Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mom
    19. Travanj 2020. 16:20

Zvala sam rodilište, nije ni ništa rekla što ne znam(o). Kao da pratim i bebine pokrete u danu kroz sat vremena, 3x na dan. To krvarenje može biti i od laganog širenja cerviks. 🤷‍♀️ Vidjet ću kako se to nastavi... Hvala vam ❤️

Fever
    19. Travanj 2020. 16:21

Sanja dajes bebi koliko trazi, ne koliko pise na kutiji da bi trebalo. Svaka beba je razlicita.
    Samo ti njemu daj. I dobro je dobio. Bitno da su pelene pune i da je beba zadovoljna.
    Vjeruj mi, to mi je posao. 

It’s a baby boy💙

Boa35
    19. Travanj 2020. 16:23

Mommy

Evo meni od jutra menstrualni bolovi nisko dolje i lagano krv, svijetla i nije je puno. Jel bi to sad bio neki početak ili šta? 🤔

🤗🤗🤗
    Ja zbog takve situacije išla u bolnicu i nakon 16h rodila 😊
    Sretnooo! 

Boa35
    19. Travanj 2020. 16:28

Imate li za preporuku odakle naručiti radosnicu za bebu? 

Mom
    19. Travanj 2020. 16:32

Karla89

Mommy

Evo meni od jutra menstrualni bolovi nisko dolje i lagano krv, svijetla i nije je puno. Jel bi to sad bio neki početak ili šta? 🤔

🤗🤗🤗
    Ja zbog takve situacije išla u bolnicu i nakon 16h rodila 😊
    Sretnooo!

🤭 Hvala! 

• Sancy3
    19. Travanj 2020. 16:48

Fever

Sanja dajes bebi koliko trazi, ne koliko pise na kutiji da bi trebalo. Svaka beba je razlicita.
    Samo ti njemu daj. I dobro je dobio. Bitno da su pelene pune i da je beba zadovoljna.

Hvala ti puno,nas ne obilazi patronazna zbog situacije i onda sam na cudu puna pitanja,i svasta nesto,isto mi je i ona rekla da dajem koliko me i trazi,bila sam skepticna samo oko dobivanja na tezini 

Fever
    19. Travanj 2020. 17:07

Ma nemas frke, samo pitaj, papalica je bebac :-D 

It’s a baby boy💙

Mom
    19. Travanj 2020. 17:22

Sanja89

Fever

Hvala ti puno,nas ne obilazi patronazna zbog situacije i onda sam na cudu puna pitanja,i svasta nesto,isto mi je i ona rekla da dajem koliko me i trazi,bila sam skepticna samo oko dobivanja na tezini

Sanja, koliko znam, mora te obići bar jednom. Ti si iz Rijeke jel da? Ja sam iz Ri, rekla mi je da će doći kad rodim a za dalje se čujemo telefonski što god mi zatreba i da joj na Viber mogu poslati sliku pupka npr. I ako baš budem trebala, da će me i opet posjetiti.. 

• Sancy3
    19. Travanj 2020. 17:30

Mommy

Sanja89

Fever

Sanja, koliko znam, mora te obići bar jednom. Ti si iz Rijeke jel da? Ja sam iz Ri, rekla mi je da će doći kad rodim a za dalje se čujemo telefonski što god mi zatreba i da joj na Viber mogu poslati sliku pupka npr. I ako baš budem trebala, da će me i opet posjetiti..

Tako je iz ri sam,medutim nema dolaska komuniciramo isto telefonski i viber 

Fever
    19. Travanj 2020. 17:49

Kod nas u Slavoniji idu u kucne posjete na zahtjev majke. Ali isto su dostupne telefonski.

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.