ne mogu ništa, u smislu, da neću moći nastaviti neku aktivnost nego ću morati stati (a meni je to i sad kad me to krene). Kad me pregledao, kaže da ne vidi ni traga krvi (poslije pregleda se obrišem i opet vidim to sluzavo sa laganom krvi). Tko je tu lud... Vratili smo se doma i baš se pitam kako zaspati kad me to svako malo hvata...
Evo da javim, od spavanja ništa, stalno mi je isto, kad uhvati, rastura dolje nisko pa smo otišli u rodilište. CTG uredan, kažu da su to pripremni trudovi koje mi je bolje čekati doma, šetati vani i tako. I da sam zatvorena. 🤷♀️ Šta je meni sad najgore, što ja ne znam kad ću ja onda trebati otići opet u rodilište?? Doktor mi je rekao, kad istece plodna voda ili kad mi takvi trudovi budu da ne mogu ništa, u smislu, da neću moći nastaviti neku aktivnost nego ću morati stati (a meni je to i sad kad me to krene). Kad me pregledao, kaže da ne vidi ni traga krvi (poslije pregleda se obrišem i opet vidim to sluzavo sa laganom krvi). Tko je tu lud… Vratili smo se doma i baš se pitam kako zaspati kad me to svako malo hvata…
Uh kad ovo citam, pomislila sam da se neces moci ni otvoriti. Nadam sr da te takav scenario ne ceka, nego da ce ti silni trudovi potaknut sto brze otvaranje da se ne patis 🤞🏻.
Mybaby kako si ti?
Skoljka mibsmp stariju kcer cijepili na sve od hzzo i jos dodatno platili rotu i prevenar. Mogu reci da vrijede svake lipe! Pogotovo rota koju smo svi dobili ove veljace, osim nje. Mi svi povracanje i proljev, a njoj nista. Tako da isprobano vrijedi 👍
My baby i Mommy drzim vam fige da se sto prije nesto pokrene, a ne da se ovako mucite 😟
.
Kako ste vi izvele sredivanje dolje pred porod?
Meni je nepojmiljivo otic u bolnicu dlakava, a znam da su to vidli milijun puta......
A ovako kak nezz kad ce krenit porod, dal cu moc sama u trudovima se depilirat, pa se sva razrezat ili se prepustit britvi u bolnici pa da me oni svu razrezu?, 🤔😂
Mickey drago mi je da ste doma i da je seka presretna! Uživajte i mazite se 💞
Mommy nije mi jasno zašto te nisu ostavili u bolnici da te imaju na oku? Pa istina ako te tako jako boli kak ćeš znat kad treba krenut opet 🤦 ja sama bila samo 2cm otvorena i ostavili su me..sporo je sve išlo al su me svakih sat vremena pregledali.
MiniMa meni je isto nepojmljivo da idem kod dr a nisam skroz izdepilirana.. ja sam s ogledalcem to obavljala u kadi 😂 trebalo mi je dosta vremena al uspjela bi 💪
Mame koje doje, je li vašim bebicama stolica proljevasta? Meni je tako u 90% pokakanih pelena... kad joj dam dohranu onda bude malo gušća i ima onih zrnaca, ali sad je većinom na mojemu...
školjka što se količine tiče, moja varira, od 40-140 ml, kako kad... jer doji po 5 min, rijetko duže, pa izdajam...prestala sam se opterećivati, mala je udvostručila porođajnu težinu u nepuna 2,5mj...zadovoljna je i aktivna, lijepo spava noć a i u toku dana si lijepo odspava. Sad čekamo dogovor s pedijatricom oko cijepljenja (po tablici/rasporedu HZZO-a) i da konačno obavimo taj sistematski... zvala za uzv kukića, ne naručuju do daljnjeg (Pula), zna li netko ako je drukčija situacija u Rijeci? Školjka spominjala si neka dodatna cjepiva?
MybaBy i Mommey nadam se da će se uskoro krenuti događati nešto konkretno jer ovo samo iscrpljuje i kad dođe vrijeme za porod puno će energije biti potrošeno na to iščekivanje 🤞🏼
Skoljka da da, puštena sam 48h nakon poroda, tak je sad u Sisku praksa ako je sve okej s mamom i bebom. A i bolje, da sam ostala dan duže mislim da bi skapala od gladi. Došla sam do zaključka da sam ja svoj kofer trebala natrpati hranom a da mi muž donese robu i higijenske potrepštine jer to smije 😂 al lako je sada biti pametan 😂
Joj e, preslatka mi je kad traži seku, al ne kuži još da mora biti pažljivija. E i scena jučer pljunula Laura dudu, neće ali place. I starija krene mene potezati za majicu i viče:mamaaaa cicuuuuu 😂😂😂
MiniMa mene je muž dva dana prije sredio s trimerom, a u bolnici su me još sa britvicom.
Sortiraj odgovore
Najstariji