Cestitam novim mamama prije svega,imam jedno pitanje izasli smo iz bolnice sa 2,540kg,jucer smo ga vagali ima 3,180 jeli to ok?znam da je svaka beba prica za sebe al cisto me zanimaju vasa iskustva,koristimo formulu nemam mlijeka uopce pojede mi 90ml po obroku svaka 3h..i ovo je dobio u nesto vise od 2tj
Ovo me malo iznenadilo, ali moj je iduci tjedan 2 mjeseca pa pojede 90ml, kad na silu pojede 120, redovno se izbljuca u mlazovima i komira se ko da sam ga drogirala 🙈😂,
I moj je bio 2540g na izlasku iz bolnice.
Evo unazad 2 dana kad napravim 60ml obavezno gladno vuce jos😂😂😂nema bljuckanja ni povracanja i bas je tempiran na 3h,nekako mi se cinilo puno ali nema smisla drzat ga gladnog i pitala sam patronaznu da mu nebi nastetila i rekla mi je daj mu kolko te trazi sad se toga drzim...
Mickey bas lijepo da ste vec kod kuce😀 vjerujem da je starija seka odusevljena🥰 kako si ti?
.
My baby jel se kod tebe smirilo?
Jahanara nije..imam trudove i jucer i danas..i ubijaaaa me psihicki da se bar nesto pokrene onda bas mi je dop..
Hoces li zvati svoju dr pa otici k njoj na pregled? Da bar znas kakva je situacija... ili ces cekati da krene?
Pa mislila sam ju sutra zvati pa vidjeti sta ona kaze.a danas ako nesto krene jbg krenut ce.Ne idem u bolnicu dok me pravo ne zasarafi,ili mi izadje sluzni cep ili pukne vodenjak
Jahanara nije..imam trudove i jucer i danas..i ubijaaaa me psihicki da se bar nesto pokrene onda bas mi je dop..
My baby 🤞 jos malo 💪
Mommy javljaj nam situaciju svakako.
Mi smo stigli doma! Starija je oduševljena sekom, ali je malo glasna i trapava pa se bojim da je ne zdrobi 😂 i čim ju je vidjela otišla je po dudu, jer smo rekli da će seka dudit dudu i Laura ju je odmah prihvatila 😱 sad nisam pametna jel da to dozvolim ili ne 🤷🏼♀️
Meni su danas uzeli podatke za patronažnu, al ne znam jel kod nas ide.
Aaaa kako mi je slatko kad imate i starije dijete, posebno tvoje nema jos ni 2 god 😊, sad treba paznju rasporediti, uh nece ti bit lako. 🙈 A kako to da si vec doma, jesam ja neto propuatila ili, nesto ranije te pustili.. Ja sam svom u rodilistu jos dala dudu ( da sestre nevide, posebno Rode 😂) i odmah prihvatio. I druge su cure osto, isprobavale hoce li htjet 🙈😂. A doma sam mu pocela davat kad je prestao stalno spavati pa kao kad hocu da se sam uspava. I sad recimo kad ga stavim u kolica trazi dudu da se uapava i navecer poslije hranjenja trazi isto da se uspava. Preko dana kad je cendrav ili urla ja mu je dajem al je pljuje 😂 nepali podvala 😂
Kod mene je patronažna bila već 2 puta. Doći će ponovo kad Mislav bude imao mjesec dana. Kod pedijatra se ide tek s 2 mjeseca zbog opasnosti od zaraze, zato patronažna radi pregled s mjesec dana. Rekla je da mjeri opseg glavice, ponovo ga važe, mjeri i sl. Ne znam kad će nam raditi ultrazvuk kukića i cijepljenje, valjda s dva mjeseca…
Kod nas je patronazna zbog vaganja prvi mjesec bila svakog tjedna, pa poslije svaka dva tjedna. Prvi pregled kod pedijatra je odgodjenzbpg korone. Ponovno smo naruceni sad 27.4 kad ce mu biti 2 mjeseca, pregled i vakcina. Mame hocete vi cjepiti Rotu i Prevenar ili samo ono sto se nudi od Hzzoa.?
Sortiraj odgovore
Najstariji